התחלה חדשה?

התחלה חדשה?

החלטתי שבא לי שינוי שרע לי המצב של הדיכאון והחרא שההיתי שרויה בה עד היום הלכתי לקופ"ח לקבלת הפניה לפסיכולוג ההורים הכי אנטי ועושים לי פרצופים אבל אני גאה בעצמי.. ,שהצלחתי לקום ולעשות משהו בשביל עצמי פעם אחת ולא בשביל כל העולם ואשתו

boy in the well

New member
בהצלחה רבה !

כל הכבוד על היוזמה. בהצלחה. boy

כל הכבוד!

מתי תתחילי? מאחלת את כל ההצלחה שבעולם. בטוחה שזה יעזור, לפחות יהיה מישהו שילווה אותך בדרך

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עשית נכון

חושבים שעשית צעד נכון ומאד בוגר בדרך לצאת מהמצב המעיק של הדיכאון; חושבים גם שמגיע לך על זה
גדול ואת יכולה להיות גאה בעצמך. יחד עם זאת מאד קשה לנו להבין את ההתנהגות של הוריך. הורים אמורים לתמוך בכל מצב ועם הבת שלהם חשה בדיכאון הם אמורים להיות הראשונים שיפנו או יעזרו לך למצוא מקור של טיפול, לכן ממש לא ברור למה הם כל כך אנטי כדבריך. האם הם מפחדים מאיזושהי סטיגמה? הרי התוצאות של הזנחת טיפול יכולות להיות הרבה יותר גרועות. נראה לנו שאולי יש לך דברים ששווה שתבררי עם הוריך, ואולי כדאי שתעשי את זה לאחר שתיפגשי עם הפסיכולוג/ית ותשתפי גם אותו. מאחלים לך שתרגישי רק טוב, נשמח אם תמשיכי לשתף.

ושוב תודהה

תודה ולמרות שלקח לי יום שלם להגיד את זה אבל אני כעט מסוגלת לצעוק את זה לעולם אני מאוד גאה בעצמי וזה גם משהו שלא הצלחתי לעשות עד כה אז בעצם ההחלטה של לצאת מי זה הביאה לי הרבה אתגרים שבדרך כלל ההיתי מתחמקת מלעשות אותם או מבקשת ממשהו אחר לעשות אבל הפעם עשיתי את זה לגמרי לבד כמו גדולה ואני פשוט לא מאמינה שהצלחתי =) ההוריפם שלי זה סיפור מוזר ביותר הם פשוט נגד פסיכולוגיים פסיככאטרים עובדים סוציאליים לדעתם הם לא עושים תועלת כלל אבל תכלס מה הם מבינים בכלל מהחיים בגלל לא טופלתי עד עכשיו אבל אין להם אפשרות יותר לקבוע לי מה לעשות עם החיים שלי (למזלי) תודה רבה על האיחולים =) שיהיה לילה טוב^^

למעלה