השבוע שהיה

השבוע שהיה../images/Emo202.gif

ספרו איך היה השאלון כאן 1.אירוע טוב שקרה לי השבוע: 2.אירוע שלילי שקרה לי השבוע: 3.שיר השבוע שלכם (לא חייב להיות הילארי דאף): 4.שיר של הילארי שעשה לכם את השבוע: 5.סרט שעשה לכם את השבוע: 6.סרט של הילארי שעשה לכם את השבוע: 7.חטיף שעשה לכם את השבוע: 8.סידרה שעשתה לכם את השבוע: 9.סידרה(עם הילארי) שעשתה לכם את השבוע: 10.שחקן השבוע: 11.דבר מעצבן שקרה השבוע: 12.שחקנית השבוע: 13.ציטוט השבוע:

השבוע שלי:

1.אירוע טוב שקרה לי השבוע: יכול להיות שיהיה מנהלת של פורום הנרי דוד יש!! 2.אירוע שלילי שקרה לי השבוע:דוחים לי כל מיני אירועים חשובים 3.שיר השבוע שלכם (לא חייב להיות הילארי דאף):breaking free-high -school -musica no one-Aly a Aj 4.שיר של הילארי שעשה לכם את השבוע: stranger 5.סרט שעשה לכם את השבוע:''יומני הנסיכה'' ''הכלב סקיפ'' (עם פרנקי מוניז) 6.סרט של הילארי שעשה לכם את השבוע:''נסיכות הקוטב'' (היום שודר הסרט איזה חמודה הילארי ''זה לא יכול להיות טוב) 7.חטיף שעשה לכם את השבוע:סוכריה 8.סידרה שעשתה לכם את השבוע:''החיים היפים של זאק וקודי'' 9.סידרה(עם הילארי) שעשתה לכם את השבוע:ליזי מגוויר 10.שחקן השבוע:''הנרי דוד'' 11.דבר מעצבן שקרה השבוע:לא נראה לי שקרה לי משהו מעצבן 12.שחקנית השבוע:ונסה האד הג'נס (מ-high school musical) ''אשלי טיסדל'' 13.ציטוט השבוע:''זה לא יכול להיות טוב'' מנסיכות הקרח!

s h a h a r 1 4

New member
עונה!

1.אירוע טוב שקרה לי השבוע: אתמול יום הולדת לידיד שלי 2.אירוע שלילי שקרה לי השבוע: ביום שבת היה חרא של ים 3.שיר השבוע שלכם (לא חייב להיות הילארי דאף):nobody's perfect- miley cirus 4.שיר של הילארי שעשה לכם את השבוע:never stop 5.סרט שעשה לכם את השבוע:מעודדות צמודות:הכל או כלום 6.סרט של הילארי שעשה לכם את השבוע: נסיכות הקוטב 7.חטיף שעשה לכם את השבוע: צ'יטוס בוטנים 8.סידרה שעשתה לכם את השבוע:האנה מונטנה 9.סידרה(עם הילארי) שעשתה לכם את השבוע:ליזי מקגוויר 10.שחקן השבוע: דרייק בל 11.דבר מעצבן שקרה השבוע: 12.שחקנית השבוע:אמילי אוסמנט 13.ציטוט השבוע:

noy m

New member
עונה...

1.אירוע טוב שקרה לי השבוע:אני טסה היום.. 2.אירוע שלילי שקרה לי השבוע:לא זכור לי.. 3.שיר השבוע שלכם (לא חייב להיות הילארי דאף):when you'r gone של אבריל לאבין 4.שיר של הילארי שעשה לכם את השבוע:stranger , So Yesterday 5.סרט שעשה לכם את השבוע:אממ..12 במיחר 1 2 6.סרט של הילארי שעשה לכם את השבוע:12 במחיר 1 2 7.חטיף שעשה לכם את השבוע:צ'יטוס בוטנים 8.סידרה שעשתה לכם את השבוע:האוס,החיים היפים של זאק וקודי 9.סידרה(עם הילארי) שעשתה לכם את השבוע:ליזי מקגוויר 10.שחקן השבוע:יהודה לוי 11.דבר מעצבן שקרה השבוע:לא זכור לי.. 12.שחקנית השבוע:עדי הימלבלוי 13.ציטוט השבוע:אין

noy m

New member
לטורקיהה..

ותודהה בנותת... אני יתחבר משם לפורום!...

חח=]

1.אירוע טוב שקרה לי השבוע: הלכתי לבריכה עם חברות שלי והיה כיף 2.אירוע שלילי שקרה לי השבוע: אני נובעת היום לסבא וסבתא שלי שזה בסדר, אם בני דודים שלי לא היו שם.. 3.שיר השבוע שלכם (לא חייב להיות הילארי דאף): i'm OK של כריסטינה אגילרה nobody's home של אבריל 4.שיר של הילארי שעשה לכם את השבוע: STRANGER 5.סרט שעשה לכם את השבוע: step up, שודדי הקאריביים 6.סרט של הילארי שעשה לכם את השבוע: לא ראיתי סרט של היל השבוע.. 7.חטיף שעשה לכם את השבוע: WTH??! 8.סידרה שעשתה לכם את השבוע:-- 9.סידרה(עם הילארי) שעשתה לכם את השבוע:-- 10.שחקן השבוע: ג'וני דפ 11.דבר מעצבן שקרה השבוע: 12.שחקנית השבוע:קירה נייטלי 13.ציטוט השבוע: אין.......

למעלה