השיגעון של ביטניקט בפוסטים מזכיר לי את הזמן של הקורונה

ידוע שקונדום וגלולה מגינים ב 90 אחוז ומעלה,שלא לדבר עם לוקחים את שניהם ביחד כמו שצריך ההגנה קרובה ל 100 אחוז.

לעומת זאת מסיכה?

לא הוכחת כלום לגביה.

אני דווקא בדקתי את הנושא הזה,כי מאוד מפתה להאמין שאתה מוגן עם מסיכה

ומסתבר שהחורים במסיכה גדולים יותר מוירוס הקורונה.

לכן כמעט תמיד לא מגן.

מה שהסתירו ממך ומסתבר שעדיין לא גילית שהוירוס ברח ממעבדה דרגה 3 בסין,

שזה דרגה גבוהה.

אם זה לא עצר אותו נראה לך שמסיכת מנתחים פשוטה תעצור אותו?

גם מסיכת המנתחים היא די בלוף ואפשר בלעדיה בניתוח!!!

מתי זה עוזר שלמשל המנתח ואחרים לא ישתעלו/יעשו אפצ'י לפצע פתוח/איזור פתוח בניתוח - די נדיר.

ז"א ממש לא הכרחי כמו שמציגים את זה.
בדיוק כפי שבאמצעי מניעה תשתמש בשניהם, תוכל גם להשתמש ב-2 מסכות ולהגדיל את ההגנה.

בדיוק כפי שבאמצעי מניעה תשתמש בשניהם, תוכל גם להשתמש ב-2 מסכות ולהגדיל את ההגנה.
אי אפשר לנשום,זה לא פרקטי לשימוש יומיומי

וגם לא ממש עוזר כי עדיין יש חורים.

נניח יש לך רשת נגד יתושים עם קרעים,אם תשימי עליה איך שהוא עוד רשת עם קרעים עדיין יהיו נקודות

שהיתושים יעברו דרכם.

ובכל מקרה לא רלננטי כי הגודל של החורים במסכה הוא פי הרבה מהגודל של הוירוס.

The holes in standard cloth or surgical masks are generally much
larger than a single coronavirus particle. However, masks are still effective because of two key mechanisms:

• Droplet Transmission: The virus primarily spreads via respiratory droplets produced when an infected person coughs, sneezes, talks, or breathes. These droplets are much larger than a single virus particle, typically 5 microns or more, and are effectively blocked by most mask materials. The mask material acts as a barrier to the moisture carrying the virus, which wicks into the mask and is trapped.
  • Filtration Mechanisms Beyond Sieving: Masks do not work like a simple sieve. At a microscopic level, particles in the air move in an erratic, zig-zagging fashion (Brownian motion), increasing the chance they will collide with and be trapped by the mask's fibers. High-quality masks, like N95s, also use electrostatic absorption to draw and trap particles onto the fibers
אם זה מספיק לך,לי זה לא.

אי אפשר לנשום,זה לא פרקטי לשימוש יומיומי

וגם לא ממש עוזר כי עדיין יש חורים.
אפשר לנשום ואין שום בעיה עם זה ובמיוחד שזה לזמן קצוב.
נניח יש לך רשת נגד יתושים עם קרעים,אם תשימי עליה איך שהוא עוד רשת עם קרעים עדיין יהיו נקודות

שהיתושים יעברו דרכם.
לא הם לא יעברו, הם לא כאלו מתוחכמים.
ובכל מקרה לא רלננטי כי הגודל של החורים במסכה הוא פי הרבה מהגודל של הוירוס.

The holes in standard cloth or surgical masks are generally much
larger than a single coronavirus particle. However, masks are still effective because of two key mechanisms:

• Droplet Transmission: The virus primarily spreads via respiratory droplets produced when an infected person coughs, sneezes, talks, or breathes. These droplets are much larger than a single virus particle, typically 5 microns or more, and are effectively blocked by most mask materials. The mask material acts as a barrier to the moisture carrying the virus, which wicks into the mask and is trapped.
  • Filtration Mechanisms Beyond Sieving: Masks do not work like a simple sieve. At a microscopic level, particles in the air move in an erratic, zig-zagging fashion (Brownian motion), increasing the chance they will collide with and be trapped by the mask's fibers. High-quality masks, like N95s, also use electrostatic absorption to draw and trap particles onto the fibers
אם זה מספיק לך,לי זה לא.
|סליחה| מלל באנגלית ללא מקור מהיימן לא עושה עליי רושם.

לא הם לא יעברו, הם לא כאלו מתוחכמים.
זין,עוברים כמו גדולים.

זה ה"עבודה שלהם" למצוא דם...

|סליחה| מלל באנגלית ללא מקור מהיימן לא עושה עליי רושם.
בלי מקור אומר העתקתי ai

של גוגל

פעם הבאה אני אתן לך את האתרים מהם לקח.

זין,עוברים כמו גדולים.

זה ה"עבודה שלהם" למצוא דם...
לא, הם טיפשים מדי, אתה יכול להתחרות בהם :)
בלי מקור אומר העתקתי ai

של גוגל

פעם הבאה אני אתן לך את האתרים מהם לקח.
זה אומר, שאפילו לא טרחת לקרוא את המקורות, כמה |טמבל| אתה יכול להיות? עוד לא הבנת ש-AI יכתוב לך מה שאתה רוצה לראות?

עוד לא הבנת ש-AI יכתוב לך מה שאתה רוצה לראות?
את מבלבלת(כי לא חשבת לעומק כרגיל) בין חיפוש של גוגל עם ai

שהוא מוטה אתרים לשאלה כללית של chat gpt

שעושה סלט מהכל.

תמיד בחיפוש של גוגל הוא נותן את האתרים בצד ומצטט במדויק.

את מבלבלת(כי לא חשבת לעומק כרגיל) בין חיפוש של גוגל עם ai

שהוא מוטה אתרים לשאלה כללית של chat gpt

שעושה סלט מהכל.

תמיד בחיפוש של גוגל הוא נותן את האתרים בצד ומצטט במדויק.
לא, לא התבלבלתי, פשוט אתה |טמבל| שרואה שמצורף מקור ע"י AI, חושב שהוא מהיימן.
אתה מומחה דה-לה שמאטה!

לרבות לסופר שהוא מקום סגור ושם כן הייתי עם מסכה למרות התיאוריה שהיא לא מגנה שאני לא מסכימה עם תיאוריה זאת, אלא רק מסכימה שלא מגינה הרמטית.
אם זה היה נכון מה שאת אומרת הייתי מצפה לראות 50 אחוז לפחות, פחות אנשים עם מסיכות חולים מאשר בלי מסיכות:

המקפידים מול הלא מקפידים.

ברור שזה לא קרה וכמובן גם השלטון לא בחן את זה, "מן הסתם".

ז"א נקטת בצעד לא מדעי מבחינתך!!!

אם זה היה נכון מה שאת אומרת הייתי מצפה לראות 50 אחוז לפחות, פחות אנשים עם מסיכות חולים מאשר בלי מסיכות:

המקפידים מול הלא מקפידים.

ברור שזה לא קרה וכמובן גם השלטון לא בחן את זה, "מן הסתם".

ז"א נקטת בצעד לא מדעי מבחינתך!!!
מודה, לא בדקתי את זה מבחינה מדעית אלא רק מהיגיון פשוט, שיש יותר הגנה מאשר שזה לגמרי חשוף (ראה הרחבה בתגובה #36 שלי והמשך הסבריי בתת הדיון בנושא).

evglev1

Well-known member
מנהל
איך זה מסתדר שהוא פחד כ"כ מהקורונה אבל לא עשה חיסון?
גם לי קשה להבין זאת, כמו שאני מתקשה להבין את הצדוקים בתקופת בית שני, איך אפשר להבין בקיום של אלוהים ולא להאמין בנצחיות הנשמה או מה שמכנים חיים המוות. איך אפשר לחשוב על אלוהים כעל מישהו כל כך אכזר שקבע את המוות כדבר מוחלט וסופי.

xyxy210

Well-known member
גם לי קשה להבין זאת, כמו שאני מתקשה להבין את הצדוקים בתקופת בית שני, איך אפשר להבין בקיום של אלוהים ולא להאמין בנצחיות הנשמה או מה שמכנים חיים המוות. איך אפשר לחשוב על אלוהים כעל מישהו כל כך אכזר שקבע את המוות כדבר מוחלט וסופי.
מאחר והצלחת להרחיק עד לתקופת בית שני......שזו כבר התקדמות מצידך, החלטתי להגיב לך הפעם לצורך קיום דיון [בתנאי שמיציתי ישב בצד].

"אֵל קַנּוֹא וְנֹקֵם יְהוָה נֹקֵם יְהוָה וּבַעַל חֵמָה נֹקֵם יְהוָה לְצָרָיו וְנוֹטֵר הוּא לְאֹיְבָיו. ספר נחום (א', ב')
המשמעות כפשט היא : אלוהים הוא אל נוקם ונוטר. במילים אחרות - אכזר.
למיטב ידיעתי אין שום אזכור לקיום הנשמה אלא אם אתה מאמין בתחיית המתים.
למרות שגם במקרה הזה לא בטוח שמדובר באותה נשמה.

עבור שטופי המוח התורה, התנ"ך הוא דיבור אלוהי.
כל מה שתגיד אודותיו מבחינתם חסר משמעות.
בדיוק ההפך!

הרי מה זה כל הפרשנויות לתנך?

זה הדברים "אודותיו" ובכל זאת הם נשמעים לפרשנויות הרבה יותר מאשר לתנך.

ז"א שבעצם הם נשמעים לאנשים ולא לתנך.

אני אומר לפרש את התנך בצורה מסוימת,הרבנים שלהם אומרים אחרת.

למי הם נשמעים?

רק לאנשים שלהם ולא לאף אחד אחר.

לעומק

Well-known member
בדיוק ההפך!

הרי מה זה כל הפרשנויות לתנך?

זה הדברים "אודותיו" ובכל זאת הם נשמעים לפרשנויות הרבה יותר מאשר לתנך.

ז"א שבעצם הם נשמעים לאנשים ולא לתנך.

אני אומר לפרש את התנך בצורה מסוימת,הרבנים שלהם אומרים אחרת.

למי הם נשמעים?

רק לאנשים שלהם ולא לאף אחד אחר.
לכאורה הפסוקים האלו סותרים את בריאת האישה מן צלעו של אדם. אבל אפשר ללמוד מהם משהו,

וַיֹּ֣אמֶר אֱלֹהִ֔ים נַֽעֲשֶׂ֥ה אָדָ֛ם בְּצַלְמֵ֖נוּ כִּדְמוּתֵ֑נוּ וְיִרְדּוּ֩ בִדְגַ֨ת הַיָּ֜ם וּבְע֣וֹף הַשָּׁמַ֗יִם וּבַבְּהֵמָה֙ וּבְכׇל־הָאָ֔רֶץ וּבְכׇל־הָרֶ֖מֶשׂ הָֽרֹמֵ֥שׂ עַל־הָאָֽרֶץ׃ וַיִּבְרָ֨א אֱלֹהִ֤ים אֶת־הָֽאָדָם֙ בְּצַלְמ֔וֹ בְּצֶ֥לֶם אֱלֹהִ֖ים בָּרָ֣א אֹת֑וֹ זָכָ֥ר וּנְקֵבָ֖ה בָּרָ֥א אֹתָֽם.

כאילו פה השם אומר נעשה אדם עם אותו הגיון לאיש ולאישה כמו שיש לי (לאלוהים).
שזה הכוונה בבצלם אלוהים
אך הם יהיו שונים במשהו(והוא לא מפרט במה).

כלומר, אם תגיע בהגיון מוכח מעל לכל ספק סביר. כל בני האדם יהיו מוכרחים להקשיב לך.
כי כך הם בנויים.
ככה לכאורה כתוב בתנך

Harrington

Well-known member
מנהל

השיגעון של ביטניקט​

עצוב שמאן דהוא פותח שרשור ייעודי במיוחד אך ורק כדי לעסוק באופיו של גולש אחר.
עצוב שהנהלת הפורום במקום לקטוע זאת ולהעיף שרשור כזה למקום הראוי לו (פח האשפה של שרשורים פסולים), מעדיפה להשתתף בחדוות יצירה בניתוח אופיו ופועלו של גולש אחר.
כל שיש בשרשור הזה, זה גילוי דעתם של כמה אנשים (פותח השרשור, המנהל המשתתף ולמצער חלק מהמגיבים האחרים) שאין להם חיים זולת התעסקות בחיי אחרים. אכן כפי שמסיים הפוסט הפותח, עצוב.

למעלה