השוואה בין נינט לבריטני ספירס

kobbar

New member
השוואה בין נינט לבריטני ספירס

לקראת הקרחת הקרובה של נינט
אי אפשר שלא להשוות בינה לבין בריטני ספירס... אז בואו נראה במה הכוכבת הכי גדולה בישראל דומה לכוכבת האמריקאית. יהיו 10 קטגוריות. ליד כל קטגוריה יהיה
אם נינט ניצחה,
אם בריטני ניצחה. 1. הפריצה הגדולה. נינט: "אם אתה הולך, אז קח אותי" בריטני: "תכה אותי בייבי, עוד פעם אחת" המנצחת -
2. נקודת שפל טלוויזיונית: נינט: העונות השלישית והרביעית של "השיר שלנו". בריטני: "קרוסרודס". המנצחת -
3. בן זוג מוכר: נינט: רן דנקר, ואז יהודה לוי. בריטני: מדונה ב-Me Against The Music.
4. האויבת המיתולוגית: נינט: שירי מימון, בלונדה אנרגטית עם קול אדיר ויכולת הופעה מעולה. בריטני: כריסטינה אגילרה, בלונדה אנרגטית עם קול אדיר ויכולת הופעה מעולה.
5. נקודת שפל בחיים האמיתיים: נינט: זרקה את רן דנקר (
) לטובת יהודה לוי
בריטני: איבדה את המשמורת על הילדים, נכנסה למוסד גמילה, התחתנה והתגרשה תוך 24 שעות.
6. הסינגל הכי ביזיוני במהלך הקריירה: נינט: "כמו ששיר נוגע". בריטני: "נאט א גירל, נאט יט א וומן".
7. המוטו: (או "ערכים" שהן החליטו לאמץ לעצמן) נינט: "אני לא פלקט, אני בנאדם, עם רגשות. נמאס לי מהרכילות עליי". בריטני: "פעם הייתי ילדה טובה ומתוקה, עכשיו אני עצמאית ובוגרת ומחליטה לבד".
8. שירים שמייצגים את המוטו מסעיף 7: נינט: "היא יודעת" בריטני: "אוברפרוטקטד"
9. שינויים חיצוניים בולטים: נינט: התחילה שמנה, הפכה ליפה ורזה. בריטני: התחילה בלונדינית עם ביגוד מלא, בהמשך - קירחת ובלי תחתונים.
10. איפה נראה אותה בעוד 10 שנים? נינט: שלושה ילדים עם יהודה לוי, מקום 1 במצעד השבועי של רשת ג. בריטני: שישה ילדים בסך הכל מ-3 אבות שונים, מקום 1 במצעד הפורום.

SuperShiro

New member
L../images/Emo6.gifL

שירים כמו Piece Of Me ו My Prerogative [אף על פי שהוא קאבר למקור של בובי בראון] דווקא מתארים את המצב טוב הרבה יותר מ Overprotected. באשר לסינגל הכי בזיוני, הייתי מכתירה את Do Somethin' וממש לא את Not A Girl, אבל זו רק אני
אחלה רעיון קובי, שעשעת אותי.

kobbar

New member
תודה

דו סאמפין היה הראשון שכתבתי, אחר כך מחקתי לטובת נאט א גירל

Oleg0486

New member
ההתנהגות של נינט היא פשוט צביעות..

לפני חודשים היא עושה כותרות ופותחת את הפה ברעיון גרנדיוזי לעובדה- אני לא פלקט אני בן אדם תעזבו אותי כאילו שהתקשורת רודפת אותה ולא נותנים לה לחיות בשקט כשכל מה שהיא רוצה זה לעשות מוזיקה ולהתרחק מההד התקשורתי- אז מה אפשר להגיד עליה עכשיו אחרי הידיעה של היום? חסר לה כסף שהיא מוכנה שוב לסכן את הסו קולד פרטיות שלה בשביל קופה שמנה ועוד לעשות קרחת בשביל זה? ההתנהגות שלה פשוט צבועה אין דרךאחרת לתאר את זה..טובל ושרץ בידו... זהו הייתי חייב להגיד את זה!

Oleg0486

New member
אבל הוא השקיע בהשוואה ביניהן ..

ואני הגבתי רק על הידיעה על נינט בגלל זה התנצלתי..

kobbar

New member
חחחח

אם היית חכם יותר, אז היית צוחק ממה שבעצמך כתבת, כי היית שם לב לדו המשמעות של המשפט שלך - "לא יאומן כי... יסופר"

העכביש2

New member
חחח לא לא תרתי משמע....../images/Emo122.gif

פשוט זה לא יאומן מה אנשים עושים בשביל כסף
מגעיל

1Shir

New member
אני איתך.. בדיוק ביממה האחרונה יצא לי לחשוב

על זה הרבה... לפעמים אני מרגישה שהערכים שלי מה זה שונים משל רוב העולם... טוב לדעת שאתה איתי :)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאולג,היא בדיוק מה שאמרו גם

על בר רפאלי. כשהיא צריכה את הצלמים,נגיד כדי לקדם את הדיסק שלה,היא תתנהג אליהם יופי,תדפוק פוזה,תחייך ותהיה "מאמי". אבל כשאותם צלמים יחכו לה ליד ארומה כשהיא קונה קפה,היא תתעצבן,ותסנן לעברם שהיא לא פלקט. זה הכל שאלה של אם היא צריכה את הצלמים.

1Shir

New member
מה הקשר לבר רפאלי?

בר רפאלי לא צריכה את התקשורת הישראלית בכלל. היא מתרחקת מהם נקודה, אין כאן יחסים אמביוולנטיים כמו עם נינט. היא לפחות סגורה על עצמה.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהכוונה הייתה היא

שמה שאמרו על בר רפאלי נכון גם לגבי נינט.

YugiBoy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo137.gif../images/Emo137.gif../images/Emo70.gif

למעלה