השאלות ש-'nahon leaboker' לא ענה
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #2 המושגים של איש הרוח: שלי / איש הרוח ניגון חסידי שמרגש אותך. ישיבה חסידית. ליטאים. תודה)
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #3 השאלות של 'שיא פז': שלי. / שיא פז מתי הרגשת שהנך מגיע לשיא? מה הוא החלום פז שלך?
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #4 המושגים של אריאלה ב.: 1) חרדים מודרניים 2) יוצאים בשאלה 3) חניוקים 4) דעת תורה 5) חילול ה' 6) חיי פשטות
המושגים של אריאלה ב.: 1) חרדים מודרניים 2) יוצאים בשאלה 3) חניוקים 4) דעת תורה 5) חילול ה' 6) חיי פשטות
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #5 המושגים של 'מאגרי מידע עצומים: המושגים שלי ./ מאגרי מידע עצומים 1. דגל התורה 2. הרב שך זצ"ל 3. ר חיים קנייבסקי 4. הנחל החרדי 5. הורביץ וקסלר ...
המושגים של 'מאגרי מידע עצומים: המושגים שלי ./ מאגרי מידע עצומים 1. דגל התורה 2. הרב שך זצ"ל 3. ר חיים קנייבסקי 4. הנחל החרדי 5. הורביץ וקסלר ...
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #6 המושגים של 'החזאי התורן' מושגים / החזאי התורן א) הרכבת הקלה ב) פרנקנטל ג) לופוליאנסקי ד) פרסום גל ה) רדיו קול חי ו) בשבע
המושגים של 'החזאי התורן' מושגים / החזאי התורן א) הרכבת הקלה ב) פרנקנטל ג) לופוליאנסקי ד) פרסום גל ה) רדיו קול חי ו) בשבע
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #7 המושגים של 'רצסמיזדא' בוקר טוב/ רצסמיזדא 1. המודיע 2. יתד 3. בקהילה 4. הקמפיין של ש"ס לבחירות (פרסומאי, לא?) 5. ראשי תיבות (וד"ל, ב"ש, עי"ש וכדו') 6.טיולים- בארץ או בחו"ל?
המושגים של 'רצסמיזדא' בוקר טוב/ רצסמיזדא 1. המודיע 2. יתד 3. בקהילה 4. הקמפיין של ש"ס לבחירות (פרסומאי, לא?) 5. ראשי תיבות (וד"ל, ב"ש, עי"ש וכדו') 6.טיולים- בארץ או בחו"ל?
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #8 המושגים של 'זעליג I' ובכן..ו זעליג I 1)חרדי לייט 2)תורה ועבודה 3)ייחוס 4)שאיפות 5)ערוצי קודש 6)חסידים/ליטאים.
המושגים של 'זעליג I' ובכן..ו זעליג I 1)חרדי לייט 2)תורה ועבודה 3)ייחוס 4)שאיפות 5)ערוצי קודש 6)חסידים/ליטאים.
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #9 המושגים של 'אiר הבiקר' שלי./ אiר הבiקר 1. נהיגה 2. מיר 3. כסף 4. רדיו 5. פלאפון 6. לוטו.
א אריאלה ב. New member 27/2/06 #10 המושגים של 'קנאקער': שולעם ר` נכון להבוקר.ו קנאקער מה דעתך על א. טיש ב. שמחה אמיתית מהי ג. חסידים מול מתנגדים ד. רשיונות בבקשה... ה. 180 קמ"ש ו. פוסטר ענק על בניין שלם רב קומות. ייש"כ גדול!
המושגים של 'קנאקער': שולעם ר` נכון להבוקר.ו קנאקער מה דעתך על א. טיש ב. שמחה אמיתית מהי ג. חסידים מול מתנגדים ד. רשיונות בבקשה... ה. 180 קמ"ש ו. פוסטר ענק על בניין שלם רב קומות. ייש"כ גדול!