השלמות לBSc ותואר שני

DoubleFormation

New member
השלמות לBSc ותואר שני

שלום חברים! אני סיימתי את המכללה ב2002,עם תואר BTech בהנדסת תוכנה וניהול ,עם ממוצע 80+,ואני מעוניינת להמשיך את לימודי לתואר שני בתוכנה או\ו ניהול באוניברסיטה. האם צריך\כדאי לעשות קודם השלמה במכללה מBTech לBSc,מה זה יכול לתת מבחינת המשך הלימודים? עוד לא התחלתי את הבירורים,אשמח לשמוע כל אינפורמציה על תנאי קבלה לתואר שני,השלמות הדרושות וכו' לאן בכלל פונים באוניברסיטה עם שאלות כאלה? (כן,אני קצת מפוזרת ולא יודעת ממה להתחיל...%)
 

fireonice

New member
אני כמעט בטוח

שגם אם היה לך B.SC והיית רוצה להוציא תואר B.SC אוניברסיטאי לא היו מכירים בו באוניברסיטה והיו דורשים ממך פסיכומטרי והכל כרגיל הם לא מכירים בקורסים של המכללה למרות ה"שיתוף האקדמי" בקיצור הם פלצנים
 

eng20

New member
תשובה!!!

אני כמעט בטוח במה שאני אומר שאין דבר כזה השלמה מB.TECH ל B.SC וגם אם יש הדרישה היא גבוהה מידי כי צריך לעשות המון דברים מהתחלה וככל הידוע לי אנשים לא עשו את זה בעבר .....אבל זה דווקא מאוג מעניין ואם תמצא תשובה תדאג לדווח.
 

Miss CBR

New member
השלמה ל-B.Sc

ממליצה לך לעיין בסיכום דיברי הנשיא בכנס שנערך בנושא B.Sc באפקה .
 
למעלה