כנראה הימנים כל כך מפחדים מהשמלאנים שהם מוכנים לרעוב או/ו ללכת מרחקים אדירים ברגל כדי לממן את השוחד לחרדים שיתמכו בממשלת ימין.ומצד שני רק מהשמאלנים אני שומע כבר יומיים יללות על התיקרות מחירי המזון, מאף ימני עני לא שמעתי כאלה יללות.
אז אחת מהשתיים, או שהם משקרים והם לא עשירים ואז גם לא ממנים אותנו.
או שהם מניפולטיביים - כרגיל אצלם
אתה צודקכנראה הימנים כל כך מפחדים מהשמלאנים שהם מוכנים לרעוב או/ו ללכת מרחקים אדירים ברגל כדי לממן את השוחד לחרדים שיתמכו בממשלת ימין.
אתה צודק
נמות ברעב ובצמא ולא נצביע לשמאלנים
למה?
למשל, פיתות בפסח לא מחליקות לנו בגרון
מכירת חמץ בפסח היא בניגוד לחוק .![]()
מרגש עד דמעות: היהודי ששרף חמץ בסכום של 82,300 ₪
י', יהודי מאזור הצפון, נתקל ב"פסטיבל חמץ לכל דורש" בפסח, ולא היה מסוגל לשאת זאת. הוא דאג לשלם את מלו...www.hidabroot.org
שופטים הכריזו שהחוק הוא אות מתה ואסרו לבצע אכיפהמכירת חמץ בפסח היא בניגוד לחוק .
למה לא אכפו את החוק ?
ומה יקרה כשהאכיפה תגיע לבית משפט?אין זה משנה אם החוק אידיוטי ומיותר, אם יש חוק או שתאכפו אותו או שתבטלו אותו
בית המשפט הוא רשות שופטת ותפקידו לאכוף את החוקומה יקרה כשהאכיפה תגיע לבית משפט?
בית משפט שמסרס את מערכת החוק עקב שיקולים זרים ומושחתים, זה הכי גרועבית המשפט הוא רשות שופטת ותפקידו לאכוף את החוק
אני מתנגד לחוק החמץ
אבל מתנגד גם לאי אכיפת החוק על ידי המשפט ( לא שידוע לי על מקרים שכאלה אבל בהנחה ש.)
הדרך הנכונה לביטול חוק החמץ היא בבית המחוקקים ככל שזה יתאפשר
לא בבית המשפט .
החוק - פטר אותם מגיוס.ממש מדינה לתפארת
לא מוציאים לפועל גיוס חרדים
כיסוי העיניים היה במקור [תקופת הרנסנס] תוספת סאטירית שנועדה להראות את הצדק כעיוורון האלה לעוול המתנהל לפניהלא אוכפים את חוק החמץ וכו'
אנארכיה
אלת הצדק אמורה להיות עיוורת
דווקא לא.מכירת חמץ בפסח היא בניגוד לחוק .
אין חוק כזה. לא ברור מהכתבה (ולזכרוני גם לא מפרסומים קודמים/אחרים על המקרה) אם הייתה כאן עבירה על החוק אם לאו.למה לא אכפו את החוק ?
אין זה משנה אם החוק אידיוטי ומיותר, אם יש חוק או שתאכפו אותו או שתבטלו אותו
דווקא לא.
אין חוק כזה. לא ברור מהכתבה (ולזכרוני גם לא מפרסומים קודמים/אחרים על המקרה) אם הייתה כאן עבירה על החוק אם לאו.
א. ויקיפדיה זה לא חוק. מאחר והחוקים בד"כ ניתנים לאיתור במרשתת כלשונם, פחות שייך להביא משם לדעתי. אלא אם כן רצית שאקרא שם משהו אחר.![]()
חוק חג המצות (איסורי חמץ) – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
הבאתי לך קישור לחוק .א. ויקיפדיה זה לא חוק. מאחר והחוקים בד"כ ניתנים לאיתור במרשתת כלשונם, פחות שייך להביא משם לדעתי. אלא אם כן רצית שאקרא שם משהו אחר.
ב. כאמור, אין חוק שאוסר על מכירת חמץ בישראל. גם לא אם בוויקיפדיה כתוב אחרת (ולא בדקתי).
א. לא, הבאת לי קישור לוויקפדיה שמדבר על החוק.הבאתי לך קישור לחוק .
תנסה פעם אל תהיה כבד.אתה צודק
נמות ברעב ובצמא ולא נצביע לשמאלנים
למה?
למשל, פיתות בפסח לא מחליקות לנו בגרון
זה טכני כי הימין בשלטון.מצד שני רק מהשמאלנים אני שומע כבר יומיים יללות על התיקרות מחירי המזון, מאף ימני עני לא שמעתי כאלה יללות.
קודם כל מחיר הקוויאר בלוגה והכבד אווז באמת התיקרו הקויאר עולה כבר 10$ לגרם. כבד אווז עבר את ה500 לקגומצד שני רק מהשמאלנים אני שומע כבר יומיים יללות על התיקרות מחירי המזון, מאף ימני עני לא שמעתי כאלה יללות.
אז אחת מהשתיים, או שהם משקרים והם לא עשירים ואז גם לא ממנים אותנו.
או שהם מניפולטיביים - כרגיל אצלם
אבל אתם עשירים לא?קודם כל מחיר הקוויאר בלוגה והכבד אווז באמת התיקרו הקויאר עולה כבר 10$ לגרם. כבד אווז עבר את ה500 לקג
שנית הביביסטים מוכנים לרעוב ועדיין יצביעו לביבי
לדעתי התלבלבת. השמאלנים הם אלה שהקימו את המדינה (היחידים והבלעדים כמובןהשמאלנים טוענים שהם עשירים כקורח והם ממנים אותנו
אתה התבלבלת כולם עובדים חוץ מהגברים החרדים והנשים המוסלמיות, כשלנשים המוסלמיות המשפחה אוסרת והן בדרך כלל רוצות לעבוד, ואילו הגברים החרדים לא רוצים לעבוד ורוצים ללמוד כל היום בישיבה.לדעתי התלבלבת. השמאלנים הם אלה שהקימו את המדינה (היחידים והבלעדים כמובן). העשירים שמממנים את כל עם ישראל אלו החילונים (היחידים והבלעדיים שעובדים ומשלמים מיסים).
אני יודע שהעובדות פחות חשובות בעולם השונאים, אבל רוב הגברים החרדים עובדים, סתם להשכלה כללית. זה מעבר כך שזה נתון חסר כל חשיבותאתה התבלבלת כולם עובדים חוץ מהגברים החרדים והנשים המוסלמיות, כשלנשים המוסלמיות המשפחה אוסרת והן בדרך כלל רוצות לעבוד, ואילו הגברים החרדים לא רוצים לעבוד ורוצים ללמוד כל היום בישיבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.