השגריר

ciccio

New member
השגריר

שלחו חבילת מיטב הזבל הטלוויזיוני הישראלי דנה מודן דווקא בסדר, הבורגנים תמיד בסדר אבל מנסים למכור לי גם את השגריר... אז את זוכרת רו שהתפלצתי לידיעה שסיפרת שמעלים ריאליטי שכזה, ואחכ גם ראיתי פה איזה פרומו בערוץ חדשות מקומי שהביא אותי בזעזוע - תקשורת איטלקית גם אם היא נשלטת ע"י המלך ברלוסקה הראשון עדיין מרקדת לה על הסקאלה השמאלית של העולם הפוליטי. אז עכשיו תורי: מותר לקטול? אני הרי כל כך נהנה מזה אבל איזה מין רעיון מעוות של בידור המונים יכול ליצור קישקוש כזה? אה כן. עם הספר, המח היהודי, אה יידישער קופף. במשך חצי שעה הייתי עדיין בטוח שמדובר על מערכון לא ממש מוצלח של ארץ נהדרת. אבל מסתבר שזה לא,זה אמיתי ומעבר לזה זה הריאליטי הכי מזוייף שראיתי כי כל תנועה שם מבויימת. אבל לעניין עצמו זה מביא אותי שוב ושוב לאותו הרעיון שהיישות הישראלית מבוססת על טעויות בסיסיות שקידמו אותנו יופי, אבל מה זה דפקו את השחורים... אנחנו צודקים כמובן, כולם אנטישמים, כל מקום בעולם הוא קהל לא אוהד... אויש, מעניין למה? שהרי הם פשוט לא מבינים את הבעיות שאחרים עושים לנו. נו בטח אנחנו צודקים, האמת שלנו מוחלטת. אנטישמים האירופים האלו, פוי

ro99

New member
מותר לי לצטט רגע את אמא שלי?

וזה באנגלית, כי זה ציטוט! I used to believe that Jews were very intellectual, and then I moved to Israel אלו המילים שלה ולא שלי, אז לכו תרביצו לה אם אתם רוצים (נראה אתכם, מכים אישה בת 77! - היא גרה בת"א, למי שמעוניין).

אבא גאה

New member
ואני מקווה שמאז היא

הפסיקה להכליל לגמרי. וחמותי גם היא עושה קצת אידאליזציה של ישראל והיא בטוחה שבישראל אין פשע (כי כולם יהודים!)

ro99

New member
שאמא שלי תפסיק להכליל?

רואים שאתה לא מכיר אותה!

למעלה