התחנה המרכזית בקרית גת

מצב
הנושא נעול.

אוהד11

New member
התחנה המרכזית בקרית גת

התחנה המרכזית בקרית גת
היום הייתי בתחנה המרכזית של קרית גת. מה אומר ומה אגיד ? נזכרתי בתמונות שהעלה בפורום מאיר שפירא מביקורו בכרתים. התחנה פה והתחנה שם נראות אותו דבר ! נזכרתי גם באוירה של הסרט סלאח שבתי. מעניין, קרית גת היא היום עיר ואם בישראל, מקום שהתפתח וגדל יפה, ואילו התחנה המרכזית היא פינה אפלה, שמשרתת אוכלוסיה גדולה. חבל שהעיריה, "אגד", "מטרופולין" ומשרד התחבורה (באמצעות קרן השיפורים) לא מטפלים במקום ומטפחים אותו. כדי להגיע למקום צריך להפעיל חוש בלשי, כי השילוט העירוני אינו טורח לציין את כיוון הנסיעה.

fireman

New member
חבל שלא המשכת לכיוון ב"ש

התחנה המרכזית בקרית גת
היום הייתי בתחנה המרכזית של קרית גת. מה אומר ומה אגיד ? נזכרתי בתמונות שהעלה בפורום מאיר שפירא מביקורו בכרתים. התחנה פה והתחנה שם נראות אותו דבר ! נזכרתי גם באוירה של הסרט סלאח שבתי. מעניין, קרית גת היא היום עיר ואם בישראל, מקום שהתפתח וגדל יפה, ואילו התחנה המרכזית היא פינה אפלה, שמשרתת אוכלוסיה גדולה. חבל שהעיריה, "אגד", "מטרופולין" ומשרד התחבורה (באמצעות קרן השיפורים) לא מטפלים במקום ומטפחים אותו. כדי להגיע למקום צריך להפעיל חוש בלשי, כי השילוט העירוני אינו טורח לציין את כיוון הנסיעה.
חבל שלא המשכת לכיוון ב"ש
אותו גועל נפש רק שבקנה מידה פי כמה וכמה יותר גדול.

אוהד11

New member
פקדתי את תחנת ב"ש לפני מספר שנים

חבל שלא המשכת לכיוון ב"ש
אותו גועל נפש רק שבקנה מידה פי כמה וכמה יותר גדול.
פקדתי את תחנת ב"ש לפני מספר שנים
ואני יכול להעיד, שהיא נראתה במצב הרבה יותר טוב מאשר זו של קרית גת היום, בשנת 2004.

oren*

New member
אותו הדבר גם בתחנת פתח-תקווה.

התחנה המרכזית בקרית גת
עלובה ומונזחת (בשעות הערב, בעלי העסקים משעינים את שקיות הזבל וארגזי הקרטון על התחנות).

אוהד11

New member
על התחנה בפ"ת כבר הכבירו מלים

עלובה ומונזחת (בשעות הערב, בעלי העסקים משעינים את שקיות הזבל וארגזי הקרטון על התחנות).
וכבר התיאשו מכל הבקורות. בעתיד יבנו תחנה חדשה ......

m a r o k a i

New member
ואני ממשיך

וכבר התיאשו מכל הבקורות. בעתיד יבנו תחנה חדשה ......
ואני ממשיך
התחנה באמת מגעילה עם כמה רציפים מסכנים והתחנות עוד יותר. אבל רוצים לבנות תחנה חדשה פשוט לא יודעים לאן להעביר את התחנה זמנית אז זה למה עוד לא התחילו לבנות

צחקן

New member
זבל ליד התחנות מעולם לא זכור לי

ב"ה ואני נמצא שם כמעט כל היום במצטבר (חוץ משעות 1-6:30 שבשעות האלו מעולם לא היתי שם.. ב12:30 היתי שם אחרי טיולים משפחתי'ים - אין לנו אוטו פרטי). אבל היא בהחלט מוזנחת - ועכשיו עשו שמה גדר מאבטחים וקוצים ממתכת שלא יוכלו להסיע מכוניות ושאר דברים בעלי גלגלי גומי מול האוטובוסים.וגם שער עולה ויורד כדי לא לאפשר למכוניות להכנס לתחום התחנה (של יכניסו מכוניות תופת ח"ו ח"ו). אבל היא מוזנחת!!!!. ועירת פ"ת לא עושה (כמעט) כלום בנידון.... . איזה מדינת עולם שלישי!. הפסידו את ההכעהזמנות של הרכבת הקלה- לעשות תחנה יפה יחד עם הרכבת הקלה- בקו האדום . פשוט החמיצו הזדמנות נפלאה!. כמה חבל.

oren*

New member
אני מדבר על התחנות של אגד בצד השני

ב"ה ואני נמצא שם כמעט כל היום במצטבר (חוץ משעות 1-6:30 שבשעות האלו מעולם לא היתי שם.. ב12:30 היתי שם אחרי טיולים משפחתי'ים - אין לנו אוטו פרטי). אבל היא בהחלט מוזנחת - ועכשיו עשו שמה גדר מאבטחים וקוצים ממתכת שלא יוכלו להסיע מכוניות ושאר דברים בעלי גלגלי גומי מול האוטובוסים.וגם שער עולה ויורד כדי לא לאפשר למכוניות להכנס לתחום התחנה (של יכניסו מכוניות תופת ח"ו ח"ו). אבל היא מוזנחת!!!!. ועירת פ"ת לא עושה (כמעט) כלום בנידון.... . איזה מדינת עולם שלישי!. הפסידו את ההכעהזמנות של הרכבת הקלה- לעשות תחנה יפה יחד עם הרכבת הקלה- בקו האדום . פשוט החמיצו הזדמנות נפלאה!. כמה חבל.
אני מדבר על התחנות של אגד בצד השני

seffic

New member
התחנה של מודיעין

התחנה המרכזית בקרית גת
התחנה של מודיעין
לפחות יש כבר תוכניות שאושרו לביצוע, על הקמת תחנה מרכזית משולבת רכבת

מצב
הנושא נעול.
למעלה