התחלתי לעבוד בשיווק......

מצב
הנושא נעול.

שלום לכם, לפני שבועיים התקשרו אלי להגיע לראיון עבודה בעסק שמשווק ומספק ללקוחות אביזרים של רכב וכ'ו,שם הבוסית אמרה שב 3 חוד' הראשונים אני מתלמד והמשכורת היא מינימום והעבודה היא 6 ימים מ730 עד 1630 כולל נסיעות.אני אמרתי אוקי ננסה והתחלתי להתלמד בתחום,הבעיה היא שאני עובד עד אחרי השעות שהיא אמרה לי שזה 17 ו18 ושאני לדוגמא מסיים את עבודתי בחלוקה של סחורה בדרום ב 1630.. אני מגיע הביתה רק ב 18 בערב ואופי העבודה היא לא רק חלוקה אלה גם סוכן מכירות שחייב להביא הזמנות כדאי לקבל אחוזים ששם בחנות כול האחים (עסק משפחתי) רוצים שיזמינו מהם ישירות ולא ע"י הסוכן. כול זה בישביל 3000 שקל מחורבנים.לא יודע ואני מבולבל. להמשיך או שיחפשו מי ינענע אותם?

שיר ורד

New member
בגדול המעסיק בסדר

שלום לכם, לפני שבועיים התקשרו אלי להגיע לראיון עבודה בעסק שמשווק ומספק ללקוחות אביזרים של רכב וכ'ו,שם הבוסית אמרה שב 3 חוד' הראשונים אני מתלמד והמשכורת היא מינימום והעבודה היא 6 ימים מ730 עד 1630 כולל נסיעות.אני אמרתי אוקי ננסה והתחלתי להתלמד בתחום,הבעיה היא שאני עובד עד אחרי השעות שהיא אמרה לי שזה 17 ו18 ושאני לדוגמא מסיים את עבודתי בחלוקה של סחורה בדרום ב 1630.. אני מגיע הביתה רק ב 18 בערב ואופי העבודה היא לא רק חלוקה אלה גם סוכן מכירות שחייב להביא הזמנות כדאי לקבל אחוזים ששם בחנות כול האחים (עסק משפחתי) רוצים שיזמינו מהם ישירות ולא ע"י הסוכן. כול זה בישביל 3000 שקל מחורבנים.לא יודע ואני מבולבל. להמשיך או שיחפשו מי ינענע אותם?
בגדול המעסיק בסדר
מותר לו לשלם לך שכר מינימום בתקופת ההתלמדות (ובכלל). אם אתה עובד יותר מ-8 שעות ביום או יותר מ43 שעות בשבוע, אתה זכאי לשכר שעות נוספות. זמני התחלת העבודה וסיומה אינם קשורים לזמן היציאה או ההגעה מהבית, אלא ממקום העבודה הקבוע. במידה ויש ביניכם מחלוקת על חישוב שעות הנסיעה ללקוחות, אתה צריך לצאת לללקוחות ולחזור מהם מ/אל מקום עבודתך הקבוע ולא מביתך, ואז זמן ההגעה למקום העבודה הקבוע בבוקר וזמן היציאה ממנו בסוף היום יקבעו את שעות עבודתך בפועל. זכותך לחפש מקום עבודה טוב יותר. עליך לתת למעסיקך הנוכחי הודעה מראש על התפטרות (בחצי השנה הראשונה משך ההודעה הוא יום בגין כל חודש ותק).

מצב
הנושא נעול.
למעלה