השאלות שלכם יחד עם הבעיות
הכל לכאן

sharonisigal

New member
בעייה בכניסה לפרופילים של חברים.

בכמה ימיים האחרונים יש לי בעיה אני לא יכולה להיכנס לפרופילים של החברים שלי בפייסבוק. מידי פעם זה נכנס לאיזה פרופיל אבל יותר לא . זה מראה מן מסך לבן כזה וזה לא נכנס. מה אפשר לעשות? למה זה קורה? זה קורה לעוד מישהו?

בעיות מוזרות בפייסבוק מידי יום

אשמח לקדעת אם לכם זה גם קורה 1סירטונים שתיגתי נעלמים 2פרופיל שלי בקטגורית סירטונים מופיע סירטון 1 מתוך שלא שבפועל יש לי כרגע נכון להיום 53 :) 3תמונות ואלבומים חלקם מופיעים \וחלקם לא? יש לזה פיתרון זמני? מרתק!
תודה על העזרה פורום נהדר.

golans11

New member
חסימת חשבון בפייסבוק

שלום נחסם לי החשבון בפייסבוק ואני לא יכול להיכנס ואף אחד גם לא יכול לראות את הכרטיס שלי שלחתי מייל לצוות פיסבוק לפני שבועיים וטרם קיבלתי תשובה האם יש מצב שזה ייפתח ? אחרי כמה זמן ? או שעדיף לפתוח כרטיס חדש .

yzmot

New member
בעיה בצאט בפייסבוק

חברים שלום יש לי תופעה מוזרה בפייסבוק בכל פעם שאני מדבר בצ'אט בפייסבוק כל המשתמשים מופיעים לי על מסך גדול בצד ימים ובאמצע חלון גדול של הצאט אין לי אופציה לנקות את ההיסטוריה של הצ'אט ואנני מבין איך לשנות את זה בהגדרות ראיתי שיש לאנשים אופציה לצ'אט קטן בצד ימין עם מסכים קטנים ורשימה נפתחת בסרגל בצד בקטן איך משנים את האפלקציה הזו עזרתכם

bioc1

New member
פייסבוק

שלום לכולם. רציתי לדעת למה המשחקים של הפייסבוק (למשל פארם וויל) לא עולים במחשבים מסויימים. האם צריך לשנות משהו בהגדרות? או להוריד איזושהי תוכנה? תודה

נעמה8080

New member
בעיה בחיפוש

אנשים לא מוצאים אותי בפייסבוק, ואני רשומה, מה הבעיה ומה הפתרון? תודה רבה

משהו מוזר שקורה

בזמן האחרון, לא יודעת למה, אני מקבלת friend requests מאנשים לא מוכרים בעליל ההגדרות שלי תמיד היו שלא יהיה אפשר למצוא אותי-רק מהנטוורק שלי וחברים של חברים. בשבוע האחרון ממש כל יום בסביבות 3 אנשים בזמנים שונים מוסיפים אותי (יותר נכון מנסים) אנשים שאין לי שום קשר אליהם, לא חברים משותפים, לא נטוורק, כלום עכשיו אחד מסינגפור קודם כלמיני ישראלים.. מה זה? איך זה הגיוני?

../images/Emo192.gif אולי חסר למחשבים הללו Flash ?

תבדקי אם למחשבים שאת לא יכולה לשחק בחווה מותקנת התוכנה של הפלאש [flash] ?

zoe2000s

New member
גם לי חסמו - פתחתי פרופיל חדש ב-5 דקות

ואכן עברו שבועיחיים מאז שכתבתי להם מייל בקשה שיפתחו את הישן ולא קיבלתי כל התייחסות מהאפסים האלו. במקרה שלי - חסמו לי בלי אף התרעה רק בעיקבות תלונה של איזו מישהו שלא אהב את המילים ששיגרתי לעברו שאכן לא היו נעימות, אך הגיע לו לקבלן ללא כל ספק. הוא הגיש תלונה והם חסמו, בלי כל ברור לגבי הנסיבות. מזה ככה לחסום לחברה ותיקה מזה שנתיים ויותר. כל אשר יהיה דרוש ע"מ לפתוח פרופיל חדש הוא כתובת מייל שונה מזו הרשומה אצלם (שגם זה דבר שקל מאד להשיגו בימיינו) הבעיה הייתה כי הייתי צריכה ליצר רשימת חברים חדשה, מילא, הייתה זו הזדמנות טובה לנפות מהרשימה כל מיני ספיחים שהתחברו אלייה במשך השנים וממילא איני צריכה כל קשר איתם. התגלית הגדולה ביותר בעינין הייתה, כי במשך הימים בהם הייתי מנותקת, הסתבר לי כי ההתמכרות לפייסבוק היא מיותרת ומטופשת וזוהי אפליקציה אשר רק סוחטת מזמני היקר ואין בה הרבה תועלת ממשית בעולם האמיתי. שום דבר שלא ניתן לעשותו בעזרת הטלפון או האימייל הישן והמסורתי. שילכו לעזעזל הפייסבוק האלו, עלה להם השתן לראש.

zoe2000s

New member
גם לי חסמו - פתחתי פרופיל חדש ב-5 דקות.

ואכן עברו שבועיים מאז שכתבתי להם מייל בקשה שיפתחו את הישן ולא קיבלתי כל התייחסות מהאפסים האלו. במקרה שלי - חסמו לי בלי אף התרעה רק בעיקבות תלונה של איזו מישהו שלא אהב את המילים ששיגרתי לעברו שאכן לא היו נעימות, אך הגיע לו לקבלן ללא כל ספק. הוא הגיש תלונה והם חסמו, בלי כל ברור לגבי הנסיבות. מזה ככה לחסום לחברה ותיקה מזה שנתיים ויותר. כל אשר יהיה דרוש ע"מ לפתוח פרופיל חדש הוא כתובת מייל שונה מזו הרשומה אצלם (שגם זה דבר שקל מאד להשיגו בימיינו) הבעיה הייתה כי הייתי צריכה ליצר רשימת חברים חדשה, מילא, הייתה זו הזדמנות טובה לנפות מהרשימה כל מיני ספיחים שהתחברו אלייה במשך השנים וממילא איני צריכה כל קשר איתם. התגלית הגדולה ביותר בעינין הייתה, כי במשך הימים בהם הייתי מנותקת, הסתבר לי כי ההתמכרות לפייסבוק היא מיותרת ומטופשת וזוהי אפליקציה אשר רק סוחטת מזמני היקר ואין בה הרבה תועלת ממשית בעולם האמיתי. שום דבר שלא ניתן לעשותו בעזרת הטלפון או האימייל הישן והמסורתי. שילכו לעזעזל הפייסבוק האלו, עלה להם השתן לראש.

שאלה על העלאת קבצי יוטיוב וצפייה במידע

בכרטיסים. האם מותר להעלות קבצי יוטיוב לכרטיסים בפייסבוק? האם גם לכם קורה שלפעמים אתם נכנסים לכרטיס של מישהו מסויים שהוא לא חבר שלכם וניתן לראות את הרשימת חברים בפרופיל שלו ואז לפעמים לא אלא מופיע רק כמה בלבד בלי אפשרות לראות את כולם ואז פתאום כן (וכרגע לגבי אותם אנשים זה עומד אצלי על כן).. השינויים האלה קרו לי גם לגבי רשימת הדפים שרשומים לי שאותו בעל פרופיל נכנס להם שבעבר לא היתה לי גישה לראות את זה והיום בשני פרופילים כן. לא ברור לי אם זה כתוצאה משינויים בהרשאות שבעל הכרטיס נותן לי או איזה פאק במערכת.. תודה!

אולי לגבי הפייסבוק זו שאלה הכי טריוויאלית

בעולם אבל אני רק שבועיים בפייסבוק ובמהלך השימוש שלי היתה סיטואציה שעוררה לי את השאלה... אשמח מאוד לתשובה על שתי השאלות שהעלתי..תודה!

crunchie1

New member
.... M has no more posts

שמתי לב שאני לא יכולה לראות פוסטים קודמים על הקיר שלי, אני יכולה לראות כמה פוסטים ישנים יותר, אבל ישנם עוד פוסטים שאני זוכרת בוודאות שלא מחקתי אותם - כמו 3 סטטוסים שרשמתי שבאופן וודאי לא מחקתי אותם מהקיר, ולמרות זאת לא ניתן לראות אותם. נרשם לי אחרי שאני לוחצת על - Older Posts M has no more posts. (מחקתי את השם המלא ^) תודה לעוזרים.

l i m o r 2

New member
../images/Emo41.gif אני רוצה לפתוח בפייסבוק דיון, אבל שתהיה

אפשרות להגיב אחד לשני, ואל רק לדיון באופן כללי. האם יש אפשרות כזאת ? וגם- מה היתרונות והחסרונות לקבוצה בפייסבוק ודף ?

Lrotem

New member
שואלת שוב, בקשר לפארםויל

איך מקבלים perfect bunch ? זה אקראי או שיש דרך להגדיל את הכמות שלהם ?

למעלה