התורכים, אנטליה, הפצצה אוירית ואני

התורכים, אנטליה, הפצצה אוירית ואני

בוקר טוב, אז כמו שאתם רואים חזרתי, והבטחתי לדווח אז .... אחרי שרוקנתי קצת מדפים בדיוטי פרי שלנו, כשהוא הולך בעקבותי, מלמל לעצמו בלי הכרה, ובדרך להתקף לב, עלינו למטוס קטנצ'יק. לידי התיישבה גב' אחת שדפקה פאן עומד לקראת הטיסה, הריחה בערך כמו 4 בקבוקי בושם, ונוסף לכך? איך שהמטוס המריא היא שולפת את השקית ומקיאה, שעה שלמה הקיאה, לא שאני מתלוננת, אבל מלפני ישב תינוק שחירבן בלי הכרה, טוב נו אני לא מתלוננת, אבל הטיסה היתה מריחה בהחלט. לאחר שעה בדיוק הגענו לעולם השפמים. לא פרץ אחד, אלא אלפי פרצים היו שם. ומעשנים, תורכיה כולה עולה בעשן, הם מעשנים בלי הכרה, גם בשדה התעופה, בשירותים, ברחובות, באוטובוסים, אין אין על התורכים בעישון. לפנות ערב הגענו למלון KARAVANSARY שנמצא באנטליה, ישר שהגענו לפתח ידענו שיש משו חשוד, המלון ממתין להתקפה אוירית או הפצצה אטומית מגורם בלתי ידוע, אולי חייזרים, המלון חשוך... יש לאורך המלון פסי הארה, שצריך להתהלך לאורכם, כאן היה נחוץ פנס, או מקל, או כלב הנחיה. טוב גם בחדרים זה כך, פסי הארה לאורך החדר שלא נתבלבל, האורות בצבע תכלת סגול וורוד, שמזכירים בית זונות בפריז, טוב נו בשביל הצלוליטים, והכפלים פה ושם, האורות היו בהחלט רומנטים, אבל שירדנו לאכול, ראיתי שהתאפרתי בצבעים שונים בכל עין, טוב מי רואה בחושך? על האוכל אין מה לדבר, בלסנו כמו חזירים בערך, טוב הכל כלול לא? שתינו יין, וערק תורכי שנקרא ראקי, אם משלמים הכל כלול צריך לדפוק אותם לא? בדיוק לאחר שסיימנו לאכול, הופיעו דגים מטוגנים עם צי'פס, והחברה שלי אומרת לי: מאמי, בואי נלך להקיא כמו הרומאים, שיהיה לנו מקום. בבוקר שהתעוררנו, ראינו את המלון עם אור השמש, והיינו בטוחים שהגענו למפעל בטעות, ועוד שניה ילבישו לנו אוברולים כחולים ונתחיל להלחים משו. טוב נו, אהיה נחמדה, הבריכות משגעות, הים נפלא, ויש שם מתקנים לקיץ פשוט נהדרים. גם על המסג' התורכי לא ארחיב את הדיבור במיוחד, בעיקר שהגיע תורכי, כן נכון עם שפם, ניחשתם, שכמעט פירק לי את הגוף, עד עכשיו הצוואר תפוס לי. אבל נו לא אתלונן, כולה נסענו לחופש לא? אתמול ארזנו הכל, עלינו לטיסה לישראל (ברוך השם), ואני מתיישבת בכסא, כמובן הוא רוצה להיות ליד החלון לראות את החושך, טוב הוא התרגל מהמלון, ומי יושבת לידי? נכון ניחשתם נכון, הגב' המקיאה. איך שהמטוס ממריא, היא מוציאה את השקית, ואני אחריה, אמרתי לעצמי, אני אקיא לה גם, אבל לא יצא לי כלום. בחנוכה אנחנו נוסעים לטיטניק. נועה נועה

blanca64

New member
חחחחח מצחיקולה ...

בהחלט לא נעים ולא יודעת אם הייתי מחזיקה מעמד עם הגברת המקיאה לידי והקקי לפני !! בכל אופן העיקר יצאת מהארץ התאווררת קצת וחזרת אלינו !! יאמר לזכותך שיש לך חוש הומור משגע . אז יום נעים לך ולכל אנשי הפורום .

אלונה45

New member
איזה מזל שכתבת לנו את שם המלון

באותיות קידוש לבנה. עכשיו אדע היכן לבלות חופשותיי. אגב, מהיכן מצאת את המלון הזה,הוא לא מופיע בשום מדריך תיירותי . יש לי תחושה שבנו אותו עבורך ועבור המקיאה ומיד פרקו אותו אחרי שעזבתם... לגבי הטיטניק...נו טוב, זה נמצא כ-3 קילומטר במצולות הים, תהיה לך אחלה חופשה,הים כבר כלול והקאה שם לא עושה ריח...

הנווד1

New member
נשמע שהיה כיף אמיתי!!!!??????!!!!;-

תנסי באמת את הטיטניק נראה לי שהיא ממש בנויה בשבילך...

כתיבה משעשעת, הומוריסטית ומהנה

כל הכבוד נועה, הכתיבה שלך מצחיקה והיתולית. ממש פרודיה אנושית, המעלה חיוך על השפתיים. כן ירבו, נ.ב אם כבר אנטליה? כדאי לעניות דעתי, להוסיף עוד $100 ולשהות במלון שרתון (ליד מלון פאלז). רצוי בליווי של מאהבת או מאהב...

blanca64

New member
../images/Emo9.gifאאממממ...

תוספת ההוצאה שאתה מדבר עליה מתיחסת רק לחדר במלון או שהכל כלול (המאהב/ת)

בבלובה1

New member
נועה חמודה. את מקסימה../images/Emo140.gif

בדרנית מס' 1 של הפורום
. איזו כתיבה יפה קלה ומצחיקה. אהבתי כל שורה. תכתבי לנו יותר. כל הכבוד. העיקר שנהנתם. נהנתם לא? למרות הכל.

תודה תודה....

אהבתי שאהבתם ואהבתן, דרך אגב כנראה רשמתי את שם המלון לא נכון, אחפש בבית וארשום במדוייק, ובחייאת אדוני שיש מלון כזה, אפילו נחשב מפואר. בכל מקרה היה קצת המשך בחיפוש המכונית בחחניה, ואכתוב לכם על כך אחר כך. נועה נועה

zerez

New member
../images/Emo6.gif גדול נועה

ארץ ה-
הייתי שם לא מזמן והם אומנם מפתחים ת'שפמים שלהם. כתוב מקסים עם הרבה הומור, נהניתי לקרוא

נו, ספרי עוד על האוכל../images/Emo3.gif

אני יהודיה גאה.. ולא מעשנת כזכור. ואת השפם שלי אני מייצרת לבד. נשאר רק אוכל........ העיקר שנחתם.......

אוכל קדימה אוכל...

לדעתי? הם רוצים להאביס אותנו, כנראה לישראלים יש שם של גרגרנים, תנו להם אוכל, והשאר באמת לא חשוב, טמטמו אותם בארוחות דשנות כל היום, והם יניחו לתורכים. ת'אמת? לא מתה על האוכל התורכי, הוא נורא שמן, ולא הכי טעים בעיני. אבל היה מבחר ענק, ואפשר היה לבחור מה שרוצים מהמזנונים העמוסים לעייפה בכל סוגי האוכל. אין לי בעיה עם בשר כבש, יש לי בעיה עם בשר כבש שמן מידי. אבל המתוקים המתוקים זה משהו... היה מבחר ענק של עוגות סולת מתוקות מתוקות עם דבש, וכל מיני עוגות מסוג אחר ממולאות בפיסטוקים, מה אגיד לכם חגיגה של מתוק. והכי הכי טעים? ריבת ערמונים. הכי. דרך אגב, מי שנוסע לשם, לקחת נס קפה מהארץ, כי הקפה שלהם נורא חזק ולא היה טעים לי. ועוד טיפ קטן למי שירצה לנסוע לתורכיה: המזנונים בשדה התעופה בתורכיה יקרים רצח, אני לא מדברת על הדיוטי פרי שאפשר להשיג שם משקאות הרבה יותר זול מהארץ, בערך ב-5 דולר, אבל הקולה עולה 9 דולר, ובקבוק מים מינרלים 8 דולר, וכוס מיץ תפוזים טבעי סחוט 11 דולר, הם משוגעים. בקיצור עצה: אם אתם חוזרים משדות תעופה, באופן כללי מכל העולם בערך.. תקנו לכם שתיה, לא בשדה התעופה, ואפילו איזה סנדוויץ. זו שחיטה מה שהם עושים בשדות התעופה, ודרך אגב זה גם בשדה שלנו. סנדוויץ עולה 34 שקלים, ונראה כאילו עמד אולי שנתיים במזנון. אז הכי טוב? פינתי בירושלים, לנגב שם חומוס. נועה נועה

חמוד לאללה ומצחיק, תודה בונבון

תגידי משו, מה כל כך מעניין באנטליה, למה אנשים מחפשים לנסוע לשם ?????? חוץ מאכול, כאילו, יש לאן לטייל, יש מה לראות ?????? לא היה קר ????????? אם אני אסע לאנטליה, גם אני יבוא אליי מסאג'יסט עם שפם, או אני אקבל מסאג'יסטית עם שפם ??????????????????? ושאלה אחרונה, כשגבר תורכי עם שפם, עושה לך מסאג', את לא מתחילה לחשוב מחשבות מהסוג ההוא ???????????????????????? באהבה ממני אישה חביבה.

אז ככה....

אז ככה: א. הטיסות לשם זולות בעיקר לא בעונה, כמו עכשיו. ב. עם ישראל אוהב לקבל הכל חינם, "הכל כלול" אז הולכים על זה. ג. אנחנו ים תיכונים לא? אז מרגישים שם בבית. תראה, יש מה לראות באנטליה, אני חושבת, אם כי העיר מזעזעזת משו כמו עזה, לא שהייתי בעזה. אבל דומה. בסביבות אנטליה יש מה לראות לפי מדריכי הספרים, מפלים, טיולי ג'יפים בהרים מסביב, כפרים אוטנטים וכזה... אבל לא הייתי. אולי החמרתי קצת עם הנופש שם, אומרים שבקיץ זה אחרת, ים ובריכות, ודרך אגב החופים שם והים נהדרים. בקשר למסג'? וולאה היו כמה מסגי'סטיות עם קצת שפם, אז כדאי לך. ואם מישהו מתעניין בקניות (בעיקר הנשים) הדברים הזולים, בעיקר ביגוד, בדיוק כמו בשווקים אצלנו, הטרנינגים מניילון כבר לא טרנד כמו שהיה, ודברי העור הטובים באמת יקרים ומחירם כמו בארץ. יש שם המון ג'ינסים, אבל המון, אבל לא מתחייבת על האיכות, אני? קניתי רק ריבות בשווקים, וחלקום, זהו. אה יש להם קניון, מול עלאק, עם שתי חנויות וחצי. נועה נועה.

אלונה45

New member
לי זה נשמע כאילו כבר עדיף

איזה צימר בצפון או אולי מלון בים המלח... אמנם אין שם מסג'סט עם שפם,אבל מסג'עסטיות משופמות ראיתי וראיתי במלון. במקום לוקום וריבה,תמצאי שם בזול,אבל ממש בזול,את מוצרי ים המלח. 2 ב-10 שקל... אפילו במשקל... כמויות הקרמים כל כך גדולות עד כי בנו להם קניון שלם רק עבורם. ואת עוברת מחנות לחנות ובכל אחת מנגבים לך את הקרם הקודם ושמים לך את הקרם החדש,ותמיד תמיד מבטיחים לך שזה יעיף לך את כל הקמטים מהפנים...עד החנות הבאה...שם יורידו לך מיד את הקרם מהחנות הקודמת ויסבירו לך בסבלנות אין קץ,כי שלהם יותר עדיף. אז מה היתרון של אנטליה על פני כל אלה? יחי הנופש העברי!

אהבתי גם לחם, אהבתי גם פול

אך את נועה אהבתי יותר מכל. מה יותר טוב ממתוקים כאלה? מי יקנה משהו נוסף על ריבות? וחלקום? איך אפשר לא לקנות חלקום? מקסימום אפשר לקחת קצת ריבה, למרוח על העור, ולראות אם יש תוצאה. לדעתי אין הבדל גדול בתוצאות.

כמה שהיא צודקת המפוזרת...

חוץ מהמשפט של אמא שלי: להחליף תחתונים נקיים כל בוקר, כי אין לדעת את מי פוגשים בדרך, היא שבחיים לא שמה קרם לחות על פניה ובגילה כמעט אין לה קמטים, אומרת לי: מאמי, כל הקרמים חארטה בארטה, תהיי מאושרת ולא יהיו לך קמטים. הדרך אל האושר... טוב צילוש תקשיבי, זהו שהלכנו קודם על סוף שבוע ארוך בים המלח, והסוכנת אמרה לנו: באותו מחיר, בלי להוסיף אגורה, תעשו טיסה באל על לאנטליה, תעברו בדיוטי פריי, אז מה אני פראיירת? להפסיד את הדיוטי? נועה נועה

צילוש43

New member
זה בסדר נועה, גם אני פה ../images/Emo68.gif

אלונה, צילוש מה זה משנה? כולנו כאן ונהנים מכל הסיפור שלך מהטיול. פעמים הייתי באנטליה, ומאד נהנתי במיוחד מהמס'אז הנהדר,במלון שבו שהייתי, הייתה חמם משהו משהו, כמו ז'קוזי ענקית ושם הזמנתי מסא'ז מפנק, מה אומר זה היה משהו, שלחו לי צמד שמלאו שקים בקצף,שקים כאלה שהזכירו לי את השקים שהאכלנו את העגלים בלפת,טוב אז אותם צמד לקחו את השקים ושיפשפו בו את כל הגוף,מה זה הרגשה של קילוף כל העור בהחלקה מוקצפת, ולאחר מכן שטיפה בג'קוזי מלאה מהקצף, ומשם לחדר ומיטה מפנקת, ששם הייתה תורכיה קטנה שאת הגב שלי היא שברה. כשיצאתי הייתי אישה חדשה, העור הבהיק,והעצמות לא חרקו,אךךךךךךך מה זה תענוג!!! ובפעם השניה שהייתי בתורכיה לא הבינו לאן נעלמתי,מיד הלכתי שוב להברקה, וכל זה עלה רק 20 $. שווה, שווה הטיסה רק להברקה!!! חוץ מזה באמת יקר שם השתיה, בזמני זה היה כל בקבוק מים מינרלים $5 , כך שבפעם השניה הייתי יותר חכמה, הלכתי למכולת ( בתורכיה יש מכולת ליד כול בית מגורים) ושם הבקבוק עלה רק $2,חזרנו למלון אם סטוק של בקבוקים,וכך לא היינו צמעים.

אלונה45

New member
אבל ים המלח הוא שלנו....

וחוץ מזה,מה עם הקרמים ? בטורקיה אין קרמים ,בגלל זה לכולם צומח שפם. זה מה שיקרה לך עכשיו... זה כנראה מהחלקום...חחח

נועה נועה תגידי

קנית איזה שטיח טורקי רקום ? או איזה מעיל עור ב 100 דולר? זכוכיות כחולות נגד עיין הרע? אוי ונעליים פעם הבאה קאמר או בודרום ליאור

למעלה