השאלה הזו תצחיק אתכם, אבל אני רצינית לגמרי:

השאלה הזו תצחיק אתכם, אבל אני רצינית לגמרי:

כמה זמן צריך להשאיר תפוחי אדמה בגחלים של מדורה? (גודל בינוני, עטופים בניר כסף).
 

מאקי

New member
שימי את המועמדים במיקרו עד שיתרככו

ואז המדורה זה עניין של 10 15 דקות שזה מוכן ככה זה ענין של שעה וגם בעיה של חוסר אחידות
 
זה רעיון!../images/Emo62.gif כמה זמן במיקרו?

אם הם במיקרו בבוקר, והמדורה בערב-זה יהיה בסדר? לא תהיה לי נגישות למיקרו אחרי 9 בבוקר. את הבצל לא צריך במיקרו, נכון?
 

מאקי

New member
תלוי במיקרו ואפשר גם ערב קודם

אצלנו זה למגש מלא תפוחי אדמה 10 15 דקות במיקרו. אחכ כשמתקרר ניר כסף ומחכה למדורה זה נולד מזה שלילדים לא היתה סבלנות לחכות לבטטות מהאש.... ותמיד לא יצא להם רך.. אז ככה זה נולד. בשביל זה יש מיקרו? לא? לקצר
 
למעלה