השווצה פראית

השווצה פראית ../images/Emo9.gif

טל שלי מצייר נפלא דמויות קומיקס. לפני חודשיים הוא ביקש מאוד חוג קומיקס ואני הפכתי את העולם ומצאתי קבוצה של שלושה ילדים שיש להם מדריכה. כולם ילדים שקטים במיוחד שבמהלך השיעור מדברים רק עם המדריכה בעניינים שקשורים לציור עצמו וכל אחד מרוכז ביצירה שלו. הלכנו לשיעור ניסיון וטל אהב מאוד. גם היא אמרה שהוא מוכשר <המדריכה> והתחלנו ללכת בקביעות מדי שבוע. היום, כל כך התרגשתי. הם עשו תרגיל עם מראה. הם שמו מראה מול הפנים והתבקשו לעשות פרצופים שמראים רגשות. כעס, זעם, תחכום, אהבה, צחוק גדול, חושב ומהרהר, עייף, רוקם מזימות וכו'. טל עשה הכול וצייר פשוט מופלא. ואני חשבתי איזה ערך מוסף יש לחוג, שמעבר לציור עצמו ולכישרון, איזו דרך מעניינת ללמוד על רגשות, דווקא לילד שכל כך רחוק מרגשות וכל כך מתקשה להביע את עצמו רגשית. הציורים שלו היו כל כך מרשימים וכשהלכנו הביתה מהחוג הוא אמר לי: "אמא, היה לי יום כל כך מאושר." מלך, הילד שלי. פשוט מלך

מעולה שמצאת קבוצה ומדריכה כזאת

ויותר מזה- מקום שמעצים את התחומים בהם טל חזק. ממש כיף להיות בפורום הזה היום מאוד מעודד. כל הכבוד

../images/Emo24.gif

ממש כך.אני כל כך שמחה שמצאתי את הקבוצה הזאת. עכשיו הם שתי בנות ושני בנים. והמדריכה. פשוט פייה טובה ורגועה.

פרח13

New member
כל הכבוד לטל ../images/Emo39.gif

גם על הציור וגם על ההשתתפות במשחק הרגשות פשוט מקסים. (לא מבינה למה בוחרים להשתמש במילה שוויץ הייתי מגדירה את זה יותר כגאווה).

איזה כיף שחר../images/Emo24.gif

מאוד משמח שמצאתם מקום שבו הוא...מאושר, וכמובן הערך המוסף. ממש מקסים, שמחה בשבילכם

וואי איזה כיף, כמה טוב לשמוע, שיהיה

רק בהצלחה! ועוד הרבה ימים טובים ומאושרים!!!

laura ashley

New member
איזה כייף לשמוע. באמת מלך הילדון

שלך, כל הכבוד לו. ( ולך.. כמובן
)

doroniz

New member
איזה יופי של סיפור

עונג אמיתי לקרוא סיפורים כאלה: חוג אינטימי עם מדריכה זהב וילד כשרוני. תמשיכי לספר ולהתגאות בבנך, מגגיע לו ומגיע לך להיות גאים. ו...כן אני עם פרח. מדובר כאן בגאווה אמיתית ואל לך להרגיש ולו שמץ של רגשות אשמה עם תחושות הגאווה הללו. השלב הבא יהיה תערוכה מציורי הקומיקס של טל. בהצלחה, דורון.

למעלה