השתלטות על הפייסבוק במתקפת סייבר - נא עזרתכם

מירוש55

New member
השתלטות על הפייסבוק במתקפת סייבר - נא עזרתכם

חברים שלום

אולי מישהו מוכן לעזור לי

השתלטו לאחותי על הפרופיל בפייסבוק

לא הצלחתי לשחזר לה את הסיסמא דרך הוטמייל וגם לא ממש עזרו לנו בפייס - יש שם רק לשלוח מייל וגם זה לא ברור לי עד מתי אקבל מענה

אולי יש פה איזה גאון מחשבים שניתן להיעזר בו ?

בכל אופן הפרטים שלה זה dana fadlon ואם אתם מאתרים את הפרופיל בפייס אתם תראו שיש לה תמונות של דגל ושחרור פלסטין או משהו כזה

נא עזרתכם .

Piav

New member
רק באמצעות Facebook

1. ראי להלן.

2. כמו כן, חשוב לדעת לעתיד: לרוב, פריצה לחשבונות מתבצעת באמצעות דיוג או Brute force. כדי להימנע מדיוג, יש להזין את סיסמת החשבון אך ורק באתר facebook ולוודא שאנחנו אכן נמצאים באתר המקורי טרם הזנת הפרטים (ע"י סריקת שורת הכתובות, למשל, ואיתור כל שוני מfacebook.com, או סטייה מפרוטוקול https). שימי לב שfacebook לעולם לא תבקש ממך סיסמה או פרטים בעצמה, ולכן כל מייל שכזה ניתן לסווג אוטומטית כהונאה.

לגבי Brute force, כדי לא לאפשר לגורם שלישי לצלוף בסיסמה, כדאי ליצור סיסמה חזקה המורכבת מאותיות גדולות וקטנות, מספרים וסימנים ("123456", "Password1" הן דוגמאות גרועות מאוד, למשל).

כל הנ"ל מתווסף להמלצה חמה לתחזק תוכנת אנטיוירוס, שכן גם נוזקות עשויות לחלץ מידע רגיש, בין היתר ע"י האזנה למקלדת.

אני רואה שאת דנה בנושא בפורום פייסבוק שכנראה מבינים יותר. בהצלחה בפתרון הבעיה, ולמען העתיד, העבירי לדנה את הנ"ל.

למעלה