התאפקתי חודש ...
שלם כדי להתחיל שרשור חדש . לפני ש-dusa נסעה לה לסבול בגולת אמסטרדם הדווייה היא הזמינה חברי פורום לסעוד ב"מעיין הבירה" בחיפה . אני טענתי שהמקום הוא אגדה אורבנית והבטחתי לעצמי לפתוח שרשור בנושא כשהיא חוזרת ארצה . אז הנה . dusa חזרה ואני שואל : באיזה מוסד אוכל ביקרתם ושאלתם את עצמכם :"הכצעקתה ? זה כל הסיפור ?" . כרגע זכורים לי שני מקומות כאלה : 1) כמו שכתבתי - מעיין הבירה . בתקופתו נהגנו להגיע לשם במיוחד מת"א . חבר הזמין כמה פעמים , נסענו איתו ולא היה לנו נעים להגיד לו ש,עפעס, הקוסטיצה יבשה , החמוצים גסים , הקבבים לא עסיסיים כמו אצל מישו , הקוטלטים חסרי טעם וכו' . 2) פלאפל דבורה בכרכור . עצרנו שם בדרך לצפון לאחר המלצה גורפת של מיברג (כשעוד כתב במעריב) ותהינו אם הוא ואנחנו ביקרנו באותו מוסד . הפיתות , אמת ויציב , נהדרות אבל חוץ מזה ? יוק . קציצות חיוורות וחסרות ייחוד וכל השאר סטנדרטי . אז למי עוד יש לספר על אגדות אורבניות שמתפשטות כשריפה בשדה קוצים ?
שלם כדי להתחיל שרשור חדש . לפני ש-dusa נסעה לה לסבול בגולת אמסטרדם הדווייה היא הזמינה חברי פורום לסעוד ב"מעיין הבירה" בחיפה . אני טענתי שהמקום הוא אגדה אורבנית והבטחתי לעצמי לפתוח שרשור בנושא כשהיא חוזרת ארצה . אז הנה . dusa חזרה ואני שואל : באיזה מוסד אוכל ביקרתם ושאלתם את עצמכם :"הכצעקתה ? זה כל הסיפור ?" . כרגע זכורים לי שני מקומות כאלה : 1) כמו שכתבתי - מעיין הבירה . בתקופתו נהגנו להגיע לשם במיוחד מת"א . חבר הזמין כמה פעמים , נסענו איתו ולא היה לנו נעים להגיד לו ש,עפעס, הקוסטיצה יבשה , החמוצים גסים , הקבבים לא עסיסיים כמו אצל מישו , הקוטלטים חסרי טעם וכו' . 2) פלאפל דבורה בכרכור . עצרנו שם בדרך לצפון לאחר המלצה גורפת של מיברג (כשעוד כתב במעריב) ותהינו אם הוא ואנחנו ביקרנו באותו מוסד . הפיתות , אמת ויציב , נהדרות אבל חוץ מזה ? יוק . קציצות חיוורות וחסרות ייחוד וכל השאר סטנדרטי . אז למי עוד יש לספר על אגדות אורבניות שמתפשטות כשריפה בשדה קוצים ?