השמאלנים תורמים לקמפיין הבחירות של בן גביר

1ספי11

Well-known member
מה יש לכם נגד המתיישבים? מדוע כל כך שמחתם על פינוי המאחזים? מדוע חגגתם את פינוי גוש קטיף? מדוע חגגתם את פינוי עמונה?
אנרכיזם משתולל. גם אתה לא מקבל החלטות של בית המשפט?

evglev1

Well-known member
מנהל
אנרכיזם משתולל. גם אתה לא מקבל החלטות של בית המשפט?
נציגת שלום עכשיו היא שלא מקבלת את החלטות בית המשפט ומוחה על ה"חוצפה" של השר לביטחון לאומי לקיים אותן בנוגע לבדואים.

marabo

Well-known member
אחת התגובות:
Assaf Shahar

"מה יש לכם נגד הבדואים בנגב? למה אתם כל כך שמחים
שלאנשים אין איפה לגור? מה כאילו ההישג הגדול בזה?
אה? מה? חלאות גזעניות מטונפות."
גם אני אשמח לגנוב שטח ולגור בו.
למה לשלם מיליונים משכנתא כל החיים?

Harrington

Well-known member
מנהל
דעתך לא קובעת דבר.
אחחח... מדהים אותי כל פעם מחדש אצלך, הטיפשות הזאת :cool: (או האמונה שכל קוראיך לגמרי מפגרים).

נזכיר... אתה זה שהכנסת את דעתו של המתדיין מולך לשיח. עשית זאת בתגובה #9 (להלן צילום מסך). הוא בס"ה הגיב על דבריך. אז.. בתגובתך זו בעצם הכרזת שהפוסט ההוא שלך היה מחורטט מן היסוד (לדעתך שלך עצמך). לא שאני חולק על כך כמובן, בוודאי לא במקרה שלך. אבל בכל זאת, יצאת אהבל כהרגלך.

מתי ספי, מתי תלמד שיש אנשים שיודעים לקרוא ואפילו מסוגלים עם האצבע שלהם לגלול את המסך מעט כלפי מעלה??

1785944468078.png

marabo

Well-known member
אחחח... מדהים אותי כל פעם מחדש אצלך, הטיפשות הזאת :cool: (או האמונה שכל קוראיך לגמרי מפגרים).

נזכיר... אתה זה שהכנסת את דעתו של המתדיין מולך לשיח. עשית זאת בתגובה #9 (להלן צילום מסך). הוא בס"ה הגיב על דבריך. אז.. בתגובתך זו בעצם הכרזת שהפוסט ההוא שלך היה מחורטט מן היסוד (לדעתך שלך עצמך). לא שאני חולק על כך כמובן, בוודאי לא במקרה שלך. אבל בכל זאת, יצאת אהבל כהרגלך.

מתי ספי, מתי תלמד שיש אנשים שיודעים לקרוא ואפילו מסוגלים עם האצבע שלהם לגלול את המסך מעט כלפי מעלה??

צפה בקובץ המצורף 149567
כבר הסברתי לא אחת שאצל שמאלנים לא משנה מה אמרו אתמול או שלשום או אפילו לפני דקה ואם זה מה שאומרים כעת סותר מה שאמרו קודם או אפילו אם זה אמת או שקר.
בעולם המושגים השמאלני עונים תמיד במה שמשרת את האג'נדה, ואם זה אכן משרת אז זה הנכון וזו האמת

1ספי11

Well-known member
כבר הסברתי לא אחת שאצל שמאלנים לא משנה מה אמרו אתמול או שלשום או אפילו לפני דקה ואם זה מה שאומרים כעת סותר מה שאמרו קודם או אפילו אם זה אמת או שקר.
בעולם המושגים השמאלני עונים תמיד במה שמשרת את האג'נדה, ואם זה אכן משרת אז זה הנכון וזו האמת
אתם חוגגים 9 באב בלי להבין שאתם מביאים אותנו לאותו מקום.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתם חוגגים 9 באב בלי להבין שאתם מביאים אותנו לאותו מקום.
מציינים ספי, לא חוגגים את ט' באב. עדיין לא. אי"ה עד למועד זה בשנה הבאה הוא אכן כבר יהפוך להיות יום חג ומשתה. אבל נכון לרגע זה, היהודים מציינים את ט' באב ומאורעותיו, לא "חוגגים" אותו.

1ספי11

Well-known member
מציינים ספי, לא חוגגים את ט' באב. עדיין לא. אי"ה עד למועד זה בשנה הבאה הוא אכן כבר יהפוך להיות יום חג ומשתה. אבל נכון לרגע זה, היהודים מציינים את ט' באב ומאורעותיו, לא "חוגגים" אותו.
בסדר מאמי.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין על כך מחלוקת. אבל בכל זאת יש ציפייה למינימום של הגיון/רצינות. לא חלילה מתוך ציפייה לדברי אמת או יושרה, אלא פשוט כי זה טמטום לנהוג אחרת. לכתוב פוסט ודקותיים לאחר מכן להגיב על התגובה עליו באופן שסותר לחלוטין את דבריך הראשונים, כאשר כל קורא עדיין רואה על מסכו גם את דבריך הראשונים, זה לא רק חוסר יושרה שהרי זאת אכן מובנית אצל האנשים האלה, אלא כאמור, זאת פשוט טיפשות ברמה של נעל בלויה.
בכל זאת יש כאן (לפחות) אחד שנוהג כך דרך קבע. מצחיק כל פעם מחדש ולא ברור אם זה נובע מסברתו שכל קוראיו אהבלים או מרדידות וטיפשות מהותיות-פנימיות אמיתיות.

למעלה