השאלה על כמות המטומטמים במדינה היא מכרעת, כי הבחירות בפתח ורק מטומטמים יצביעו ביבי
אתה כנציג המטומטמים מוכן להסביר מה יש בנבלה שתצביע עבורו ?רק מטומטמים יצביעו למישהו בליגה ז' כדוגמת לפיד כאשר יש להם כוכב על.
בויכוח בין הדבורים לזבובים מה יותר טוב דבש או חרא הזבובים מנצחים כי הם הרובאתה כנציג המטומטמים מוכן להסביר מה יש בנבלה שתצביע עבורו ?
(מבלי להזכיר את המועמדים הנוספים לתפקיד, ובלי ססמאות)
מתבכיין שאתה לוזר? הריצפה עקומה?בויכוח בין הדבורים לזבובים מה יותר טוב דבש או חרא הזבובים מנצחים כי הם הרוב
הבחירה בנתניהו אינה בחירה מושכלת כבר זמן רב, מדובר בבחירה ריגשית. מזה אין להסיק שבוחריו מטומטמים. אני שמעתי את האיש נואם בכנס מסוים, אי אפשר להתכחש ליכולתו הרטורית, מדובר בנואם שאין שני לו ואני לחלוטין מתכוון לכך. גם אני שדעתי עליו אינה בדיוק חיובית, כל מי שנקלע לאחד מהדיונים בהם השתתפתי כאן, יודע זאת, ובכן גם אני הייתי מוקסם מהקול הזה, בס בריטון עמוק, האינטונציה המושלמת ועושר השפה. חשוב מכל אלה האיש יוצר אצל שומעיו את הרושם שהוא מתכוון בכנות לכל מילה שיוצאת מפיו. אז מה הפלא שכל כך רבים נשבים בקיסמו.אתה כנציג המטומטמים מוכן להסביר מה יש בנבלה שתצביע עבורו ?
הנבלה היחידה שיש לי היכרות, זה אתה ודומיך.אתה כנציג המטומטמים מוכן להסביר מה יש בנבלה שתצביע עבורו ?
ל- ה- .AKA ,C.M מר 7/10, יש base שבוי שלא ישנה דעתו...ולא משנה מה יקרה, מה קורה, או מה קרה...אתה כנציג המטומטמים מוכן להסביר מה יש בנבלה שתצביע עבורו ?
טראמפ לא מתמודד בבחירות בישראל.רק מטומטמים יצביעו למישהו בליגה ז' כדוגמת לפיד כאשר יש להם כוכב על.
כמות המטומטמים שמצביעים לנתניהו היא כאין וכאפס לעומת כמות המטומטמים שכותבים פוסטים כאלה ובכך מדרבנים עוד ועוד "מטומטמים" להצביע לנתניהו, בניגוד לתקוותם ורצונםהשאלה על כמות המטומטמים במדינה היא מכרעת, כי הבחירות בפתח ורק מטומטמים יצביעו ביבי
מי שניזון מרגשי נחיתות יצביעו לביבי בגלל פוסטי, ולמי שהמוח עדיין פועל יפתחו העינייםכמות המטומטמים שמצביעים לנתניהו היא כאין וכאפס לעומת כמות המטומטמים שכותבים פוסטים כאלה ובכך מדרבנים עוד ועוד "מטומטמים" להצביע לנתניהו, בניגוד לתקוותם ורצונם.
תודה על הדאגה ל"מטומטמים" השמאלנים מהם אתה מבקש למתן את התבטאויותיהם, רק כך הם יוכלו למתן את הנהירה לביביזם, אתה קובע. מוטיב חוזר אצלך וזה בהחלט נאה, סוג של אלטרואיזם שאינו מותנה ואינו תלוי בדבר. במיוחד שעולה מכך איזה שהוא זילזול במצביעי הליכוד שלהגיון שאתה מציג כאן הם מצביעים לאיש, לא בשל תכונותיו שלו, אלא בכדי לעצבן את מתנגדיו.כמות המטומטמים שמצביעים לנתניהו היא כאין וכאפס לעומת כמות המטומטמים שכותבים פוסטים כאלה ובכך מדרבנים עוד ועוד "מטומטמים" להצביע לנתניהו, בניגוד לתקוותם ורצונם.
דאגה לא הייתה בדבריתודה על הדאגה ל"מטומטמים" השמאלנים מהם אתה מבקש למתן את התבטאויותיהם, רק כך הם יוכלו למתן את הנהירה לביביזם, אתה קובע. מוטיב חוזר אצלך וזה בהחלט נאה, סוג של אלטרואיזם שאינו מותנה ואינו תלוי בדבר. במיוחד שעולה מכך איזה שהוא זילזול במצביעי הליכוד שלהגיון שאתה מציג כאן הם מצביעים לאיש, לא בשל תכונותיו שלו, אלא בכדי לעצבן את מתנגדיו.
הם לא מטומטמיםלא עלינו
אייזנקוט, ליברמן, בנט, ולפיד - הם ימין בלי ריחהם לא מטומטמים
טינטון זה לבחור בשמאל
הם שמאל שלא מודע לשמאלניותואייזנקוט, ליברמן, בנט, ולפיד - הם ימין בלי ריח![]()
אם ישראל היא עוגה, ויורידו ממנה את קצוות הקרם, אתה לא תהיה קיים (-;הם שמאל שלא מודע לשמאלניותו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.