השנה אלוהים הראה שהוא עם מכבי ת"א

moonch

New member
השנה אלוהים הראה שהוא עם מכבי ת"א

נקווה שהוא יהיה עם מכבי ת"א עד הסוף! יאללה הרב רנטגן!!!!!!!

זה כבר פתטי

לא רוצה את אסולין עם כ"כ הרבה בעיות. אפשר לחשוב איזה מראדונה הוא.

R e A

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo4.gif

בוא נחשוב! ירושלים, עיר הקודש ובירת ישראל? או ת"א...

R e A

New member
../images/Emo104.gifיש אלוהים?../images/Emo6.gif

הרב רנטגן פסק - מכבי! רואים? יש יתרונות בקלינגר

יוֹאב

New member
../images/Emo31.gif

שיימן אמר לא מזמן "אתם חושבים שאני טיפש?" כנראה שכן. הרב רנטגן אשכרה הכריע באיזו קבוצה אסולין יחלל שבת, בבית"ר או במכבי.

moonch

New member
זה רק המלצה

שיימן יעשה הכל כדי שהוא לא יישחק במכבי

ננסנס

New member
הרב רנטגן בתחת שלי!!

מה זה החרטה הזה?! רבנים התחילו לפסוק בעניני כדורגל? ובכלל, מי זה הרנטגן הזה ומה פתאום קלינגר מתייעץ איתו?! אני מכבד רבנים מלומדים ופוסקים כמו הרמב"ם של אז והרב אליישיב של ימינו אך בז לרבני קמעות מצ'וקמקים וכואב לי שגורל הקבוצה שלי נתון לחסדיהם...

moonch

New member
מי אמר לך שקלינגר מתייעץ איתו???

קלינגר מכיר אותו והם חברים טובים, זה לא שהוא הולך לרב כדי לשאול אותו באיזה הרכב לפתוח בשבת. הוא לא פסק הוא רק ייעץ לשיימן. ואגב הרב רנטגן הוא אחד הרבנים המוכרים בארץ ולא סתם רב קמעות או מה שאמרת. ועוד משהו, גורל הקבוצה שלך בהקשר הזה נתון לחסדיו של שיימן שרק התייעץ עם הרב ולא ביקש ממנו לפסוק ולא לחסדיו של הרב.

ננסנס

New member
יעץ ולא פסק... מזכיר לי את..

"אבל כבוד הרב, הוא לא בישל..." של חגיגה בסנוקר. והרנטגן הזה, המוכר הכל הארץ לדבריך, מה תרומתו לעולם התורה, הגמרא או הפסיקה ההלכתית? כמה שאני לא אוהב את הרב עובדיה או את הרבי מלבוויטש, אין ספק שערכם התורני יסולא בפז. הם כתבו עשרות ספרי הלכה ובילו את מרבית ימם בלימוד תורה.

Oren G

New member
שתוק תגיד תודה

אם יבוא רב ויגיד שרונלדיניו צריך לבוא לשחק במכבי ובגלל זה הוא יבוא אתה תנשק לו תתחת . בינתיים שיגיע אסולין, אחרי זה נסדר לקלינגר פגישה עם האפיפיור (יש בקשות מיוחדות? ואן ניסטלרוי.. משהו...?)

ננסנס

New member
מסכים אם כל מילה..

חופשי מנשק לו ת'תחת... רק תביא את רונלדיניו...

למעלה