התאהבות

התאהבות

האם עושים משהו על מנת להימנע ממנה (צעדי ביטחון ואם כן, מהם?) או שאם תבוא, תבוא (שלא לומר, הלוואי שתבוא)?
כל דעה תתקבל בברכה

צעדי בטחון..ברור

הצחקת אותי

גישה קצת תמימה וחמודה
לחשוב שניתן לשלוט בהתאהבות
בכל אופן אצלי .. זה לא עבד/עובד

למרות שמדי פעם אני מנסה לחבל לעצמי
בדיקת גבולות שכזאת
משום מה
האהבה הזאת רק מתגברת וצומחת עם כל ביקור במעבר גבול שכזה

שיר אהבה פשוט

תחושה שכזו

שכל התאהבות עמוקה וסוחפת, גורמת סדקים קטנים (לכל הפחות) בקשר עם הנוכחי, כאלה שלאחר מכן קשה מאד אם בכלל לאחות.

תוהה האם האלטרנטיבה של לנהל קשרים ללא מעורבות ריגשית (מודה שלא ממש יודע איך עושים את זה) - טובה יותר

ללא ספק זו סכנה אם אשתך מתקשה עם

הקונספט. אני לא מכירה דרך להימנע ממעורבות רגשית. למעשה כשיצאתי לזוגיות פתוחה לחלוטין חיפשתי מעורבות רגשית. מבחינתי אין שום עניין בסקס ללא אחת כזו.

מערכת יחסים

אלסטית מאוד. הסדקים האלו נסגרים מהר מאוד ויוצרים משהו מאוד חזק שקשה להסביר.

מה שאתה מתאר אינו מציאות אלא החששות שלך בנושא.

מה שכן - זו בהחלט ההתמודדות הקשה ביותר. להיות לצד בת הזוג שלך כשהיא מאוהבת בגבר אחר ולתמוך בה ברכבת ההרים שיכולה להיות שם זה לא תמיד קל.

מה שאני למדתי

זה שמערכת יחסים ארוכה וטובה לא עוזבים בגלל התאהבות.

ההתאהבות וההתלהבות הראשונית חולפות ואז אתה מבין שאולי, אם יהיה מזל ושניכם תשקיעו, יהיה לכם את מה שכבר יש לך במערכת העיקרית שלך.

אז WTF? למה להחליף???

אם אתה לא בטוח שתרצה "לחזור" (כי למעשה לא עוזבים), עולה השאלה כמה טוב לך במערכת היחסים ה"עיקרית" שלך.

החששות מובנים ולא נראה לי

שיש מישהו שלא חושש
ואני לא חושבת שאפשר לדעת מראש איך הלב שלך יגיב להתאהבות/אהבה נוספת

לחלוטין!
לא עוזבים מקום טוב אחד בשביל

מקום טוב אחר. למה זה טוב? בעיקר כשאפשר לקבל גם וגם...

אם יש לך ספק,

אז כנראה שיש לו גרעין.

מיותר להסתכן לדעתי. לך לאט עם הקשר הנוסף.. (או שוותר עליו בשלב זה)
תמיד תוכל לבחור מראש כאלה שאין סיכוי שתתאהב בהן או להתנהג בצורה שתמנע התאהבות.
אני, בניגוד לדעת הרוב המוחלט, הרומנטי, המנוסה והנבון שכותב כאן, סבור שהתאהבות מגיעה רק כשאתה מרשה לה להגיע ומוכן לקבל אותה, ושאין בעיה להיות חבר טוב, להמשך ולנהל מערכת של הנאה וסקס עם בת זוג בלי לאפשר בה אהבה.
אבל מה אני יודע, כנראה שעוד לא קיבלתי אף פעם סמס מצועף כאשר אני בדיוק מתנשק עם זו שאני באמת אוהב לעומק.

למעלה