אנרכיזם משתולל. גם אתה לא מקבל החלטות של בית המשפט?מה יש לכם נגד המתיישבים? מדוע כל כך שמחתם על פינוי המאחזים? מדוע חגגתם את פינוי גוש קטיף? מדוע חגגתם את פינוי עמונה?
אנרכיזם משתולל. גם אתה לא מקבל החלטות של בית המשפט?מה יש לכם נגד המתיישבים? מדוע כל כך שמחתם על פינוי המאחזים? מדוע חגגתם את פינוי גוש קטיף? מדוע חגגתם את פינוי עמונה?
נציגת שלום עכשיו היא שלא מקבלת את החלטות בית המשפט ומוחה על ה"חוצפה" של השר לביטחון לאומי לקיים אותן בנוגע לבדואים.אנרכיזם משתולל. גם אתה לא מקבל החלטות של בית המשפט?
איפה ואיך מצאת את שלום עכשיו בעניין הזה?נציגת שלום עכשיו היא שלא מקבלת את החלטות בית המשפט ומוחה על ה"חוצפה" של השר לביטחון לאומי לקיים אותן בנוגע לבדואים.
בהודעה וסרטון הפותחים את השרשור.איפה ואיך מצאת את שלום עכשיו בעניין הזה?
אתה מתכוון לתעמולה של בן גביר?בהודעה וסרטון הפותחים את השרשור.
גם אני אשמח לגנוב שטח ולגור בו.אחת התגובות:
Assaf Shahar
"מה יש לכם נגד הבדואים בנגב? למה אתם כל כך שמחים
שלאנשים אין איפה לגור? מה כאילו ההישג הגדול בזה?
אה? מה? חלאות גזעניות מטונפות."
מעניין.גם אני אשמח לגנוב שטח ולגור בו.
למה לשלם מיליונים משכנתא כל החיים?
לדעתי כל ארץ ישראל שייכת לעם ישראלמעניין.
הרי אתה גר בשטח שעל פי דעתך הוא גנוב.
דעתך לא קובעת דבר.לדעתי כל ארץ ישראל שייכת לעם ישראל
אחחח... מדהים אותי כל פעם מחדש אצלך, הטיפשות הזאתדעתך לא קובעת דבר.

כבר הסברתי לא אחת שאצל שמאלנים לא משנה מה אמרו אתמול או שלשום או אפילו לפני דקה ואם זה מה שאומרים כעת סותר מה שאמרו קודם או אפילו אם זה אמת או שקר.אחחח... מדהים אותי כל פעם מחדש אצלך, הטיפשות הזאת(או האמונה שכל קוראיך לגמרי מפגרים).
נזכיר... אתה זה שהכנסת את דעתו של המתדיין מולך לשיח. עשית זאת בתגובה #9 (להלן צילום מסך). הוא בס"ה הגיב על דבריך. אז.. בתגובתך זו בעצם הכרזת שהפוסט ההוא שלך היה מחורטט מן היסוד (לדעתך שלך עצמך). לא שאני חולק על כך כמובן, בוודאי לא במקרה שלך. אבל בכל זאת, יצאת אהבל כהרגלך.
מתי ספי, מתי תלמד שיש אנשים שיודעים לקרוא ואפילו מסוגלים עם האצבע שלהם לגלול את המסך מעט כלפי מעלה??
צפה בקובץ המצורף 149567
אתם חוגגים 9 באב בלי להבין שאתם מביאים אותנו לאותו מקום.כבר הסברתי לא אחת שאצל שמאלנים לא משנה מה אמרו אתמול או שלשום או אפילו לפני דקה ואם זה מה שאומרים כעת סותר מה שאמרו קודם או אפילו אם זה אמת או שקר.
בעולם המושגים השמאלני עונים תמיד במה שמשרת את האג'נדה, ואם זה אכן משרת אז זה הנכון וזו האמת
מציינים ספי, לא חוגגים את ט' באב. עדיין לא. אי"ה עד למועד זה בשנה הבאה הוא אכן כבר יהפוך להיות יום חג ומשתה. אבל נכון לרגע זה, היהודים מציינים את ט' באב ומאורעותיו, לא "חוגגים" אותו.אתם חוגגים 9 באב בלי להבין שאתם מביאים אותנו לאותו מקום.
בסדר מאמי.מציינים ספי, לא חוגגים את ט' באב. עדיין לא. אי"ה עד למועד זה בשנה הבאה הוא אכן כבר יהפוך להיות יום חג ומשתה. אבל נכון לרגע זה, היהודים מציינים את ט' באב ומאורעותיו, לא "חוגגים" אותו.
אין על כך מחלוקת. אבל בכל זאת יש ציפייה למינימום של הגיון/רצינות. לא חלילה מתוך ציפייה לדברי אמת או יושרה, אלא פשוט כי זה טמטום לנהוג אחרת. לכתוב פוסט ודקותיים לאחר מכן להגיב על התגובה עליו באופן שסותר לחלוטין את דבריך הראשונים, כאשר כל קורא עדיין רואה על מסכו גם את דבריך הראשונים, זה לא רק חוסר יושרה שהרי זאת אכן מובנית אצל האנשים האלה, אלא כאמור, זאת פשוט טיפשות ברמה של נעל בלויה.כבר הסברתי לא אחת שאצל שמאלנים לא משנה מה אמרו אתמול או שלשום או אפילו לפני דקה ואם זה מה שאומרים כעת סותר מה שאמרו קודם או אפילו אם זה אמת או שקר.
בעולם המושגים השמאלני עונים תמיד במה שמשרת את האג'נדה, ואם זה אכן משרת אז זה הנכון וזו האמת
דעתי קובעת. אנחנו היהודים בשלטון ואנחנו מקימים עוד ועוד ישובים ביהודה ושומרוןדעתך לא קובעת דבר.
מה לך וליהודים?דעתי קובעת. אנחנו היהודים בשלטון ואנחנו מקימים עוד ועוד ישובים ביהודה ושומרון
אבל הוא משלם עליו. המפא"יניקים מכרו במחיר מלא את השטחים ש"גנבו".מעניין.
הרי אתה גר בשטח שעל פי דעתך הוא גנוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.