השתקפות

Teddy Bear

New member
השתקפות

את מביטה בי אני גדולה יש בי מרחב עצום. גדולה מהחיים והחיים ממני גדולים. יש לי מידות מסויימות המשקפות איזשהו עולם. איזושהי מציאות. אני מביטה בך וחודרת דרכך. אך לא רואה הכול. אני רואה רק אותך ויזואלית. אין לי היכולת לחדור מעבר לזה. אין לי היכולות לראות פנימה. לראות רגשות לראות אופי לראות תחושות. את מביטה בי ואני בך מביטה. והשקט חודר לנשמתך בדיוק לשניה . ואני ממשיכה בך להביט........ אני רק רואה את השקט הפורץ מתוכך את המבט שלך, לא יותר...... אני מנסה להיכנס פנימה לחוש מה יש מעבר.. אבל זה קשה כי אני בעצם רק יכולה לראות אותך... אולי לפי המבט שלך בעיניים אני רואה קצת אישיות קצת רגש. ואני רואה שהמבט שלך עצוב חולמני כזה. משהו חסר בו........... העיניים נוצצות מבריקות.... את מביטה אלי חודרת אל תוך תוכי... כאילו מנסה לבחון בעצמך מה חסר בו.....במבט הנסתר שלך.... אבל אני סה"כ רואה אותך. אין לי תרגום לאותו מבט. אין לי ידע עליך או על המבט בענייך. כי אני סה"כ מראה.................. המראה לך את השתקפותך........... מראה לך אותך את מי שאת............. כדי שאולי - את תוכלי בתוך עצמך להתכנס. ולהבין מהו המבט המשתקף ומה חסר............. טדיבר

משהו בעניין המראות...

בכפר אחד לא הכירו בכלל מהן מראות, יום אחד בעל אחד הפתיע את אשתו והביא ארון עם מראה. אשתו הלכה בשמחה לבדוק את מתנת בעלה, פתחה את הדלת הביטה במראה ואמרה לו: יא מלוכלך ארון הבאת לי? אשה אחרת הבאת! רץ הבעל אליה, הביט במראה ואמר לה: את מדברת? תראי איזה גבר הבאת במקומי! החליטו שיקראו לשופט של הכפר, השופט הגיע הביט במראה ואמר: בשביל מה קראתם לי כבר יש לכם שופט...

למעלה