השופטים האלה..

NamelessGirl

New member
השופטים האלה..

באמת שאני מקשיבה להם ומנסה להאמין למה שהם אומרים ולא מצליחה. וככל שהעונה מתקדמת זה נהיה יותר ויותר ברור. אם בעונות קודמות ההפקה קידמה את הפייבוריטים שלה באמצעות יותר חשיפה וכו', העונה הם פשוט מעבירים את זה זה ישירות באמצעות השופטים. לא רצו שזאת תהיה עונה רק של שנים- אז אמרו חייבים לתת חסינות למרינה ואליסה. במקרה כל הארבעה חשבו על זה לבד....נו באמת על מי אתם עובדים. בטח שלא עליי. גם כן כל ההתערבות הזאת שלהם מרתיחה. ההשפעה שיש להם- זה כל כך מיותר! כי בשלב הזה של התוכנית כשדי ברור שכל מי שהגיע לנבחרת יודע לשיר (חלק יותר טוב חלק קצת פחות, אבל עדיין) זה עניין של טעם!!! אז מי הם שיכפו את הטעם שלהם עלינו הצופים??? למה הם אלה שקונים בסוף את הדיסקים של הכוכבים הנולדים האלה??? לא נראה לי! אז הם גם לא צריכים להיות מעורבים! מקסימום שישלחו SMS בדיוק כמו שאר המדינה. מי קבע שהטעם שלהם שווה יותר משלי? זאת פשוט חוצפה. אנשי מקצוע עלק. זה כמו שיביאו איש מקצוע שמתמחה בירקות שיקבע מה יותר טעים מלפפון או עגבניה. זה פשוט עניין של טעם וזה מגוחך מה שהם עושים! אני לא יכולה לשמוע אותם מדברים יותר. זה מעצבן מדי. עזבו שזה שלפחות חצי מהפעמים הדעות שלהם נקבעות ע"י ההפקה, גם בחצי השני, הם מתבטאים בצורה כל כך לא מקצועית. בעיקר מרגול וצביקה. הם שני אנשים כאלה שפשוט זקוקים לצומי בחיים שלהם ואין להם שום אחרת אחרת להשיג את הצומי הזה כי הם כבר זקנים ולא מעניינים אף אחד אז הם באו לקבל אותו בכוכב נולד! צביקה עם החולצות הנוצצות שלו ומרגול עם החידוש המגוחך שלה לשפה העברית.. אם היא באמת מדברת ככה ביום יום ולא רק מול המצלמות אז אני עז. אה כן ומה שגל אמר על אהוד ברק...תגיד מה אתה דפוק??? אהוד ברק לא דיבר אפילו שנייה אחת על כוכב נולד! הוא דיבר בכללי על מדדי ההשתמטות מהצבא כיום! רציתי ממש להרביץ לו באותו רגע. הוא כאילו הציג אותו ואת השני כאילו הם לא בסדר בגלל שהם נגד השתמטות. וואו כמה מרמור בהודעה אחת. נראה לי שסיימתי.

למעלה