התחושה שהרוק בארץ דועך...לא מרגישים

הלהקה

New member
התחושה שהרוק בארץ דועך...לא מרגישים

נמאס לכם לשמוע אותו רוק חסר כוח ומשמעות? מוזיקת הרוק העיברית איבדה בשנים האחרונות הרבה מעצמה... אנחנו מתכוונים להחזיר אותה למסלול. הכנסו לאתר הרישמי של להקת הרוק הישראלי "גיס חמישי",תוכלו למצוא בדפי האתר קבצי MP3 להורדה מהאלבום הראשון ,תמונות ,סיפורים ,שירים , פורום ועידכונים שוטפים לגביי פעילות הלהקה , תאריכי הופעות , פרוייקטים ועוד.. כתובת האתר : www.g-5.co.il

איזה גישה מתנשאת

"רוק חסר משמעות" השירים של היהודים, אביב גפן, ברי סחרוף, קורין אלאל... איך אפשר לומר על האומנים האלה "חסרי משמעות"???

jamesT

New member
נכון אבל אפשר להגיד את זה

על שייגעצ אינפקציה ברכה... אני אוהב אותם אבל אפשר להגיד את זה עליהם

הלהקה

New member
לא בכוונה מתנשאת...אבל..!

תראי , יש משהו במה שאמרת , אבל הכוונה הייתה שונה לגמרי.. תראי , כל היוצרים שכרגע העלית את שמם...את יודעת כבר כמה שנים הם בתעשייה!? אין אחד שלא מתחת ל-6 שנים ! מה עם הזדמנויות לחדשים? אני גם משוכנע שלא מדובר בקהל שלם שיאהב את הסגנון , אבל אני אישית מאוכזב מהתקדמות הרוק בארץ ומנסה לפתוח אוזניים לקהל חדש לחומר מקורי שהושקע בו המון. דרך אגב , מה יש לנו היום? אביב גפן - איפה הוא היום?! ברי סחרוף - אליל רוק (שאני אישית מאוד מעריך) אחד היחידים שמשמשים דוגמא היהודים - החומר של 2 האלבומים האחרונים עצוב , את חייבת להודות..במיוחד האלבום האחרון. קורין אלאל - רוק? אולי פעם.. הדוגמאות של מה שקורה היום בדעיכה של הרוק לא נגמרות.. אני מציע לקהל את הכוח שתמיד יש להם שישתמשו בו בשביל להוביל את הרוק ולא להישאר רק עם מה שמוכר. ושוב , אני לא נותן ביקורת לאף אחד מלבד על עצמי, רק שאני מרגיש שהגיע הזמן לעשות רוק אמיתי מהלב ומתוך דרך חיים. ומקווה שתאהבי את זה אצלנו. אמיר, סולן הלהקה.

exit_from_here

New member
מה שהבנתי מהשירים שלכם../images/Emo32.gif

שלא החלטתם בדיוק איזה רוקיסטים אתם...

הלהקה

New member
תודה..:)

אני מאוד מקווה שכשאתם מחליטים להגיב , לפחות הקשבתם פעם או פעמיים לשירים.... באתר העלינו מספר שירים שנותנים קצת מכל דבר שיש לנו , אנחנו מגוונים בסגנון , אבל עם מכנה משותף. אני לא מתווכח פה עם אף אחד , אני רק בא כיוצר ואומן וחלק מהלהקה הזו בשביל להציג לכם ולתת לכם לשמוע דברים חדשים , אני שמח שחלקכם אהב , צר לי שלא כולם התלהבו , אבל אני יכול להבטיח שבאתי במטרה להפיץ מוזיקה בין מי שמקשיב למוזיקה רק מבחוץ ולא במסגרת ה"אנדרגראונד" שאנחנו כרגע נמצאים בו. אשמח תמיד לשמוע עוד ביקורות בונות ואחרות, אמיר.

תראה..

אם כבר התחלת לפרט על קריירות של אומנים תן לי לסיים אביב גפן חוגג עשור ל"עכשיו מעונן" ואחריו דור שלם של צעירים. ברי סחרוף זה יוצר מהמדהימים ביותר שמדינת ישראל. האלבום השני של היהודים "היהודים" - אישית, אני חושבת שהוא ילדותי ויותר מייצג ילדים בני 16 שמנגנים במרתפים מאשר להקה רצינית כמו היהודים. האלבום האחרון שלהם "פחד מוות" מוכיח שהם התבגרו והם מאוד מחוברים למציאות הישראלית, מה שהם הוכיחו גם באלבומם הראשון, "מציאות נפרדת". קורין אלאל הייתה ונשארה אגדת רוק ממש כמו המכשפות בנות טיפוחיה... ממש עצוב לי שאתה מזלזל באומנים כאלו שתרמו כל כך לרוק הישראלי ועיצבו אותו למשהו מיוחד ועצמאי. אני מסכימה איתך שיש מקום לתת לאומנים חדשים לחלחל לתעשייה, ושיהיה לכם בהצלחה, אבל הגישה המתנשאת והמזלזלת מיותרת לחלוטין...

Broken Doll

New member
הורדתי שיר, וזאת דעתי..

לא אהבתי בכלל, זה סתם של חובבנים.. כאילו, הז לא שיר שאני אפזם לי בהנאה.. זה סתם מוזיקה שלא נהנים ממנה.. אתם נהנים שאתם עושים, וסבבה לכם, אבל עד שתעלו כמה מדרגות אתה יכול לחסוך מאיתנו את זה..

הלהקה

New member
נקודות חשובות למחשבה..

לא מזלזל באף אומן דבר ראשון! דבר שני , עיברי לידר אומן מלחין מעבד ויוצר מצויין אבל בתור דעה אישית הוא לא מבצע טוב , שיר אחד לא משקף להקה שלמה , ואם היית טורחת לקרוא בין השורות היית מגלה הרבה יותר עומק והזילזול שהפגנת ביצירה של הלהקה לא עושה אותך טובה יותר. אני מבין שיש לך קביעות לגביי אומניפם כאלה אחרים , לכל אחד יש , רק שאני לא מאמין שהרוק היום במצב טוב.. שמעתם את עצמכם לרגע? אביב גפן חוגג עשור!? נו באמת...חשבתי שיכלתם לתת דוגמאות טובות יותר.. אבל אתם לא מבינים את השורה התחתונה של כל הסיפור. לא באתי הנה בשביל להגיד שהאומנים המצויינים שהזכרתם למעלה קטנים עלינו , אלא שיש מקום לרוח רוק חדשה ואם תקראו את המילים תקרשיבו כמו בני אדם לשירים , חלקכם ייתחבר לזה וחלקכם לא , אבל את הזילזול ביצירה תשמרו לעצמכם , הרבה יותר מכובד. את ניסוח ההודעה הראשונה אומנם לא הושקע בה הרבה מחשבה לכמה שזה עלול לפגוע , אבל תהיו כנים עם עצמכם ותגידו לי שאתם לא חושבים שיש מקום למשהו חדש וטוב , וכאן אני נכנס לתמונה בתקווה לתת לכם משהו שתאהבו , לא אוהבים? אין בעיה , אחרים יקשיבו וישמעו , אתם יותר משקפים דעה פרטית מאשר לתת תמונה של המצב המוזיקלי שכרגע נמצא על הפנים בארץ! נקודה אחרונה למחשבה , ופה אני מקווה שתשקיעו יותר מחשבה מאשר לתת פה תגובות ילדותיות , חשבתם לרגע אחד איך המוזיקה נראית בימים אלה? ורוק מתחלק לאינספור סוגים , והיום היהודים , ברי , אפילו פורטיס כבר שר על רקע פסנתר , ועוד כמה ששכתי את שמם , הם מיעוט!!!!!!! לכן אני מאמין שיש לנו מקום בינהם , ולא מדבר איתכם ילד בן 14 חסר נסיון , אני מעל ל-10 שנים בתחום ויצא לי לגלות דר או שניים על השחיתות בתעשיית המוזיקה. תעשו חושבים לפני שאתם כותבים, בברכה ובתקווה שתבקרו באופן אובייקטיבי באתר ושתהנו כי כאן זה כל מה שצריך. שלכם, אמיר - סולן הלהקה.

למעלה