התוכנית הזו מוציאה אותי משלוותי

מצויינת!!!

לא ראיתי את התכנית השבוע אבל יכולתי להבין את הלך הדברים מהכתוב, הכי מצער אותי שבעונה הבאה הם יצליחו לאתר עוד 12 שמנים לקרקס הזה.

lb22

New member
אני מקווה מאוד

שיאתרו 12 שמנים שיהיו לפחות ברמה של אלו מאמריקה... שיהיו טובים כמו שהם היו ולא כמו שיש היום...

אני מקווה שישכתבו את התכנית

לאף אחד לא מגיע שיתנו יד להרס העצמי שלו בכזו עטיפת צלופן.

lb22

New member
אז זהו...

שזה לא כ"כ קשור ספציפית לריאליטי הזה... אבל משהו מוזר : התוכנית הישראלית היא העתק מושלם של התוכנית האמריקאית , אותן משימות אותו דבר הכל אותו קונספט בקיצור כמו שנאמר ערוץ 10 קנה את הזכויות.. אבל , הגירסה האמריקאית הייתה פשוט טובה מאוד! מעוררת השראה לא היו את הויכוחים או את היריבות שהראו שיש בתוכנית הישראלית (הפשטידה , התוכנית האחרונה עם ה"שמועות" וכו').. ותשימי לב כל תוכנית ריאליטי שמועתקת מארה"ב לישראל נכשלת כישלון חרוץ....הייתי מעדיף שלא תיהי עונה 2 כי לא נראה לי שהם יצליחו לעשות משהו יותר ממה שהיה...

lb22

New member
כן נגה מה את רוצה עכשיו?

אסור לי להגיב בפורום הזה ככה? רק לכם מותר... כבר שרשור שני שאני מקבל תגובה דומה לשלך... מוזר ביותר שלכם(זה לך ולבערך כל חברי הפורום שהדעה החיובית עליהם מרחפת מעל ראשם) מותר להגיב בציניות לעקוץ לצחוק ובערך כל דבר ... אבל שמגיע מישהו שהדעה עליו היא באמת לא משהו לרוץ לספר עליו לחבר'ה כלומר דעה שלילית אזי אסור לי להגיב לכלום ... אז תחליטי מותר או אסור לי להגיב גם כמוכם?

chicka

New member
איך בא לי לענות ב"the muki style"

אבל אני אתאפק. כבר כמה ימים אני קוראת את התגובות שלך לתגובות של חברי הפורום אליך. בחיית, לירן, אני לא מבינה את הקטע שלך באמת, "רק לכם מותר" איזו מן תגובה מטופשת זו? מותר מה? מי זה "לכם"? לא צריך להגיב על כל מה שלא מוצא חן בעינייך והתחושה שלי היא כאילו שמת לך למטרה להגיב בצורה חריפה לכל מי שלא יושב לך טוב בעין. אז נכון שיש פה לפעמים תגובות כאלו, אבל זה לא אומר שהם מקובלות או נעימות לי לקריאה בדיוק כמו התגובה שלך אל הבחורה שכתבה את ההודעה שלך. לפעמים צריך לחשוב פעמיים לפני שלוחצים על "שלח"

lb22

New member
אז עכשיו אסור להגיב

על מה שאני רוצה..... מה כ"כ נורא במה שהגבתי... בחיית אני לא רוצה לשתוק אם יש הודעה שמפריעה לי או שבא לי להגיב לה אני אגיב. אבל נמאס לי לקבל תגובות כמו שלך על דברים שאני עושה בעוד שאת או כל חבר פורום אחר מגיב באותה צורה ולא מקבל שום תגובה . להגיב בחריפות : "ומה רצית להגיד בזה" מה אני אגיד לך איזה חריפות.. או ההודעה על הבחור עם התעודה (איפשהו פה למטה) זו הייתה אולי ההודעה הכי חריפה שלי בימים האחרונים וזו הודעה שבד"כ מקבלת פה שטיפה עם הודעות הרבה אבל הרבה יותר חריפות משלי אפילו על זה אני קיבלתי סוג של שטיפה , בעבר אולי היית יכולה להגיד שאני מגיב בעוקצנות,חריפות וכו' דווקא בזמן האחרון אני מאוד מאוד מאופק ומנסה לא להגיב לכל דבר אבל בחיית ראבק לפעמים יש גבול וגם לאיפוק שלי יש גבולות כלשהם ..... אז מצטער... נ.ב. קטן , גם את לא טלית שכולה תכלת גם את מגיבה בחריפות על כל מיני הודעות ולא ראיתי שבאים אליך בטענות מוזר אה....

chicka

New member
מה הקשר אליי?

תשמע, יש לך איזה קטע השוואתי כזה שאני באמת לא מצליחה להבין מאיפה זה מגיע "למה לכם מותר ולי אסור", כמו ילד קטן בארגז של חול. מה שאני עושה, או חברים אחרים בפורום בכלל לא רלוונטי. אני לא מגיעה ממקום של לתקוף אותך וחבל שאתה לוקח את זה ברמה הזו. הבעיה הגדולה היא שמילא ההודעות שלך היו הגיוניות וגם אם היית משתמש בציניות להמחשת מטרה כלשהי, אז ניחא. אבל לא. אתה אומר בשביל האמירה. גורנישט מיט גורנישט. וזה מה שמרגיז. אף אחד לא מינה אותך לתפקיד ה"תליין" של הפורום ותאמין לי שאם יש פה הודעה מעוררת תגובות ומכעיסה, מי שרוצה יגיב. ושוב אני חוזרת לאותה ההמלצה ממקודם, תעשה חושבים לפני שאתה עונה על כל הודעה. אלא אם כן, אתה נהנה מזה ואז וואלה...אני לא אקח ממך את בובת המזוכיזם שלך.

lb22

New member
אז שוב שאנ אבין

"תאמין לי שאם יש פה הודעה מעוררת תגובות ומכעיסה מי שרוצה מגיב" אז הנה הודעה שאותי מרגיזה ואני מגיב לה , אז את באה ומגיבה בדיוק באותה צורה ועוד מדברת בפליאה... את ראית מה עשית? מצד אחד את אומרת לי למה אני מגיב ככה ושזה לא יפה , מצד שני את מגיבה באותה צורה ועוד אומרת לי לא להגיב ככה מה נסגר?

lb22

New member
וזה בסדר גם לי נמאס

נמאס מכל היפות נפש ו"הנאורות" של כל מיני אנשים פה... אבל לא לצערך (אני מניח) אני עדיין יהיה פה

האמת? גם אני לא הבנתי מה אתה רוצה

בהחלט תגובה מיותרת ולפי דעתי די מעליבה את הכותבת שגם ככה בקושי כותבת בפורום. והגיע הזמן שתשנה משפט של "רק לכם מותר להגיב?" הבנו כבר בפעם הראשונה.

lb22

New member
זה ישתנה ...

כאשר אני לא אקבל תגובות כמו אלו .... ומה מעליב.... ומה הקשר ההודעה של ורד לשרשור הזה?!?! הרי מדובר באנשים שרואים את התכונית!!!! מה לעזאזל הקשר בין הודעה על התוכנית ודעות עליה להודעה ללא תגובה שאומרת : " אני לא רואה את התוכנית" אסור שזה ירגיז אותי?

מה הקשר ההודעה שלה לשרשור הזה?

ההודעה הייתה על התוכנית והיא החליטה לציין שהיא לא רואה אותה אולי כי זה גם מעצבן אותה או אחר. בא לה להגיד לא רואה. מה אתה צריך להיות ציני איתה. היה קשה לך להתאפק אה? חבל. ומה כל כל מרגיז בזה שמישהי רשמה אני לא רואה את התוכנית? אין לך על דברים אחרים להתעצבן?

lb22

New member
מה מרגיז?

זו הודעה לא קשורה , לא שאלו מי רואה או לא את התוכנית או כל דבר בסגנון הזה. יש הודעות שאני מגיב אליהן ויש הודעות שלא , לזה אני מגיב... ואת באמת רוצה להמשיך את השרשור הזה?

למעלה