השנאה ככלי לבריחה - תגובה לתאנה

nando

New member
השנאה ככלי לבריחה - תגובה לתאנה

כמה זה קל לשנוא.לשבור ולקלקל. כמה קל להנעל להתבצר ולברוח.כמו .לעומת זאת, כמה קשה להתגבר על חולשה,להביט לעצמך בעיניים ולהתמודד.לבנות,להשתחרר ובאמת להגיע לאן שרצית,לא בכאילו! אבל מה לעשות פשוט יותר זה לפחד ולעשות דמוניזציה (כלומר להפוך לשד) את מי שמצוי מולך. זה משחרר אותך מהאחריות. (``זה לא אני שה הוא...``) וכשיש שד, מה יותר פשוט ולגיטימי מלקחת רובים,מקלעים ואבנים ולהתחיל,לירות ולידות אבנים. בעבר חרגתי מתחום הנורמה של הפורום וזכיתי לקיתונות של רותחין, אז מה, גם היום, אני עדיין לא בסדר? כנראה שכן,או שמא,התפקחת וגילית את נזילותם של דברים, ``אפילו הוא``, כלומר אני,זוכה כאן לאהדה. את יודעת מה ? בסדר,עלי כל הסיפור הזה. טוב לי וסבבה לי. אם אני מואשם בזה, המצפון שלי שקט. נ.ב בעניין הצביעות המיוחסת לי, אני רק מעלה לפורום טקסטים שיפים בעיניי. אני לא כתבתי לאיש דברים כמו: ``שאני אוהב אותו``.ובדיוק על זה, הבקורת שלי היתה. אז נא לדייק.

כדאי שלא תגיבו,,,,כי ז ה רק....

מלהיט /מלהיב את היצרים, אומרים שהדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות. אני לא ידעתי על מה מדובר ולא יודעת,,,,אני רק יודעת שיהיה קשה לקחת את המילים בחזרה. לכולם באשר אתם,,,,אלת האהבה וענבר עם כל הכוונה הטובה שלכם תעזבו,,,כי כשאדם מרגיש שבא לו להגיב הוא מגיש פגוע כשמנסים להשתיק אותו. בכל אופן ולסיום....כוונתי רק טובה. פחות תגובות בענין,, יותר טוב. יונית

יונית , את צודקת ..

כל מילה בנושא כואבת לשני הצדדים ומיותרת מצידנו .. וכוונתי רק טובה שרון

nando

New member
ענבר היקר

אז מה המגיבים לאלימות ולהאשמות,הם האשמים ? 1. זה לא יפה להיות חד צדדי. אם לא שמת לב, אני הגבתי להאשמתי בצביעות. אני שם דגש על הגבתי !!!!!!!!!!!! 2. יונית צדקה, ולו רק כי כוונתך הטובה כאמור הייתה משוחדת וללא שימת לב לגורם שהצית את האש ! איך שאומרים הילדים ל ``מי התחיל``. 3. לזכותך יאמר שהפסקת האש שהיתה כאן עד עכשיו, הושגה רק בזכות אופן פנייתך אלי לפני כמה חודשים.

בהחלט יש משהו בדבריך

אבל ל-ת.... אני יכול לפנות בערוץ אחר, אליך רק כאן, אז אני מקווה שתבין שאין לי שום דבר נגדך, ההפך אני מאד אוהב לקרוא את כתביך, אין לי ספק שאתה מוכשר ופיקח מאד, וזה לא תלוי בשום הקשר אחר. וחוץ מזה ...אתה הגבר נכון ?...אז בואו נשמור על ``השקט `` ואפילו אם נשחק בכאילו, נשתדל יחד לא להפוך את הבמה הזאת למשהו שהיא לא אמורה להיות. ננדו יקר, אני מבקש ממך מאד מאד, בוא נראה בהודעה הזאת סוף פסוק. מאחל לך כל הטוב שבעולם. מכבד אותך מאד ושולח לך את תקוותי לחיים טובים ומאושרים מכל הלב. שלך, ענבר

nando

New member
סוף פסוק - מקובל עלי !!!

רק זכור, הצדק צריך לא רק להעשות אלא שם, להראות. ההוקעה החד צדדית לא הייתה הוגנת. וזה שיש לך גישה אליה דרך אפיקים אחרים, מברוכ אחי !!! אני יודע ש ``אנחנו שנינו מאותו הכפר`` או בעצם שלשתינו...

למעלה