השמעת MP3 ישירות מהדיסק הקשיח?

השמעת MP3 ישירות מהדיסק הקשיח?

1. האם אפשר ליצור ספרייה במחשב עם שירי MP3 ולישמוע ישירות ממנה במקום דרך CD? אם כן, האם שומעים טוב וללא קטיעות או קפיצות? האם השיר ניטען קודם כל לזיכרון של המחשב ומושמע משם או שהוא מושמע ישירות מהדיסק הקשיח? האם זה מסוכן לדיסק מבחינת שחיקה ובלאי? 2. האם יש אפשרות בתוכנות השמעת ה -MP3 למיניהן ליקבוע באיזו שעה התוכנה תתחיל להשמיע את השירים? כלומר אם לדוגמה אני רוצה להשתמש בתוכנה בתור שעון מעורר, לכוון כך שבשעה 6:30 בבוקר התוכנה תתחיל להשמיע רצף ניבחר של שירים מתוך סיפרייה במחשב, האם זה אפשרי? מקווה לתשובות מועילות, תודה מראש! אופיר

tzimi

New member
________../images/Emo108.gif

1. כן בטח, שום בעיה - הדיסק הקשיח של המחשב הרבה יותר עמיד מCD וכשהוא מנגן את השירים המחשב זה לא אותו דבר...לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל זה בכלל לא כמו שמנגנים CD במערכת. שומעים חלק בתנאי שלא כל התוכניות במחשב פועלות ביחד
אם אתה רוצה לשים שירים שיש לך בדיסק במחשב תזדקק לתוכנת RIPPING כלשהי... 2. אפשרי להגדיר זאת בעזרת אשף ה"משימות המתוזמנות" שיש בwindows.

Ezmeralda

New member
פעם ראשונה שאני שומעת שאלה כזו...

הדבר הראשון שאני ידעתי זה שאפשר לשמוע MP3 מהדיסק הקשיח, רק אח"כ הגיע המיני דיסק והMP3 PLAYER. אז ניתן ליצור ספריית MP3 במחשב, דווקא דרך הדיסק הקשיח שירים עולים הרבה יותר מהר מאשר מ-CD שעובד כל הזמן (יותרמהיר, יותר יעיל). אני עובדת עם WINAMP אני לא חושבת שיש אופציה שהתוכנה תהיה כמו שעון מעורר, זו לא מערכת סטריאו שאפשר לכוון... אבל אני חושבת שיש תוכנות שהן כמו שעון מעורר, אבל אני לא יודעת אם אפשר לבחור שם את השירים שלא באים עם התוכנה עצמה...

URNFS

New member
><

מוזר שאנשים שחדשים בעניין הזה של מחשבים תמיד חושבים שמה שעכשיו זו השיטה היחידה (כמו אחד מפורום תוכנות שידע מה זה MP3 אבל לא ידע מה זה WAV או שהיה לו צורב אבל לא ידע מה זה דיסק AUDIO). בכל מקרה,בקשר לשעון מעורר,אני לא מכיר כזאת תוכנה,אבל אני יכול להכין בשבילך אחת (כן,אני לא משקר)פשוט צור איתי קשר באיי סי קיו (אתה יודע מה זה איי סי קיו,נכון?)

Mozambique

New member
איש יקר - ומה עם שאר חברי הפורום??

מה, לנו לא מגיע להתעורר לצלילי ה-MP3 החביבים עלינו??? אם אכן תכתוב תוכנית שכזו, אנא העלה אותה לפורום, כדי שכולנו נוכל להנות משעור מעורר המשלב MP3... וכמובן, תודה ענקית מראש!!

jumpgate

New member
אין צורך בתוכנה חיצונית

כפי שציין TZIMI, בשביל זה יש את ´משימות מתוזמנות´.

Mozambique

New member
גם לרשימת שירים??

ובכל אופן, אל נא תדכאו אמן ביצירתו... הבחור שוקל לכתוב תוכנה פשוטה להפעלה וחביבה, תנו לו להתבטא. לפחות אני אהנה להשתמש בכזו, לכשתהיה.

jumpgate

New member
גם לרשימה

ההבדל הוא רק בפרמטר שמעבירים ל WINAMP (במקום שם של שיר, שם של רשימה)

URNFS

New member
משהו בקשר למשימות מתוזמנות

אני אישית לא משתמש בזה,אבל אי אפשר לעשות שזה יפעיל פשוט קיצור דרך (לקובץ הMP3) וזהו?

Yotam_

New member
בעניין תוכנת "שעון מעורר"

תוכנה חביבה Speaking Clock שיש בה את האפשרות הזאת והוא גם מדבר
(יש גרסה חינמית וגם שותפה)

URNFS

New member
טוב,אז פחות עבודה בשבילי.

אם כבר יש את התוכנה,אז לא צריכים אותי. *הולך

Yotam_

New member
וכלום ביחד -

"ת ש א ר, ת ש א ר, ת ש א ר... ת ש א ר, ת ש א ר, ת ש א א א ר !"

תודה על התשובות! ../images/Emo13.gif מבקש עזרתכם!

תודה על התשובות חברים!
בדקתי בקשר ל"משימות מתוזמנות´" ( דרך תפריט "התחל"->תוכניות->עזרים->כלי מערכת->"משימות מתוזמנות" ) וראיתי כי אכן כמו שאמרתם אני יכול להפעיל את נגן ה MP3 ( או כל תוכנה אחרת שבא לי ) בכל שעה יום ותדירות שאני רוצה, בתור התחלה זה כבר נשמע טוב.... אבל לא מספיק - השאלה היא איך אני קובע ( אם זה בכלל אפשרי... ) שמיד אחרי שתוכנת ה MP3 ניפתחת היא תתחיל להשמיע רשימת שירים הנמצאים בספריית השירים שלי ולפי הסדר שאני רוצה... האם דבר כזה אפשרי דרך ´משימות מתוזמנות´? אם זה אפשרי, אשמח לישמוע הסבר מפורט!
תודה מראש! ( בקשר לכתיבת התוכנית.... אני מעדיף להשתמש בתוכנות רישמיות, תודה בכל אופן על ההצעה
) אופיר.

IBZ

New member
-->

ניתן ליצור רשימת השמעה בנגנים מסוימים, הנה דוגמה לתוכנה WINAMP- צור רשימת שירים שתרצה ושמור אותה כקובץ(ע"י בחירה ב-LIST OPT ואחרי כן ב-SAVE LIST) שמור את הקובץ והתחל את מתזמן המשימות,בבחירת המשימה המתוזמנת בחר את הקובץ הזה במקום את תוכנת ה-WINAMP, כשיגיע זמן המשימה שהכנסת הנגן יתחיל להשמיע את השירים באופן אוטומטי.

תודה!! אתה ענק!!! ../images/Emo6.gif

אני רק אגלה לך ( לכם ) שהסיבה האמיתית שבשבילה אני צריך את זה היא להתאמן על חלומות צלולים! ( זה חלום שבו אתה יודע שאתה חולם בזמן שהחלום מתרחש ואתה יכול לעשות מה שבא לך אפילו לעוף, הכל בסביבה מציאותית לחלוטין! ) אחת השיטות הנחמדות להיכנס לחלום צלול היא להתעורר אחרי 6-5 שעות שינה ואז להתחיל להתרכז במוסיקה חלשה שאתה אוהב ליד המיטה שלך, עד שבצורה מודעת אתה ניכנס לחלום צלול שזה דבר פשוט מדהים למי שמכיר את התופעה... בכל מקרה עזרת לי מאד! תודה רבה רבה!!
אופיר

IBZ

New member
-->

אתה יודע על מה אני חולם בלילה? על חלומות... לא משנה צלול או לא העיקר החלום.......

למעלה