מנין השגת? ויותר מעניין - למה יש שם אוטובוסים שהקדימו כל כך?השוואת זמני הגעה בין קו 300 ל301 למרכזית תל אביב
איפה בוס.מנין השגת? ויותר מעניין - למה יש שם אוטובוסים שהקדימו כל כך?
לא סתם הקדימו - יצאו לפני האוטובוס הקודם!מנין השגת? ויותר מעניין - למה יש שם אוטובוסים שהקדימו כל כך?
וגם: קו 301 של 5:50 יצא שתי דקות לפני האוטובוס של 6:30...לא סתם הקדימו - יצאו לפני האוטובוס הקודם!
משהו במידע הזה נראה לי קצת מפוקפק...
אין שום נתון בטבלה הזו שהוא מדויק פרט לשעת ההגעה בפועל.וגם: קו 301 של 5:50 יצא שתי דקות לפני האוטובוס של 6:30...
והגיע שעה לפניו!
מפוקפק? זה עוד מקרה טוב.לא סתם הקדימו - יצאו לפני האוטובוס הקודם!
משהו במידע הזה נראה לי קצת מפוקפק...
אין להסתמך על המידע הזההשוואת זמני הגעה בין קו 300 ל301 למרכזית תל אביב
העלתי את זה רק עבור הגולש משרשור ההכוונה שטען שאין הבדל ביןאין להסתמך על המידע הזה
אין שום סיכוי שאוטובוסים יצאו בכאלה איחורים או הקדמות.
אני מוכן להתערב שאם ישוו לנתוני ה-GPS של אגד, יתברר שהמידע שגוי.
כפי שנאמר, צריך לדעת איך להשתמש במידע הזה.אין להסתמך על המידע הזה
אין שום סיכוי שאוטובוסים יצאו בכאלה איחורים או הקדמות.
אני מוכן להתערב שאם ישוו לנתוני ה-GPS של אגד, יתברר שהמידע שגוי.
אז קצת סדר בבלגןהשוואת זמני הגעה בין קו 300 ל301 למרכזית תל אביב
אני לא יודע למה הם מספקים מידע שגויאז קצת סדר בבלגן
כל הנתונים מבוססים על מידע זמן אמת של משרד התחבורה.
האנומליות הן הרבה יותר גדולות ממה שנראה.
מה שאני עושה זה:
כל 30 שניות אני דוגם את כל הקווים שאמורים לצאת ב 5דקות דקות הקרובות
הדגימה היא של התחנה הראשונה והשניה של הקו.
המידע המתקבל ממשרד התחבורה לא מציין את זמן היציאה כשדוגמים את התחנה הראשונה. הדרך לדעת אם אוטובוס יצא זה לדגום את התחנה השניה ולראות מתי הזמנים משתנים מ "מתוכננים" ל "זמן אמת". כאשר זה קורה, מתווסף פריט מידע שהוא "זמן היציאה בפועל" של האוטובוס - לפי זה אני מציין את זמן היציאה.
לגבי זמן ההגעה לתחנה ספציפית, זה מותנה בזה שמישהו מפעיל את האפליקציה בסביבות התחנה, זה מהווה טריגר לבדיקה של הזמן הצפוי להגיע - זמן אמת.
מה שקורה בפועל זה:
1. כשמרד התחבורה מציין שהאוטובוס בדרך, בהרבה מקרים הוא אפילו לא יצא, איך אני יודע את זה ? נתוני ה GPS מראים שהוא עוד תקוע בתחנה הראשונה.
2. יותר מכך, בהרבה מקרים כאשר מצויין שהאוטובוס מתקרב לתחנה, ה GPS מראה שהוא בכלל נמצא בעיר אחרת ואז נשאלת השאלה - על בסיס איזה מידע הם מחשבים את זמן ההגעה הצפוי (זמן אמת).
3. אני מתעד את כל הזמנים של התחנות הראשונה והשניה - מספר הפעמים שפשוט משרד התחבורה לא מדווח כלום או מדווח זמן כאילו האוטובוס יצא הוא רב ביותר.
4. צריך לדעת שהדרך לשדך בין זמני האמת לאוטובוס נתון היא רק דרך זמן היציאה המתוכנן, מה שאומר שכאשר יוצא אוטובוס , מוצמד לו זמן היציאה המתוכנן, וזה כאילו "מזהה נסיעה ספציפית" , אבל בד בבד במשרד התחבורה יש הרבה מקרים שיש כמה זמני יציאה מתוכננים זהים , מה שאומר שאותו קו מוציא כמה אוטובוסים באותה דקה, ואז אובד הקשר בין הזמנים לבין הנסיעה הספציפית, מה שיוצר אנומליה בחישובי והצגת זמני יציאה והגעה לתחנות השונות.
אז לכל מי שאומר שהמידע לא נכון או לא מדויק, זה מידע שמתקבל ממשרד התחבורה ואז נשאלת השאלה: למה הם מספקים מידע שגוי?
מושיקו
אני לא חושב שזה תמים כל כךאני לא יודע למה הם מספקים מידע שגוי
סביר להניח שהם פשוט לא שמים לב ולא איכפת להם.
אבל מה שבטוח הוא שהמידע שגוי.
אם יש נתוני זמן אמת ומשרד התחבורה מסתיר אותםאני לא חושב שזה תמים כל כך
אני מאמין שהעובדה שאין מזהה נסיעה בנתונים מחד, ויש דיווחים על יציאת אוטובוסים שממש לא קשורה למציאות (ואת זה אני יודע כי אני מקבל פניות לבדוק יצאה של אוטובוסים ספציפיים שדיווחו לי שלא היה ולא נברא, אך בנתונים מופעי שמידע זמן אמת דיווח על יציאה), שתי עובדות אלו מקשות על ביצוע מעקב אמיתי של היציאות על מי שאינו בתוך המערכת. והסיבה נראית לי ברורה מאד - יותר מעקב -> יותר קנסות. ברגע שיוצרים מצב של דיסאינפורמציה, לך תוכיח שאין לך אחות. ברור לי שזה מתחיל בחברות האוטובוסים, ואני יודע ממשרד התחבורה, כשעוד היה לי קשר איתם, שהנתון של מזהה הנסיעה שמאפשר לבצע הצלבה בין הלוז המתוכנן לנתוני זמן אמת, היה אמור להכלל בנתונים של משרד התחבורה והוא גם נמצא בידיהם, אך ברגע האחרון החליטו לא לשחרר אותו בגלל התנגדות של חברות האוטובוסים.
המטרה שיצרתי את המסכים האלה באפליקציה זה לבדוק האם אנשים משתמשים במידע לצורך הגשת תלונות. אך במקום זאת, ההתייחסות היתה של "מידע שגוי ולכן אני לא סומך עליו". ההתייחסות היתה צריכה להיות "מידע שגוי - מרמים אותנו".
אני מסכים איתך. במיקרים רבים אני בודק למשלאני לא יודע למה הם מספקים מידע שגוי
סביר להניח שהם פשוט לא שמים לב ולא איכפת להם.
אבל מה שבטוח הוא שהמידע שגוי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.