השמאלנים טוענים שהם עשירים כקורח והם ממנים אותנו

marabo

Well-known member
ומצד שני רק מהשמאלנים אני שומע כבר יומיים יללות על התיקרות מחירי המזון, מאף ימני עני לא שמעתי כאלה יללות.
אז אחת מהשתיים, או שהם משקרים והם לא עשירים ואז גם לא ממנים אותנו.
או שהם מניפולטיביים - כרגיל אצלם

evglev1

Well-known member
מנהל
ומצד שני רק מהשמאלנים אני שומע כבר יומיים יללות על התיקרות מחירי המזון, מאף ימני עני לא שמעתי כאלה יללות.
כנראה הימנים כל כך מפחדים מהשמלאנים שהם מוכנים לרעוב או/ו ללכת מרחקים אדירים ברגל כדי לממן את השוחד לחרדים שיתמכו בממשלת ימין.

marabo

Well-known member
כנראה הימנים כל כך מפחדים מהשמלאנים שהם מוכנים לרעוב או/ו ללכת מרחקים אדירים ברגל כדי לממן את השוחד לחרדים שיתמכו בממשלת ימין.
אתה צודק
נמות ברעב ובצמא ולא נצביע לשמאלנים
למה?
למשל, פיתות בפסח לא מחליקות לנו בגרון

ai27

Well-known member

DANIAVNI

Well-known member
מכירת חמץ בפסח היא בניגוד לחוק .
למה לא אכפו את החוק ?
אין זה משנה אם החוק אידיוטי ומיותר, אם יש חוק או שתאכפו אותו או שתבטלו אותו

ai27

Well-known member

DANIAVNI

Well-known member
ומה יקרה כשהאכיפה תגיע לבית משפט?
בית המשפט הוא רשות שופטת ותפקידו לאכוף את החוק
אני מתנגד לחוק החמץ
אבל מתנגד גם לאי אכיפת החוק על ידי המשפט ( לא שידוע לי על מקרים שכאלה אבל בהנחה ש.)
הדרך הנכונה לביטול חוק החמץ היא בבית המחוקקים ככל שזה יתאפשר
לא בבית המשפט .

ממש מדינה לתפארת
לא מוציאים לפועל גיוס חרדים, לא אוכפים את חוק החמץ וכו'
אנארכיה
אלת הצדק אמורה להיות עיוורת
1746013779316.png

ai27

Well-known member
בית המשפט הוא רשות שופטת ותפקידו לאכוף את החוק
אני מתנגד לחוק החמץ
אבל מתנגד גם לאי אכיפת החוק על ידי המשפט ( לא שידוע לי על מקרים שכאלה אבל בהנחה ש.)
הדרך הנכונה לביטול חוק החמץ היא בבית המחוקקים ככל שזה יתאפשר
לא בבית המשפט .
בית משפט שמסרס את מערכת החוק עקב שיקולים זרים ומושחתים, זה הכי גרוע
לדעתי - עניינים כאלו [שבת, פסח] יש לפתור ברמה המוניציפלית [חקיקה לאומית, עם אפשרות מוניציפלית להחריג שכונות מסויימות]
בכל מדינה שבה הטילו על המדינה "לנהל את הדת", הניהול הריכוזי היה לרעת הדת
ממש מדינה לתפארת
לא מוציאים לפועל גיוס חרדים
החוק - פטר אותם מגיוס.
הצבא - לא משתף פעולה עם בג"צ וגורר רגליים במשך עשורים
התערבות בג"צ מנוגדת לחוק - והתוצאה שלו זהה לזו של כפייה דתית

בהינתן מסגרות סבירות
דווקא הפשרה השפויה של ביטול הכפייה - תאפשר לחרדים להוריד את המגננה מפני גיוס כפוי
לא אוכפים את חוק החמץ וכו'
אנארכיה
אלת הצדק אמורה להיות עיוורת
כיסוי העיניים היה במקור [תקופת הרנסנס] תוספת סאטירית שנועדה להראות את הצדק כעיוורון האלה לעוול המתנהל לפניה
מי שרוצה שחיתות - הפך את הסאטירה לעיקרון קדוש:
רק אם על שופט אסור להתייחס הנזק העצום שהוא מחולל, הוא יוכל להצדיק כל עוול.
בעצם תופעה זהה - להתעלמות הכנסיה מהרשע שבוצע בשמה

Harrington

Well-known member
מנהל
מכירת חמץ בפסח היא בניגוד לחוק .
דווקא לא.
למה לא אכפו את החוק ?
אין זה משנה אם החוק אידיוטי ומיותר, אם יש חוק או שתאכפו אותו או שתבטלו אותו
אין חוק כזה. לא ברור מהכתבה (ולזכרוני גם לא מפרסומים קודמים/אחרים על המקרה) אם הייתה כאן עבירה על החוק אם לאו.

Harrington

Well-known member
מנהל
א. ויקיפדיה זה לא חוק. מאחר והחוקים בד"כ ניתנים לאיתור במרשתת כלשונם, פחות שייך להביא משם לדעתי. אלא אם כן רצית שאקרא שם משהו אחר.
ב. כאמור, אין חוק שאוסר על מכירת חמץ בישראל. גם לא אם בוויקיפדיה כתוב אחרת (ולא בדקתי).

DANIAVNI

Well-known member
א. ויקיפדיה זה לא חוק. מאחר והחוקים בד"כ ניתנים לאיתור במרשתת כלשונם, פחות שייך להביא משם לדעתי. אלא אם כן רצית שאקרא שם משהו אחר.
ב. כאמור, אין חוק שאוסר על מכירת חמץ בישראל. גם לא אם בוויקיפדיה כתוב אחרת (ולא בדקתי).
הבאתי לך קישור לחוק .

Harrington

Well-known member
מנהל
הבאתי לך קישור לחוק .
א. לא, הבאת לי קישור לוויקפדיה שמדבר על החוק.
ב. מאחר ואין כאמור חוק כזה בישראל, לא תוכל להביא קישור לחוק גם לא אם תשקיע בזה כעת 24 שעות רצופות, 250,000 ש"ח ותפעיל את כל המשפחה הקרובה והרחוקה באיתורו.

התעקשותך שלא לקבל זאת ראויה לציון. אבל תצטרך לסלוח לי שעבורי היא בזבוז זמן. אם וכאשר תיאות לקבל את המציאות, נוכל להמשיך (או שזה היה להתחיל? כבר לא זוכר) לנהל דיון ענייני בנושא.

חנן44

Well-known member
קודם כל מחיר הקוויאר בלוגה והכבד אווז באמת התיקרו הקויאר עולה כבר 10$ לגרם. כבד אווז עבר את ה500 לקג
שנית הביביסטים מוכנים לרעוב ועדיין יצביעו לביבי

marabo

Well-known member
קודם כל מחיר הקוויאר בלוגה והכבד אווז באמת התיקרו הקויאר עולה כבר 10$ לגרם. כבד אווז עבר את ה500 לקג
שנית הביביסטים מוכנים לרעוב ועדיין יצביעו לביבי
אבל אתם עשירים לא?
מה זה בשבילכם 10$?

Harrington

Well-known member
מנהל

השמאלנים טוענים שהם עשירים כקורח והם ממנים אותנו​

לדעתי התלבלבת. השמאלנים הם אלה שהקימו את המדינה (היחידים והבלעדים כמובן ;-)). העשירים שמממנים את כל עם ישראל אלו החילונים (היחידים והבלעדיים שעובדים ומשלמים מיסים).

evglev1

Well-known member
מנהל
לדעתי התלבלבת. השמאלנים הם אלה שהקימו את המדינה (היחידים והבלעדים כמובן ;-)). העשירים שמממנים את כל עם ישראל אלו החילונים (היחידים והבלעדיים שעובדים ומשלמים מיסים).
אתה התבלבלת כולם עובדים חוץ מהגברים החרדים והנשים המוסלמיות, כשלנשים המוסלמיות המשפחה אוסרת והן בדרך כלל רוצות לעבוד, ואילו הגברים החרדים לא רוצים לעבוד ורוצים ללמוד כל היום בישיבה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה התבלבלת כולם עובדים חוץ מהגברים החרדים והנשים המוסלמיות, כשלנשים המוסלמיות המשפחה אוסרת והן בדרך כלל רוצות לעבוד, ואילו הגברים החרדים לא רוצים לעבוד ורוצים ללמוד כל היום בישיבה.
אני יודע שהעובדות פחות חשובות בעולם השונאים, אבל רוב הגברים החרדים עובדים, סתם להשכלה כללית. זה מעבר כך שזה נתון חסר כל חשיבות :). מה שמעניין זה המשפחה, הזוג. אם שני בני זוג מחליטים שרק אחד או אחת מהם יעבוד, זו זכותם המלאה. לא עניינו של אף אחד. ולא, זה לא קשור כלל לשאלת הקצבאות שהם כן או לא מקבלים כמשפחה, על אף שזאת בהחלט אחלה תשובה לעניין :).

למעלה