מה השיר שלכם להיום
F feldman89 Well-known member 9/5/25 #3 אני בוחר בשיר גדול אני מדבר- דני רובס מתוך האלבום הכי רוקיסטי ויפה שלו "ברושים וחמניות" 1993
F feldman89 Well-known member 9/5/25 #4 ועוד שיר מופלא בטרם- חנן יובל השיר הראשון שלו אי פעם כזמר סולן. זמר מקסים
A ady18 Well-known member 9/5/25 #5 feldman89שאלה מסקרנת היה שבוע ראיון גלי עטרי בכאן 11 עם רועי בר נתן צפית או שלא הסגנון סליחה עם הגזמתי כול טוב
feldman89שאלה מסקרנת היה שבוע ראיון גלי עטרי בכאן 11 עם רועי בר נתן צפית או שלא הסגנון סליחה עם הגזמתי כול טוב
F feldman89 Well-known member 10/5/25 #6 נכתב ע"י ady18: feldman89שאלה מסקרנת היה שבוע ראיון גלי עטרי בכאן 11 עם רועי בר נתן צפית או שלא הסגנון סליחה עם הגזמתי כול טוב לחץ כדי להרחיב... אני אצפה. נתקלתי בזה וטרם הספקתי וזה דווקא תוכנית מעניינת
נכתב ע"י ady18: feldman89שאלה מסקרנת היה שבוע ראיון גלי עטרי בכאן 11 עם רועי בר נתן צפית או שלא הסגנון סליחה עם הגזמתי כול טוב לחץ כדי להרחיב... אני אצפה. נתקלתי בזה וטרם הספקתי וזה דווקא תוכנית מעניינת
F feldman89 Well-known member 10/5/25 #8 נכתב ע"י ady18: הסתקרנתי יפה מומלץ גם מצחיק קצת. לחץ כדי להרחיב... תודה על ההמלצה! אנסה למצוא זמן ולצפות
נכתב ע"י ady18: הסתקרנתי יפה מומלץ גם מצחיק קצת. לחץ כדי להרחיב... תודה על ההמלצה! אנסה למצוא זמן ולצפות