התגעגעתי אז באתי...

שרון me

New member
התגעגעתי אז באתי...

מה שלומכם, אנשים טובים??? אני כל הזמן קוראת ומתעדכנת אבל לא כתבתי הרבה זמן. עבודה-לחץ וכד'. אני בקרוב חודש אחרי והמחוג במשקל מראה פחות 12 ק"ג. מרוצה? כן. אבל מצפה כל בוקר לעוד ירידה. אני עדיין עם טבעת פתוחה, עוד לא קבעתי תור לניפוח, אני צריכה דחוף לקבוע. לאחרי החגים. רק ראש השנה. אני רוצה לפרגן לכל מי שכותב כאן על הירידות המרשימות מאוד!!! כל הכבוד! בשבוע האחרון אני נופלת בפח "המתוקים".יש בבית פסק זמן קטנים (כי קניתי לתלמידים שלי לפתיחת שנה... תירוץ עלוב, אה?!)ואני אוכלת אחד ביום. רק ב-3 ימים האחרונים. אני רוצה להפסיק! עוד לא התחלתי לעשות פעילות גופנית וזה ממש לא בסדר. ועוד יש לי הליכון בבית.... אין לי כוח. אני מסיימת יום בתשישות מוחלטת! אשמח לקבל טיפים איך לרדת עוד (למשל PUP, איך ירדת כ"כ הרבה ב-5 חודשים?, על כמה את סגורה? מה את אוכלת כל היום? זה מדהים! ויש פה הרבה חבר'ה מדהימים כאלה!) אני מרגישה בהבדל קצת אבל הסובבים- אין סיכוי. זה לא מה שאכפת לי. העיקר שאני במגמת ירידה. הגישה שלי היא שניתוח זה באמת המקום הכי "נמוך" מבחינתי להגיע אליו. זה אומר שפשוט איבדתי שליטה על עצמי ועל האכילה שלי. איך זה קרה? אין לי מושג. ואם נזדקקתי להתערבות ניתוחית- אין מצב שאני לא מרזה! זה יהיה ממש שפל המדרגה. אז בהצלחה לכולם בטיפוס למעלה ובהורדת הקילוגרמים המיותרים המעצבנים! שיהיה לילה טוב! ותקומו עם חיוך. מחזיקה לכולכם אצבעות, שרון.

ליבי3617

New member
היי שרון ../images/Emo140.gif

קודם כל כל הכבוד לך על הירידה המרשימה. לא מפרגנים על הירידה? מקנאים יותר נכון... שימי פס את יודעת כמה רזית ובטוח מרגישה את זה. יקירתי, תזהרי מהמתוקים ואם הם אויבים שלך תתייחסי אליהם ככאלה. גם עם טבעת סגורה אפשר להעביר מתוק אם רוצים. תשתדלי לרדת לפחות לפעם בשבוע ואם זה קשה כי את יודעת שיש לך מתוקים בבית - תבקשי ממישהו להחביא אותם. אל תתחילי עם זה עכשיו זה כל כך חבל. זה הזמן להתחיל בפעילות גופנית מתונה. מעבר לעובדה שזה יעזור בהורדת המשקל זה ייעצב לך את הגוף ויעשה פלאים למצב הרוח
. הליכה, שחייה, ריקוד, אופניים - מה שעושה לך טוב ואת יכולה להתמיד בו. לא תמיד קל ללכת בהליכון.. אני אישית מוצאת שקל לי ללכת בחוץ. זה נכון שהדבר הקשה ביותר הוא להביא את עצמך לעשות פעילות גופנית זו התמודדות יומיומית עם העצלנות אבל כדאי להתגבר עליה זה שווה! חחח... הניתוח הוא לא המקום הכי נמוך שהגעת - אלא זה ייקח אותך למקום הגבוה ביותר שתרצי להיות בו. זה כלי עזר בלבד - האחריות והעבודה היא שלך ולפי מה שאת כותבת כאן את בדרך הנכונה אז בהצלחה רבה!

ד קובי

New member
היי שרון

12 ק"ג בחודש זה נפלא, הירידה במשקל לפעמים גם נעצרת, יקירתי לא להישקל כל בוקר!!! קחי הכל בפרופורציה נכונה מה היה קורה לך אילולא הניתוח? סביר להניח כי היית עולה במשקל. החוכמה היא לא להסתמך רק על הטבעת או על הניתוח הוא כלי עזר בלבד!!! אנחנו צריכים לשנות דפוסי התנהגות והרגלים מגונים, ולכן יקירתי את הפסק זמן הקטנים לפח ומיד באם את לא שולטת בזה!!! או כמו שאומרת מירי לא חסה " אוייבים לא מכניסים הביתה " . לדעתי את בהחלט בכיוון הנכון, הקפידי על אכילה נכונה תוך הקפדה על מה שאת מכניסה לפה. כמו כן פעילות גופנית כמו הליכות ושחיה יסייעו לך בתהליך. והכי חשוב לשתות מים בכמות מספקת. ב ה צ ל ח ה

למעלה