התגעגעתי+עידכונים!!! (ארוך)

revital e

New member
התגעגעתי+עידכונים!!! (ארוך)

הי בנות יקרות ואסא כמובן. לא יצא לי להשתתף בפורום שבוע מאז יום ראשון שהתחלתי לעבוד במקום חדש. האמת היא שאין לי זמן כ"כ להכנס לפורום ולהגיב, מידי פעם אני מעיפה מבט חטוף כדי לראות מה קורה איתכם. בסקירה מהירה אחורה ראיתי שעדיין אין לידות חדשות מהשבוע, ותקנו אותי אם אני טועה. לימור (מתרגשת)- ראיתי שאת עדיין כאן עימנו עם בטן- קיוויתי לשמוע חדשות אז שיהיה לך ולאסא בהצלחה כבר מראש אם לא אספיק להתעדכן ולהגיב כשתגיע השעה. לשירקה החמודה- ליבי איתך על ההחלטה האמיצה בנוגע לחתול. אני יודעת שזו החלטה קשה ושבטח עברת הרבה התלבטויות - אבל אני מניחה שזה הצעד הנדון לעשות וזה יטיב גם איתכם וגם עם החתול. למיכלי (מיקגאפ)- רציתי להודות על ההתעניינות שלך בנוגע לעבודתי. מקווה שאצלך העניינים נרגעו בקשר לעבודה. ולכל שאר הבנות ההריוניות- מאחלת הריון קל. ואם פיספסתי בטעות אימהות חדשות- אז אני מתנצלת ושיהיה מזל טוב. ועכשיו לעידכונים קצת על עצמי: ביום הראשון לעבודתי החדשה הייתי קצת בשוק- יש ללמוד כ"כ הרבה דברים והיו לי פחדים שמא לא אצליח להיות טובה מספיק בתפקיד ואולי לא אצליח ללמוד את הכל. פחדתי שהחברה לא מספיק נחמדים ועוד כל מיני חששות למיניהן שתמיד מלווים אותי בסיטואציות חדשות. כל יום נוסף שעבר הרגשתי יותר טוב ויותר בטחון- אף אחד לא לומד את התפקיד ביו יום- זהו תהליך ארוך שנמשך יותר משנה ועד שלא מתחילים לנסות ליישם את הדברים אז הם לא מוחשיים. הבנות שעובדות איתי נתגלו כנחמדות ובנוסף יש לי בוסית נחמדה ותפקיד מעניין ומאתגר. שחר הסתגלה במהירות למטפלת ולמען האמת מכיוון שהיום שלי עמוס בעבודה הזמן ממש רץ כך שהמחשבות שלי לא מטיילות להן לכוון הדאגה לשחר. ניתן לומר שהסתגלתי כבר לסדר היום החדש . אז זהו פתחתי פרק חדש בחיים והתחלתי שגרה חדשה והשד לא כ"כ נורא.

shirka

New member
איזה יופי, כל כך שמחה לשמוע../images/Emo24.gif

אין לך מושג כמה עודדת אותי! מקוה שגם לנו תהיה הסתגלות קלה עם המטפלת והעבודה (שבוע הבא אנחנו מתחילות "חפיפה").
ותודה הרבה על החיזוקים.
ות לבנות המקסימות שלך.

revital e

New member
שירי, שיהיה בהצלחה עם תחילת העבודה

כל שינוי בהתחלה הוא קשה (המחשבה עליו יותר קשה) אבל בד"כ לוקח מהר מאד להסתגל למצב החדש, במיוחד אם סומכים על המטפלת. תראי שהשד לא כ"כ נורא.

ברוריהה

New member
אני כל כך שמחה לשמוע !!!

נשמעת לי אומללה פעם אחרונה כשדיברנו. אני שמחה שהבנות שעובדות איתך מתגלות כנחמדות ושמחה שאת מרגישה טוב יותר עם העבודה ... מניסיוני, ככל שיעבור הזמן תרגישי יותר שליטה ויגיע היום שלא תביני איך אפשר לעשות משהו אחר ....

מיקגאפ

New member
איזה יופי רויטל... משמח לשמוע|חיבוק

שההסתגלות עוברת עליכן יותר בקלות ממה שחשבת ושאפילו כיף לך בעבודה.
גם אני מרגישה היום "שנכנסנו למסלול". יובל מאושר במשפחתון (אני מרגישה ויודעת שהוא במקום מצויין) וגם לי כבר מתחיל להיות יותר נחמד במשרד. היום גם נודע לי שאני מקבלת העלאה אז בכלל...
אז רק שימשיך ככה ואגב, נדמה לי שאנחנו עובדות מאד קרוב אחת לשניה אז אפשר להיפגש פעם לצהרים...

nush1

New member
כל הכבוד!

לא ידעתי שהמושג העלאה קיים עדדין במשק מברוק!

שוגי13

New member
רויטל יקרה

איזו הודעה משמחת! אני שמחה לשמוע שהכל מתנהל כשורה, גם אצלך וגם אצל שחר הקטנה. את מעודדת אותי, עוד מעט גם אני צריכה לחזור לעבודה והחששות מרובים... נשיקות לכן!

nush1

New member
איזה יופי!

איזה כיף לשמוע שדברים ככה מסתדרים שימשיך ככה!

אפרת12

New member
איזה עדכון כייפי../images/Emo70.gif

כבר עכשיו אני מתחילה להיות יותר רגועה לקראת רגע החזרה לעבודה (ואפילו עוד לא יצאתי לחופשת לידה...
) כזה טוב למצוא מקום עבודה נעים בימינו... אפשר לשאול - באיזו עבודה מדובר
אני נורא סקרנית

revital e

New member
בנות- תודה רבה על התגובות../images/Emo24.gif

שמחה שהצלחתי לעודד אתכן.

dafdaf

New member
היי רויטל ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ואני שמחה לשמוע שההסתגלות עברה בשלום והשד לא כ"כ נורא (שבוע הבא השד הזה מגיע אלי
)

revital e

New member
שיהיה לך בהצלחה- והסתגלות מהירה

אז זהו, תמו מפגשי הבוקר, הא?.
אגב, איפה תשימי את ארד? אצל מטפלת או משפחתון?

dafdaf

New member
משפחתון קטן של 4 ילדים (כולל ארד)

ולצערי הרב, אכן נגמרו מפגשי הבוקר

מיקגאפ

New member
לא מדוייק ../images/Emo8.gif

אפשר להיפגש לפעמים בימי שישי בבוקר... נכון רויטל?
רויטל ואני נפגשנו במקרה היום בבוקר בקניון הוד השרון. קפצתי לשם לאיזה סידור קטן וכשרציתי לנסוע עם יובל משם לחברה בנתניה האוטו סירב להתניע לי! אז כדי להירגע מהעצבים החלטתי לעלות בחזרה לקניון ולשתות קפה, ומי יושבת שולחן מאחורי עם הבעל והתינוקת? רויטל! אגב, כל הכבוד על הזיהוי של יובל מהגב...
. דפי ושירי - שיהיה בהצלחה עם החזרה לעבודה. שתהיה תקופת הסתגלות קלה ומהירה.

למעלה