התגנבה שמועה לאוזניי

avigal23

New member
התגנבה שמועה לאוזניי

שביום שני בהרקדה של בתיה ודודי קרוננברג בנחלת יצחק 35...גבי תתארח...

דודי ק1

New member
הוספתי בטעות תגובה לשרשור אחר.

אז אכן כן, גבי תגיע הע"ה ביום ב' לחוג בנחלת יצחק, המתקיים ברח' נחלת יצחק 35, גבול ת"א גבעתיים. במקום מיזוג אויר,אולם ספורט מפואר וחניה בשפע. פרטים נוספים בטלפון: 052-683085 דודי. ריקודי עם בתיה ודודי לרקוד עוד ועוד.

עוז 2002

New member
שמעתי שגבי תעבור ביום שלישי בבוקר

בככר המדינה... מישהו יודע מתי בדיוק ומאיזה כיוון היא באה?

Gaby48

New member
חברה... למה שמועות?????

לא צריך לנחש!!!! אפשר להתקשר ולשאול אותי ישירות, אני בכיף אומרת היכן אני ארקוד ובשמחה אפגוש חברים מהפורום שיצטרפו להרקדה, אני גם בשמחה אצטרף להרקדות שאתם רוקדים בה. הרי זו בעיקר היתה מטרת הביקור שלי!!! להתראות אצל בתיה ודודי גבי

גבי,היה נחמד להכיר ../images/Emo24.gif

מזכרת ממני כבר יש לך...
אני מזמינה אותך לפגוש אותי שוב בפתיחה של ההרקדה של ישראל שיקר, ביום רביעי בבית דני. תודיעי לי אם את מגיעה כדי שאשמור לך כרטיס כניסה חופשי להרקדה. כולם מוזמנים!!!!

hillelriess

New member
GABY

זה אחד המקומות שדיברנו עליהם לאיכלוס 1000 רקדנים בערב. וחוץ מיזה היכן את אני מתגעגע (הצילו )

Gaby48

New member
באתי ל"הציל"

שמעתי הצילו ומיד הגעתי...... אני פה בבית שלך!!!! ואיפה אתה? לידיעתכם חברי הפורום, אתמול הייתי בהרקדה של בתיה ודודי בת-אביב, יופי של הרקדה, אולם ספורט רחב ידיים שהתמלא ברוקדים, רפרטואר מגוון ונחמד. הכרתי את שושנקה ואת ריגיב הנחמדות - שומרת לעצמי את התמונות שלכן!. ולך דודאית החמודה - נשיקה, אבל אני לא אוהבת לרקוד עם...... בתיה לימדה את הריקוד בזוגות ,'עת פרידה' של אלי רונן, ובהמשך הערב את הריקוד היפה של גדי ביטון 'מלדיטה לונה' המהיר. הרקדה מאוד נחמדה, מומלץ מאוד. יש לי תמונות משגעות מכל ההרקדות שביקרתי, ואני אנסה בהמשך להכניס אותם לפורום. היום אהיה בהרקדה של אבי פרץ ברעננה, אני מקווה שאפגוש חברים מהפורום. להתראות, גבי

עוז 2002

New member
גבי היה כיף לפגוש אותך!!

ואת הלל ואבנר וורדה המקסימים. גבי באמת כוכבת ועכשיו אני מתחיל להבין את כל המעריצים... היה מעניין ונחמד לפגוש אתכם. להתראות!!

motyp2

New member
מזל שלא הגעתי

כל כך רציתי לבוא ולא יצא. מהתמונה למד אני שאם הייתי מגיע, הצפיפות ברחבה היתה בלתי נסבלת. וכעת ברצינות, דרוש הסבר, היכן הרוקדים? בפינת הקפה? "מאחרי העץ"?

Gaby48

New member
מוטי טעית ובגדול....

האולם הוא גדול מאוד, היו בו רוקדים לרוב, נכון לא היתה צפיפות ואנשים יכלו לרקוד עם הנפת ידיים לכל הצדדדים מבלי לפגוע בשכניהם, האוירה היתה נחמדה מאוד, רפרטואר של ריקודים מענינים, שילוב של ריקודי מעגל וריקודי זוגות בצורה שלא השאירה הרבה אנשים שישבו ללא מעש. - הרקדה מאוד מומלצת. מצטערת מוטי, הפעם שוב, (כן כי הוזמנת....) שוב פספסת הרקדה נחמדה, נכון אני חוזרת לא צפופה, אבל מספיק גדולה להחשב הרקדה טובה. אתן לך את "הצאנס האחרון"...... ביום חמישי....חחחחחחחחהההה להתראות, גבי

למעלה