יואו אנשים... בואו אני העשה לכם סדר
אז ככה....
דבר ראשון המפיקים של השבט אכן חושבים על עשיית סרט לסדרה!!! אבל שום דבר עדיין לא בטוח!!! טרייבוורלד הבטיחו שהם יעדכנו את המעריצים עם יהיו חדשות בנושא!!!
דבר שני דווין קמרון עזב את השבט מבחירה אישית!!! הוא רצה לעשות דברים יותר גדולים!!! אחרי השבט הוא עשה סרט קולנוע (כמו שכלום יודעים)... ואחרי הסרט קולנוע הוא הלך לסדרה על עורכי דין... ושם הוא כבר משחק שנתיים/שלוש... דווין קמרון לא מתכוון לחזור... ממש טוב לו בסדרה שבה הוא עכשיו!!! !!!ורק שתדעו... בסדרה הוא משחק עם ארוסתו לחיים!!! אתם יכולים להמשיך לקוות שהוא יחזור אבל... סוריי... אתם רק תתאכזבו... תאמינו לי... גם אני רוצה שהוא יחזור
דבר שלישי לא בקשתם את זה אבל אני בכל זאת אגיד!!! בעונה השישית השבט עובר לאוסטרליה!!! ומשם יצלמו...
זה עדיין בקשר לשתיים.... בגלל שבעונה השישית השבט עובר לאוסטרליה יהיו כמה שחקנים שיעזבו... כי לא לכל השחקנים נוח לעבור לשם...
דבר רביעי העניין בנוגע לדני... או שנקרא לה בשמה האמיתי... אלה וילקס... לא ידוע!!! אך בנתיים אין שום רמז או משו שהיא חוזרת לשחק!!! מקווה שעזרתי!!! ונועה אני מבקשת אל תרצחי אותי!!! וגם אל תשחכי להביא לי היום תפרק שלך!!! לוב יו אול.... 3> רינה 3>