התוכנית הזו מוציאה אותי משלוותי

chicka

New member
התוכנית הזו מוציאה אותי משלוותי ../images/Emo5.gif

כ"כ חבל לי שהמתמודדים לא מקבלים כלים נכונים לשינוי הרגלי אכילה חוץ מתזונה ודיאטה, זה מכלול שאין להתעלם או להפחית מחשיבותו - במיוחד הפן הריגשי. לא פלא שכולם חזרו הביתה ומוצאים את עצמם מתמודדים עם לקרוא את התחת בספורט או לשבת עם כפית וחפיסת גלידה על הברכיים. אני רואה איך שאור הזרקורים מתעמעם לו, הפוקוס יורד, פתאום "העם" לא יזהה אותם ברחוב. ואז מה? לא תהיה המוטיבציה, הכוכבות המהירה, הקליקות והביחד הזה. והם ימצאו את עצמם באותו מקום שבו התחילו. כולי תקווה שלא, באמת, אבל דברים שרואים מכאן לא רואים משם. טוב שציפי לא דפקה לחני כדור בראש על זה ש "ירדת רק קילו אחד השבוע", איזו אכזבה הייתה בקולה של המורה ציפיטפוט. באמת חני, היית ילדה רעה. רעה מאד...השבוע - צום!!!! נורא ואיום. זוועה.

אותך משלוותך?

אני נחרדת, הם יורדים מעט ופתאום מאוכזבים מהם! שני קילו וחצי בשבוע זה לא טוב? ציפיתי לחמש קילו
5 קילו בשבוע זה לצום ולשתות רק מיים בשלבים כאלו של דיאטות. והנפש שלהם כמה הם בוכים? יש להם זעקה אישית וכולם מתעלימים כי העיקר הרייטינג. יש להם תוצאות יפות אני גאה בהם הם מסכנים עבדו קשה. אבל למה זו הצורה להרזיה? לימור ירדה 5 קילו זה נפלא ומלא תקעו עליה מדליות מה זה בא ללמד ? אה נכון אין לה קול יפה מממממ,,,,,,, בהצלחה כבר אמרתי?

I Hate Perverts

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif

התכנית הזו פשוט זוועתית. ערוץ 10 מחפשים רייטינג, וגילו שאנורקסי זה OUT, ושומן זה IN. החליפו את הדוגמניות בלרדת בגדול וקיבלו רייטינג. זה הכל. טמטום מוחלט.

תאמצי מה שמתאים לך

או שתעבירי ערוץ . לא ברור לך שהתכנית משודרת כל שבוע אך המטלות היו לאורך זמן ארוך יותר . ו"לרדת בגדול" זו שאיפה של כל אחת מאיתנו שהיא מלאה; או שמנמנה; שמנמונת; או עגולה עגלגלה; או רחבה וגדולה; ;או עסיסית, ודשנה; וכו' ןכו';ולא חשוב כרגע מה משקלה ומי שמתעלם מכך הוא משקר את עצמו ( כתוב בלשון נקבה אך מיועד גם לגברים )

chicka

New member
עוד אחת...

לרדת בגדול זו אולי שאיפה שלך. זו ממש לא שאיפה שלי, ובטח שאני לא "משקרת את עצמי". להפך, אני מעדיפה לבחור בשינוי הרגלי אכילה, בעשיית ספורט, בהתמקדות במטרה ובטח לא שכל עם ישראל יכנס לי לצלחת (מה שהוא גם ככה עושה). אני לא אנסה לשכנע אותך, כי גם ככה עושה רושם שלא תשכנעי. אבל אני אתן לך טיפ לחיים - בשום מקום שאת נמצאת בו, אל תבואי בגישה של "מי שאומר אחרת, הוא שקרן", זה לא יקדם אותך לשום מקום. נסי להבין שיש אנשים עם גישה וחשיבה אחרת משלך, זה לא הופך אותם לשום דבר אחר חוץ מ...אנשים שחושבים אחרת ממך.

hanashim

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אהבתי מאוד את הערה בסוגרים שולחת לך נשיקות באהבה

זאת הפעם הראשונה

שאני רואה את התוכנית, איך ייתכן שבן אדם יורד 5 קילו???? הם לא אוכלים? מפוברק? שיגלו לי את הסודות שלהם

lb22

New member
פשוט מאוד..

האדם הזה נמצא במאזן קלוריות שלילי מאוד..למשך הרבה זמן... יש שם משהו באמת לא מוסבר...

ומעבר לזה,

איחדו את כוכב נולד עם יורדים בגדול ולא סיפרו לנו על זה? מישהו מוכן להסביר לי את המשימה המטופשת והמשפילה שהטילו עליהם? טוב שלא שמו אותם בכלוב, וחילקו לקהל בוטנים ובננות לזרוק להם. אני הזדעדעתי עד עמקי נשמתי. פשוט חלחלה. אי אפשר לתאר עד כמה זה העציב אותי והכעיס אותי. הקרקס הזה פשוט עבר כל גבול אתמול. אני לא מבינה איך הם משתפים פעולה עם הזוועה הזו. איך הם לא מתביישים. איזו זילות ופחיתות כבוד. לאיזו תחתית עוד אפשר להגיע? ומאיפה הגרילו את צינוביץ' עם התובנות המדהימות שלו? "אני רגיל לזה מהבית"??!! WTF?

המשימה היא פשוט חיקוי של הפורמט

האמריקאי וצינוביץ הולך לאן שמוכנים לקבל אותו (בתשלום כמובן)

eti m

New member
אני לא כל כך מסכימה עם מה שנאמר כאן

על התוכנית, בתור צופה אדוקה של שלוש עונות בפורמט האמריקאי וגם צופה בגרסה הישראלית אני חייבת לציין שכולם שם אנשים בוגרים,שהחליטו בצורה בוגרת שנמאס להם מהצורה שהם חיים בה והחליטו לעשות הכל כדי לשנות אותה (גם אם זה כולל שהייה בבריכה עם בגד ים לעיני כל מדינת ישראל..-דבר שדורש אומץ מאדם שמן-יודעת את זה מקרוב...) בקשר לעניין ההורדה במשקל,אתמול המאמנת של הבנים נזפה במתמודד אחד על זה שהוא אוכל פחות ממה שהכתיבו לו, אני יודעת שזו תוכנית טלויזיה ואין לי ספק לעריכה יש חלק מאוד גדול בתוכנית-מן הסתם הם רוצים רייטינג,אבל לדעתי התכונית הזאת נותנת הזדמנות לאנשים שלא האמינו בעצמם לעשות דברים שהם לא חלמו שהם יעשו-וזה דבר נהדר, בקשר לאיזו תגובה כאן שאמרה על המופע שנתנו להם לעשות "מה שחסר זה שיזרקו עליהם בוטנים..." רציתי להגיד שעצם העובדה שהאנשים שהתביישו בעצמם בכלל עלו על במה ועוד נהנו מזה,רק מלראות את החיוכים שלהם-שווה הכל, אז נכון התוכנית לא מתאימה לכל אחד,ולכל צופה יש השקפת עולם משל עצמו-אבל אני אומרת-הלוואי עלי האומץ שלהם ללכת לתוכנית ולשים פס אחד גדול על כל העולם על מנת להתחיל חיים חדשים.

lb22

New member
מוזר הוא..

שכאשר ראיתי את התוכנית האמריקאית וראיתי את המתמודדים שיש שם זה גרם לי לרצות אולי רק בתור מחשבה לעשות דיטאה זה עבר לי בראש הסיבה היא שבאמריקה המתמודדים היו פשוט טובים מאוד. הבחירה שלהם הייתה מצויינת וגם הם היו קלים להתחבר אליהם. המתמודדים הישראלים פשוט מגעילים , הפרק שבו הראו את הפשטידה של הבנים או את היחס של הבנות אחת לשניה גועל נפש אחד גדול. אה כן ועוד דבר אחד שכנראה קברניטי ערוץ 10 שכחו , מה שמצליח באמריקה סביר מאוד להניח שלא יצליח פה....ככה זה היה בנתיים עם כל תוכנית ריאליטי כמעט שלקחנו משם..

chicka

New member
אנחנו מדברים על שני דברים שונים -

אני בכלל לא מייחסת חשיבות למתמודדים, היום זה הם מחר זה מישהו אחר. הטענה העיקרית שלי היא נגד המסרים, אופן הצגתם של המתמודדים (שבעל כורחם צריכים לעשות מופע דראג כמו אתמול, אופן העריכה שמוציאה דברים מהקשרם וכן, חוסר הפירגון המינימלי שלמתמודדים שיורדים קילו או קילו וחצי כאילו מדובר בכישלון מוחלט וכו'... ברור לי שהבחירה של המתמודדים היא ממקום בוגר ושכלתני (כך אני מקווה לפחות עבורם) אבל יחד עם זאת, אני חושבת שהתוכנית מבזה, מציגה כאילו הכל אפשרי שלמעשה מה שצריך לעשות כדי לרדת במשקל באופן שהם יורדים זה להתפטר מהעבודה, להתמסר לספורט, להיות "סלב" ברגע ולקבל פוקוס מ"העם". וואלה, בעיניי זו ממש אבל ממש לא הדרך הנכונה. מבלי להכיר אותם, ולא ממקום שבא לבאס, חותמת לך כאן ועכשיו שכולם ללא יוצא מן הכלל יעלו את כל המשקל הזה בחזרה.

eti m

New member
אני חושבת שכל עניין הריאלטי הוא כזה

הפיכת אנשים אנוניממים לסלבריטאי איסטנט,לתת להם 15 דקות תהילה ולסחוט מהם מקסימום רייטינג על ידי עריכה חסרת רחמים, אבל זה הריאלטי,מי שלא אוהב לא צריך לראות, ככה היה ב"דוגמניות","רצים לדירה" וכ"ו-וזה מה שמושך כל כך הרבה אנשים לטלויזיה, מעבר לזה ב"לרדת בגדול" אני מתחברת כי אני רואה אנשים כמוני,שכל חייהם היה להם קשה וואלה הם עושים את זה,הם מורידים במשקל ומי יודע אם יעלו או לא את זה רק הזמן יגיד,אבל אם לשפוט לפי הפורמט האמריקאי עברו בערך שנתיים + מאז הראשונים והם לא העלו חזרה...-אי אפשר לדעת, הדבר יחיד שהייתי משנה ב"לרדת בגדול" זה שהייתי נותנת להם טיפול פסיכולוגי לאורך כל התוכנית ולא רק במבחני הקבלה...

נעמה,

הוצאת לי את המילים מהפה ואת הרגשות מהלב ונתת לבחילה שהתעוררה בי לגיטימציה. זה לא שמשהו אצלי לא בסדר, מסתבר שאנשים אינטליגנטיים נוספים העלו קבס נוכח חיזיון האימים של אמש. אני חייבת להודות ששני הדברים ששברו אותי יותר מהכל היו החיפושים אחר ישראל האובד, והשימוש במילה "בהמה" על ידי מי שבוודאי במהלך חייהן נתקלו בפנינה הזו מופנית אליהן-עצמן יותר מפעם אחת. ואני בטוחה שאז זה לא הצחיק אותן.

למעלה