התחדשויות? כי לא ראיתי כזה

התחדשויות? כי לא ראיתי כזה../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

אז סופ"ש עמוס בסטייליניג (סדנה בזכרון + מכירה ) הוביל לרצון עז לרכישות: לשם שינוי ובאופן הזוי מצאתי בh&m משהו! שמלת מקסי ליום יום פסים בפודרה ושחור. כל כך נעימה! רק בגלל הבד שווה. גופייה מכותנה בצבע לבן עם פסים בהירים בהירים באפור בגזרת בלון חולצת תחרה אוברסייז בצבע קרם...מהממת! טבעת שלא יכלתי להשאיר בחנות עם נמר :) ררראוואוו מברשת בצורת הלו קיטי עקבים היסטריים מניין ווסט בשחור! אמא קוראת להם: פיפטואו סאדו. חבל שאין לי מושג איך להעביר תמונות למחשב. כי הן הורסות!!!

אה, וגם לק קורל של ג'ייד

גלוס דנדש וכתמתם של לוראל שרשרת זהב ארוכה ארוכה מחנות עתיקות מקסימה פסים עבים בחלק התחתון של השיער בצבע אדום חום - שבוע הבא כבר אצבע הכל :) יש לי אישור מהספר המהמם שלי

תתחדשי!

אני התחדשתי בנעלי סירה ורודות מתוקות של רוקט דוג --> אני מקווה שהן יהיו לי נוחות... נעלי הסירה הקודמות (והראשונות) שלי היו של טוגו, והן היו חוויה ראשונה ממש יפה אבל לא נוחה במיוחד. וקניתי גם חזיית סטרפלס מ-H&M שהומלץ עליה פה

מקסימות הורודות האלו!

רוקט דוג יהיו לך נוחות, באחריות. יש לי גם בלרינות של טוגו וגם של רוקט דוג ואין מה להשוות...

Tryptophan

New member
תתחדשי../images/Emo13.gif

נראות מקסים. גם אני הנעל בובה היחידה שהתנסתי בה,הייתה מטוגו,וזו הייתה "חוויה" לא הכי טובה,אז מאז לא קניתי נעלי בובה.

שאפולי

New member
תתחדשי

אם יש לך כבל שמתחבר מהמצלמה\פון למחשב אני אלמד אותך! זה קל!

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif כי לא יום חמישי היום ../images/Emo6.gif

איזה כיף של קניות!!!!! אני התחלתי את תקופת העוצר שלי (עד הנסיעה ללונדון), אז חוץ מקניות לבית, אני חיה באמצעות הקניות של אחרים

Fun Fair

New member
אכן כן!!!!!!../images/Emo13.gif

מהממת אחת! לא מצאתי אותך להגיד שלום לפני שיצאתי ....
לונדון בספטמבר !!

Bacio

New member
איזה קטע

גם אני בעוצר קניות מכיוון ואני נוסעת ל... לונדון ב... ספטמבר.
great minds shop alike?

למעלה