התבשרתם זה עתה

אנושית~

New member
התבשרתם זה עתה

שזכיתם במילון דולאר .. מה דבר הראשון שהיה עולה לכם לראש ואיך זה היה משנה לכם ת,חיים ..

ginni

New member
הדבר הראשון...

היה: "וואי אני עשירה!!!!" לא ברצינות... הייתי מכסה להורים שלי ת'משכנתא, משחדת כמה אנשים במשרד החינוך שיעשו מועד ב' מתמטיקה קל... חחח ו... הייתי מקימה מעון כזה כמו בקטנטנות.... מקום שילדים יהיו בו מאושרים!! עם המצב שיש לנו היום במדינה צריך מקום שבו אפשר לגדול בסביבה אוהבת כדי לצאת שפויים!!

אהובה.א

New member
מליון $?????? יענו מה????

1,000,000$ -------> ככה כותבים את זה????? מממממממממממ קודם שיהיה.... אח"כ אני כבר אדע מה לעשות עם זה.... קונה לי בית חורף באורלנדו פלורידה. לבוא לשם בחורף שלנו. עם בריכה וג'אקוזי. כמו שיש להורים של בעלי (באורלנדו....). אח"כ טסה מסביב לעולם ב 365 יום ולא כמו ז'ול וורן ב 80 יום. כי זה לא מספיק לי. ועדיף עם קונקורד. אח"כ נראה מה יהיה. אבל קודם שיהיה לי את המליון דולר האלה....

ה מוזה

New member
בשיא הכנות

כרטיס לכיוון אחד מעבר לגבולות המדינה תאריך חזרה : פתוח אולי אם אתגעגע לארץ הזו אולי אם אראה אותה מרחוק אולי ניתוק ממנה לזמן לא מוגבל יגרום לי לרצות לחיות כאן ולחיות כאן מתוך בחירה

אנושית~

New member
כן אה......

חושבת בדיוק כמוך

ל ל י

New member
יש לכם קבלן להשכרה?

הייתי בונה בית לאמא - איפה שבא לה לאבא - באיזה גודל שירצה (כולל ספרית DVD ענקית של אופרות) לי - אחד לחורף, אחד לקיץ (עם שפת-ים פרטית) לבת שילי - כנ"ל לאחי - איפה שבא לו לאבא של הבת שלי - שיפסיק 'לבכות' שאין לו ממה לחיות נשאר עודף? יאללה - גרדרובה מא' עד ת' חופשה ללא תשלום לשנה וטיול מסביב לעולם...................... שכחתי משהו? כן, ת'עודפים - לכל מי שמעוניין/זקוק (יש לכם אולי רעיונות?)

למעלה