השיצו בדרך אלינו ויש לי הרבה שאלות.

ORSETTA

New member
השיצו בדרך אלינו ויש לי הרבה שאלות.

מפני שהיא עיוורת חשבתי לסגור אותה בהתחלה בכלוב גדול. לשים לה אוכל בכלוב? איך תלמד להסתובב בבית? האם להוציא אותה לטיולים או כדאי שתלמד קודם לצאת לחצר? וכרגיל אין לי שם. איך נשמע סוזי? או טופי? דרדסית?

לחברה שלי יש כלבה עיוורת

(לפני שהיא הגיעה אליה ילדים התעללו בה והוציאו לה את העיניים
בעמותה לא האמינו שיצליחו למסור אותה....) בקיצור אי אפשר כמעט לנחש שהיא עיוורת
ראיתי אותה כל יום בימים הראשונים, היא הסתגלה כמו כלב רגיל לבית חדש, בדקה בעזרת חוש הריח, ליקקה הכל כנראה למדה איך "לראות" למרות העיוורון
פשוט תני לה את הזמן שלה "ללמוד" את הבית....... סוזי הכי יפה לדעתי

ROCKandROLL

New member
להסתובב איתה קצת בבית לתת לה להריח

ולשמור עליה שלא תכנס בחפצים, וליידי יתאים לה לא?

ניל´´י

New member
מתוך נסיון עם כתר...

תתנהגי אליה כאל כלב רואה.... שימי אותה במקום המרבץ שלה, היא לאט לאט תנסה למצוא את דרכה בעצמה על פי חוש הריח.... היות והיא כן שומעת להבדיל מכתר השתמשי בדיבור, על פי קולך היא תעקוב אחריך... גם ביציאה מהבית לחצר.... כתר למד להזיזי את פתח הדלת המיוחדת ולצאת ולהכנס בעצמו ... לגבי שם... מה דעתך על שם ישראלי? לדוגמא שי, קיצור של שיצו וגם מתנה..... סבתא ניל"י....

ORSETTA

New member
הבובה הגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!

היא כל כך קטנה ושמחה וידידותית! בינתיים היא חופשייה בבית, הראנו לה היכן המים והאוכל. מתברר שיש לה קעקוע באוזן ושהיא מעוקרת. מחר ניקח אותה לוטרינר כדי לבדוק מה עם העין. מבטיחה מחר תמונות

ORSETTA

New member
ותודה לlilithim shirili

על התספורת היפה הטיפול נגד קרציות ופרעושים ועל האוכל היבש

סיביון

New member
אורסטה את מקסימה! ../images/Emo24.gif

מקווה שהכלבה תזכה לבית טוב ובמהרה.

shirili

New member
אני הייתי שוראת לה צילי מהמילה

הצילו אותי דבר שני את יכולה לשחרר אותה בשקט בבית כל עוד שהיא לא יכולה ליפול ממדרגות או לצאת לחצר ולברוח היא ממש מסתדרת בבית והיא חוקרת וסורקת את כל הבית במהירות ובקלות הכלבה הזאת היא פשוט ארסית!!! היא נבחה על הכלב הגדול שלי !! והוא כמו חנהנה שכב בצד כאילו שהוא בעונש!! אין לך מה לדאוג לה כי היא לא פריירית!! אני הוצאתי את הכלבה החוצה והיא עשתה צרכים בחוץ בלי שום בעיה. העניין שאת צריכה ללכת איתה ברצועה אחרת היא מתחילה לסרוק לך את השטח עד שתצתרכי לרוץ אחריה

למעלה