התבלבלתי אני צריך

adam202

New member
התבלבלתי אני צריך

שתגידו לי האם זה נכון שבריי חוזר כי קראתי בראש 1 במאמר שיש שמועותצ רציניות שהוא אמור לחזור מה גם שיש שמועה שהולך להיות סרט של השבט האם זה נכון?

אמן שכן!!!!!!!!!!!!

זה יהיה מצויין אם יהיה סרט על השבט אבל איך אפשר לצמצם את כל העלילה לשעה וחצי-שעתיים?

faith2

New member
אני רוצה...

שדני תחזור

AngeL WomaN

New member
אז ככה..../images/Emo15.gif

גם אם היה אמור להיות סרט, באמת נראה לך שהיו מצמצמים את העלילה? ברור שממציאים משהו בקשר לעלילה, כמו בסרט של קטנטנות וכאלה.. ובקשר לשמועות על בריי, שאני הראשונה שהפצתי אותם אחרי מחשבה עמוקה (כן בטח)..זה בגדר שמועות ומחשבות, וזה לא נחשב לספוילר, כי כמו שזה יכול להיות..יכול להיות שזה לא יהיה..

גם אם זה נכון זה לא ../images/Emo58.gif

בגלל שאף אחד מאיתנו לא יודע אם זה נכון, אם היינו יודעים בברור שזה נכון והיינו אומרים שזה נכון אז זה היה

mp38

New member
../images/Emo58.gif

אל תקראו את זה אלא אם כן אתם במצב רוח ממש ממש ממש טוב. (ואז זה יהרוס לכם אותו).
בריי מת. הוא היה במציאות המדומה של הטכנוס ומישהו מחק אותו משם. סורי אבל זה נכון. אלא אם כן הוא עוד יחזור לחיים בסוף העונה ה-5.

יואו אנשים... בואו אני העשה לכם סדר

אז ככה.... דבר ראשון המפיקים של השבט אכן חושבים על עשיית סרט לסדרה!!! אבל שום דבר עדיין לא בטוח!!! טרייבוורלד הבטיחו שהם יעדכנו את המעריצים עם יהיו חדשות בנושא!!! דבר שני דווין קמרון עזב את השבט מבחירה אישית!!! הוא רצה לעשות דברים יותר גדולים!!! אחרי השבט הוא עשה סרט קולנוע (כמו שכלום יודעים)... ואחרי הסרט קולנוע הוא הלך לסדרה על עורכי דין... ושם הוא כבר משחק שנתיים/שלוש... דווין קמרון לא מתכוון לחזור... ממש טוב לו בסדרה שבה הוא עכשיו!!! !!!ורק שתדעו... בסדרה הוא משחק עם ארוסתו לחיים!!! אתם יכולים להמשיך לקוות שהוא יחזור אבל... סוריי... אתם רק תתאכזבו... תאמינו לי... גם אני רוצה שהוא יחזור דבר שלישי לא בקשתם את זה אבל אני בכל זאת אגיד!!! בעונה השישית השבט עובר לאוסטרליה!!! ומשם יצלמו...
זה עדיין בקשר לשתיים.... בגלל שבעונה השישית השבט עובר לאוסטרליה יהיו כמה שחקנים שיעזבו... כי לא לכל השחקנים נוח לעבור לשם... דבר רביעי העניין בנוגע לדני... או שנקרא לה בשמה האמיתי... אלה וילקס... לא ידוע!!! אך בנתיים אין שום רמז או משו שהיא חוזרת לשחק!!! מקווה שעזרתי!!! ונועה אני מבקשת אל תרצחי אותי!!! וגם אל תשחכי להביא לי היום תפרק שלך!!! לוב יו אול.... 3> רינה 3>

Tinkerblack

New member
דיווין קמרון הלך לנסוע את גורלו

בסדרות וסרטים הוליוודים ככה שמעתי והוא לא הצליח
יש שמועות שאחרי שהוא לא הצליח הוא הולך לחזור לשבט שיט שיט שיט

את טועה!!! את טועה!!! את טועה!!! את

טועה!!!... דווין קמרון עזב תשבט כי הוא קיבל הצעה לעשות סרט קולנוע!!! אבל הוא לא נסע להוליווד בשביל הסרט!!! והוליווד בכלל לא הייתה מעורבת בסרט שלו!!! ודרך אגב... רק שתדעי... הסרט שלו ממש הצליח... אחרי שהוא סיים לצלם תסרט... הציעו לו תפקיד בסדרת עורכי דין... שגם לה אין שום קשר להוליווד... עד עכשיו דווין משחק שם... והוא כבר נמצא שם שתי עונות שלמות!!! והסדרה הזאת ממש מצליחה באוסטרליה, ני זילנד, אירופה וכו... והוא לא מתכוון לחזור לשבט... שיר את יכולה להרגע... הוא בעצמו אמר שמאוד טוב לו במקום שבו הוא נמצא... אני בטוחה שמאוד כייף לו לשחק עם ארוסתו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי.... נועה אל תהרגי אותי!!! אני רק אומרת תאמת!!!

Tinkerblack

New member
הוא מאורס? מי המפגרת שתתחתן

איתו? חחחח לא סתם רציתי לראות את נועה מגיבה
אני בכל אופן לא הייתי מתחתנת איתו ותודה לאל שהוא לא חוזר

JustMeTG

New member
זה לא יעזור אם תנחשו.....

זה סתם הורס את ההפתעה נחיה ונראה בשביל זה יש את העונה החמישית מה הטעם סתם לנחש או לברר זה סתם הורס את ההפתעה וזה גם יכול לאכזב

Tinkerblack

New member
../images/Emo58.gif

כמעט על בטוח שעונה 5 הוא לא יהיה אם כבר אז עונה 6

למעלה