התחושה שהאהבה... כבר לא פה..

milagro1983

New member
התחושה שהאהבה... כבר לא פה..

אתמול קמתי בתחושה ..... שהאהבה התחלפה.. התחלפה.. התחלפה ביצרים.. פעם כשבחור או בחורה אהבו מישהו/י.. רק אז.. היתה נשיקה .... היתה קירבה.. עכשיו.. הדחפים שלנו.. נדמה שמורים לנו מה לעשות.. ההרגשה הזו מלווה אותי.. ממש כבר הרבה זמן... בחורים היו מתאמצים בשביל בחורה ולא היו מצפים למן "אקט" בפגישה ראשונה... היה אמון היה כבוד.. היתה הבנה הדדית... אני כבר לא מבינה.. האם האהבה נעלממה.. למה מתפשרים על "כאילו אהבה"... איפה האהבה הממושכת... האם היא נעלמה.. בגלל מה...? למה אי אפשר לחכות לאהבה .. ואז להיכנס למצבים כמו נשיקה...... זה הכל כל כך נגיש.. מן משהו כמו מובן מאליו... אני אשמח אם תגיבו... בינתיים המשך יום נעים, מיכל

dudusch

New member
נראה לי שזה בגלל

קצב החיים השונה בו אנו חיים כיום. רוצים למצות כל דבר, לבדוק אם יש בו ערך ויש טעם להמשיך. זה לאו דווקא שהאהבה נעלמה, זה שסדרי העדיפויות השתנו, ומה שפעם היה קצב איטי הפך לקצב מהיר יותר ויותר. הדבר משתנה מאדם לאדם, לכל אחד יש את הקצב שלו ואם את לא מוצאת את עצמך עם מישהו שקצבו שונה משלך המשיכי הלאה. דבר נוסף שאולי משפיע על העניין הוא הדרך השונה בה רואים היום זוג שנכנס למיטה בפגישה ראשונה. פעם זה היה טאבו בחברה בכלל לדבר על סקס לפני חתונה או לפני שיש תאריך. היום, מי שרוצה יכול לעשות ככל העולה על רוחו בלי שירימו גבה...

milagro1983

New member
אולי יש משהו בדבריך.. אבל

לא דובר.. על סקס לפני חתונה... מדובר.. על קצת כבוד.. לבחור ובחורה...

דווקא

אני חושב שיש המון כבוד בהמון קשרים לפחות. אולי זה שונה מפעם. אבל לא כל מה ששונה הוא רע. בעבר היה נהוג גם שהאישה תשאר בבית לגדל את הילדים רק. אז זה בהחלט לא מוכיח שזה דבר טוב. לאט לאט דברים משתנים. לטוב ולרע. וכמו שצריך לקבל את הדברים הטובים שבכך. צריך גם לקבל את העול הכרוך בו. אני מניח. מקווה שתמצאי את האדם המתאים.

למעלה