השרושר של היום
21.9.04

*superstar*

New member
אוי, היה לי יום נפלא../images/Emo9.gif

[אני יודעת שאף אחד לא קורא- אבל לא נורא:)]. התעוררתי לי בסבבה, נמרחתי בבית בסבבה עד איזה 3, ואז יצאתי לפגוש את אורה [
] במושבה, ואז הסתובבנו וחזרנו אליי.. הבחורה הייתה צריכה לאכול מסכנה. אחר כך, נסענו לעיר לראות את סיוון [אניגמה..!] הכוסית [
] ועוד שני אנשים שלא נראה לי שאתם מכירים.. נועה ושלומי המשעשעים.. ואורה חיבקה אנשים שהיא לא מ כירה באמצע הרחוב.. הממ.. וקניתי דיסק של מוניקה סקס [סופסוף!]. אחרי שנפרדנו, נסעתי לסבתא שלי לפגוש את בת דודתי המזדקנת [שתחיה.], ומשם הלכנו לסינמטק לראות סרט [חוקי המשיכה.. חמוד.. כן.], ועכשיו אני פה:) וזהו.

../images/Emo12.gif אני תמיד קוראת

ואוח אני אצרח על נועה שלא אמרה לי
כי היום אני לא יכולה וארררר
תמיד לא מספרים לי
והיום אני לא יכולה ומחר גם לא ואז כיפור ואז פולין

A N I g M A

New member
../images/Emo25.gif

רציתי לכתוב על זה אבל כבר הלכתי לישון
ואת כוסית
בעצמך.

heaven is here

New member
סיוון באמת כוסית ../images/Emo99.gif

וברור שאני מכירה את נועית ושלומי
אני אראה אותם בקרוב.... :)

Chandler Rulz

New member
היה יום מצויין../images/Emo70.gif

באתי לבית ספר ונוכחתי לגלות שהתבטלו שעתיים היסטוריה
איזה כייף!! היה ממש מצחיק בהבעה.. נראה לי שהמורה על ספידים או משהו, כי היא אף פעם לא נמצאת על אותה נקודה של רצפה יותר משתי שניות.. זה מפחיד! אנגלית כרגיל משעמם, אבל אנחנו קוראים בכיתה את All My Sons ובידי הופקד התפקיד של Jim..
זהו בבית ספר.. כשחזרתי, פתרתי את חידת השיבוץ והסידור של איינשטיין, - מי מגדל דגים?. (למה רק 2%? חידה לא קשה..) אח"כ סתם ראיתי טלוויזיה (את טקס האמי מיום ראשון-הקלטה). ואז שלוש וחצי שעות של נתק טוטאלי-מבחן פסיכומטרי מדומה.. ס-י-ו-ט! טלוויזיה-מחשב-הורים-אוכל (לא בסדר הזה..) וזהו..

אתמול והיום

אתמול- בצפר- שעתיים מתמטיקה, שעתיים ספורט שבהתחלה היה ביטול ו10 דקות לפני ביטלו ת'ביטול אז מלא בנות לא הגיעו. שעה ראשונה לא עשינו כלום, שעה שנייה היה חפיף. אחרי זה שעתיים מיגעות של תולדות האומנות [מזל שהשנה זה היחידה הקלה, מה שבד"כ עושים בי']. אחרי זה הייתי בצופים, החלפתי מדריכה שלא יכלה להגיע, הדרכתי ת'חניכות שהיו לי לפני שנתיים. שיגעו לי ת'שכל. הגעתי הביתה גמורה ובכל זאת עשיתי קצת קניות של דברים חסרים. ובסוף סתם לא עשיתי כלום. היום- התחלתי מאוחר [10:20] וסיימתי אחרי שעה אחת! היה לי רק ספרות ואם הייתי מגיעה ביום שני לשיעור [לא הייתי בגלל שחזרתי מאוחר מהחתונה של בת דודה שלי] אז היום לא הייתי באה. אז היום פנאן כי אין לי יותר מה לעשות.

la bella dama

New member
אתמול יומולדת...חחחח

אוי..איזה יום... זה התחיל בזה שחברה שלי הכינה לי ביציאה מהבית שלט של מזל טוב עם כמה משימות לעשות בדרך לבצפר... מה שהיה בבצפר לא ממש חשוב..כי הודעתי שהיום זה יומולדת ואני לא הולכת לכתוב על הפיתרון הסופי וכו...חחח וסתם..היה שיעור חופשי אז הלכתי עם ידיד שלי לקנות דברים לערב..ואז חברות שלי עשו לי קצת הפתעה עם בלונים ומתנות אז נגמר בצפר הלכתי הביתה וסתם ידיד שלי היה איתי והיה מיעולה!!! ובערב החברות מהקיבוץ באו ושוב היה כיף!!! סורי שהפעם זה לא על בצפר...חחח:)

למעלה