התגלית שלי ../images/Emo9.gif
למרות שאני מעדיפה עגבניות טריות. ובכן, לאחר ששאלתי בפורום על עגבניות מקופסא, הסתבר לי שבהחלט זה עושה חיים קלים יותר, אין להם טעם לואי,לא צריך לקלוף עגבניות וכו', זה אחד. שנית, מאחר ולפעמים אני מתעצלת לקצוץ פטרוזיליה/כוסברה (קורה לעיתים תכופות למדי
), אז קניתי יבשים (של חברה ידועה). ומה גיליתי??? שזה כיף לא רגיל, לא צריך להתעסק עם קיצוץ.
השאלה שלי היא, האם יש לפטרוזילה/כוסברה/שמיר וכו' אותו טעם בבישול, או שהוא מקבל טעם שונה מעצם היותו מיובש? כי ממש נחמד לי לא לקצוץ!
למרות שאני מעדיפה עגבניות טריות. ובכן, לאחר ששאלתי בפורום על עגבניות מקופסא, הסתבר לי שבהחלט זה עושה חיים קלים יותר, אין להם טעם לואי,לא צריך לקלוף עגבניות וכו', זה אחד. שנית, מאחר ולפעמים אני מתעצלת לקצוץ פטרוזיליה/כוסברה (קורה לעיתים תכופות למדי