השקעה ראשונה-קרן נאמנות *greenhorn*

מצב
הנושא נעול.

שלום לכם, בעמל כפיים ובערמומיות רבה צברתי סכום נאה של כ-20 אש"ח. אין לי ניסיון כל בהשקעות מלבד קריאת "הבורסה למתחילים" (טרם סיימתי לקרוא), ולכן אני מעוויין את כספי משך כ-7 חודשים בקרן שתניב תשואה מסבירת פנים. אשמח לקבל עצות והצעות שונות, ובתמורה אני מתחייב להגיב בהודעה שתנסוח כ-"היי, תודה !" או כל ברכה אחרת שכותב ההודעה יבחר לקבל. תודה מראש וכל זה, אני

yk3823

New member
קשה

שלום לכם, בעמל כפיים ובערמומיות רבה צברתי סכום נאה של כ-20 אש"ח. אין לי ניסיון כל בהשקעות מלבד קריאת "הבורסה למתחילים" (טרם סיימתי לקרוא), ולכן אני מעוויין את כספי משך כ-7 חודשים בקרן שתניב תשואה מסבירת פנים. אשמח לקבל עצות והצעות שונות, ובתמורה אני מתחייב להגיב בהודעה שתנסוח כ-"היי, תודה !" או כל ברכה אחרת שכותב ההודעה יבחר לקבל. תודה מראש וכל זה, אני
קשה
קשה לחזות מראש ביצועי קרנות ובפרט לאורך זמן כה קצר של 7 חודשים ,אני מבין לליבך כי הכסף נצבר בעמל רב אי לכך הייתי פשוט שם אותו במק"מ לתקופה הנ"ל של 7 חודשים מה שבטוח ביטוח ומה שביטוח = מק"מ ,אח"כ כשתרצה להיות יותר בענין תכנס לקרן נאמנות ,קח בחשבון שהשקעה בקרן גובה דמי ניהול וכן לעיתים שיעור הוספה ודמי נאמנות וכן לעיתים יש מס (קרן פטורה /או שלא ) לסיכום לא מציאה גדולה לטווח קצר וכן אוסיף את דברי גורו המשקיעים "אם אתם מאמינים שתקבלו בקרן נאמנות 30 אחוז אתם לבד תעשו 40 אחוז ואם 80 אתם לבד תעשו 90 אחוז " והדברים עתיקים ,הקרנות מכות את השוק כשכל ליצן מכה אותו וכשכולם בוכים לרוב גם הן בוכות ,לכן חוס על עמלך הרב ושים הכסף במק"מ ותשמח ,כשתרצה להיכנס לשוק ההון אז כבר סיפור אחר אך בנתיים שב ואל תעשה - עדיף. בהצלחה

KobeRider

New member
אם משך ההשקעה שלך

אם משך ההשקעה שלך
הוא רק 7 חודשים, אין לך מנוס מהשקעה בכלים סולידים מסורתיים, כמו מק"ם ופק"ם. אם בא לך לדעת עליהם עוד, תוכל לקרוא כאן הודעה מאיש השקים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=83724747 אם בא לך רעיונות השקעה סולידים אחרים, תוכל לקרוא כאן הודעה ממישהו שמאוד מעריך את הדעה של עצמו: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=29&msgid=84614802 שים לב שלא כל האפשרויות שם מתאימות לטווח הזמן שלך. כל השקעה אחרת, תהיה לדעתי ספקולטיבית ולא מתאימה למשקיע הרציני. אם טווח השקעה שלך יותר ארוך (נניח כמה שנים) אז אפשר לבנות תיק אחר, אבל בשביל זה נצטרך יותר פרטים כדי לעזור (למשל באיזה מסעדה אתה אוהב לאכול על כביש החוף).

מצב
הנושא נעול.
למעלה