נקודות חשובות למחשבה..
לא מזלזל באף אומן דבר ראשון! דבר שני , עיברי לידר אומן מלחין מעבד ויוצר מצויין אבל בתור דעה אישית הוא לא מבצע טוב , שיר אחד לא משקף להקה שלמה , ואם היית טורחת לקרוא בין השורות היית מגלה הרבה יותר עומק והזילזול שהפגנת ביצירה של הלהקה לא עושה אותך טובה יותר. אני מבין שיש לך קביעות לגביי אומניפם כאלה אחרים , לכל אחד יש , רק שאני לא מאמין שהרוק היום במצב טוב.. שמעתם את עצמכם לרגע? אביב גפן חוגג עשור!? נו באמת...חשבתי שיכלתם לתת דוגמאות טובות יותר.. אבל אתם לא מבינים את השורה התחתונה של כל הסיפור. לא באתי הנה בשביל להגיד שהאומנים המצויינים שהזכרתם למעלה קטנים עלינו , אלא שיש מקום לרוח רוק חדשה ואם תקראו את המילים תקרשיבו כמו בני אדם לשירים , חלקכם ייתחבר לזה וחלקכם לא , אבל את הזילזול ביצירה תשמרו לעצמכם , הרבה יותר מכובד. את ניסוח ההודעה הראשונה אומנם לא הושקע בה הרבה מחשבה לכמה שזה עלול לפגוע , אבל תהיו כנים עם עצמכם ותגידו לי שאתם לא חושבים שיש מקום למשהו חדש וטוב , וכאן אני נכנס לתמונה בתקווה לתת לכם משהו שתאהבו , לא אוהבים? אין בעיה , אחרים יקשיבו וישמעו , אתם יותר משקפים דעה פרטית מאשר לתת תמונה של המצב המוזיקלי שכרגע נמצא על הפנים בארץ! נקודה אחרונה למחשבה , ופה אני מקווה שתשקיעו יותר מחשבה מאשר לתת פה תגובות ילדותיות , חשבתם לרגע אחד איך המוזיקה נראית בימים אלה? ורוק מתחלק לאינספור סוגים , והיום היהודים , ברי , אפילו פורטיס כבר שר על רקע פסנתר , ועוד כמה ששכתי את שמם , הם מיעוט!!!!!!! לכן אני מאמין שיש לנו מקום בינהם , ולא מדבר איתכם ילד בן 14 חסר נסיון , אני מעל ל-10 שנים בתחום ויצא לי לגלות דר או שניים על השחיתות בתעשיית המוזיקה. תעשו חושבים לפני שאתם כותבים, בברכה ובתקווה שתבקרו באופן אובייקטיבי באתר ושתהנו כי כאן זה כל מה שצריך. שלכם, אמיר - סולן הלהקה.