התגעגעתי אז באתי

coldplayhot

New member
היי שיר

אני לא יודעת. הרופאים אומרים שזה מחזק את הפרוזק ומוריד חרדות. צריך לקחת אותו בלילה.

coldplayhot

New member
התגעגעתי אז באתי

שלום לכולם. אני כותבת לכם מאשפוז היום שברמת חן.. אני כאן כבר חודש יש לי מטפלת פעמיים בשבוע ואנו מתחילות ב"חשיפות" למי שמכיר, וזה מלחיץ מאוד. אני אצטרך לעשות א הדברים שהכי מפחידים אותי. אתמול הכנסתי חבר הביתה. הוא נשכב כל המזרן החדש, שנשאר עוד עם הניילון. לפני שנכנס הביתה קנה בייגלה בחרחוב והמוכרת שמה את האצבע בפה כדי להרטיב אותה ולתת את השקית והוא הניח אותה בכיס האחורי. אני לא מפסיקה לחשוב ולהגעל מזה למרות שהמזרן עם ניילון.. זה האוסידי שלי יום טוב

coldplayhot

New member
העלו לי את המינון

ל-4 פלוטין ופרפנאן כל יום....(פלוטין=פרוזאק). אבל עדיין התרופות לא משפיעות...

אמא11

New member
אושרת חמודה ../images/Emo140.gif

ואללה התגעגעתי. ובודאי לא רק אני. האוסידי שלך מוכר מאד! אני לא אנסה"לשכנע" אותך שאין לך מה להגעל כי זה לא יעזור. כמו שאת יודעת מה שעוזר הן החשיפות, ותתיחסי לאתמול בתור "חשיפה". תחשבי על הדברים הטובים - החבר נחמד? היו בביקור אתמול גם דברים חיוביים (לצד בעית הביגעלה?) תחשבי על הדברים הטובים. בקשר לתרופה - צריך המון סבלנות. הפרוזאק משפיע אחרי כעשרה עד שניםעשר שבועות. יש מישהי ששאלה על אישפוז לתושבי תל אביב.האם ברמת חן זה לתושבי תל אביב או רמת גן? אני אוהבת את השירים שלך. תמי

coldplayhot

New member
היי תמי

מאושפזים כאן תושבי המרכז. יש מרמת גן,ת"א ואפילו חדרה אם אני לא טועה. אני יודעת שצריך להוכיח שאתה גר באזור ולהיות חבר קופ"ח כללית בשביל לעבור ועדת קבלה. תודה רבה על המחמאה... החשיפות מאוד קשות. למשל השבוע אני צריכה להדליק את האור בבית לפני שטיפת הידיים. אני מדמיינת את כל הלכלוך שהצטבר על הידיים שלי והוא מועבר למתג החשמל. ראוי לציין שסוף סוף עברתי דירה לפני שבועיים (מזל טוב לי!!!) וזו דירה חדשה שלא גרו בה, מה שמצד אחד מאוד נעים לי ומצד שני יש לי צורך לשמר ולשמור על החדש הזה... אז הנעליים נשארות בחוץ, גם הגיטרה... יש לי מקרר חדש שזה כבר הישג כי חצי שנה גרתי בלי מקרר (האחרון שהיה לי נשלח חזרה לחנות כי הוא "נגע" בקופסא מבחוץ.. בקיצור יש הרבה שיגעון, ומחשבות שנראות לי הכי הגיוניות בעולם אבל אני רואה שהאדם "הנורמאלי" לא חושב כמוני, ולא סובל כמוני, לא מנתח את דבר... אנחנו פשוט אנשים חושבים הא?

אמא11

New member
היי אושרת יקרה ../images/Emo24.gif

אני מחכה בקוצר רוח וגם בסבלנות (סתירה) שהגיטרה תיכנס שוב לבית. והיא תיכנס! זה ענין של זמן. יש למה לקוות. תמי

למעלה