הר הגעש רוצה להתפרץ

עצבות

New member
הר הגעש רוצה להתפרץ

ברשותכם, אכתוב ואז אלחץ על שלח, בלי לקרוא בפעם השניה, כי אם אקרא לא אכתוב... ואם יהיו טעויות, נסו להבין אותי, אני מתנצלת מראש..... ומפה, אני מתחילה... רוצה להוציא את הכל, לרוקן את הקרביים, בלי לחשוב פעמיים... אני יודעת שזה קשה וזה עלול להעלות בי דמעות ואפילו לבכי... השפלת אותי עד עפר. נתת לי להתחנן לסקס ואפילו לא לאהבה. אהבה כבר אין הרבה זמן. אתה עם מישהי אחרת ואני כמו ילדה טובה, מחכה לך שתבוא, שתחבק שתראה סימן, אולי תיזכור שפעם אהבנו, שפעם נלחמנו להיות יחד... אני פגועה עד עמקי נשמתי. עד איזה תהומות תביא אותי? כמעט ערומה הסתובבתי בבית ואתה התעלמת כאילו אני מצורעת. כשבאת לישון לא הייתי מסוגלת שתהיה איתי. כעסתי ואז באת אליי, לעשות ליטובה. וברגע השיא, אמרתי לך שאני שונאת אותך והתמוטתי בבכי. היית בשוק וכשסיימנו אמרת "מתגרשים" את אשמה! אני??? איך??? אתה בגדת, אתה פגעת, אתה הרסת הכל ואני אשמה? הכל נתתי לך, את נעוריי הקרבתי למענך וויתרתי על החופש שלי. היום אני סגורה בבית עם הילדים, בקושי יוצאת מהבית, לבלות אין מצב (במיוחד לא איתך) אתה מתבייש בי? אם כבר אני צריכה להתבייש בך, הלא אני נראית פי 1000 יותר טוב ממך ויש לי שכל יותר חריף משלך? אז הכל בשם האהבה? היום כבר אין אהבה (בטח שלא מבחינתי) אם היה אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, הייתי רוצה את השכל שיש לי היום. בטח שלא היית זוכה באוצרות שלנו. מקסימים יפים שלי, ילדיי האהובים, שבגללם אני מפחדת לעשות את הצעד הנדרש. לא רוצה ילדים שיגיעו לפת רעב, ואני יודעת שאיתך, הם בטוח יגיעו לזה... עצוב לי בנשמה, שהיום אני מוצאת את עצמי, בחורה צעירה בגיל שמרגישה כמו זקנה. במקום להתחיל את חיי היום ולבנותת משפחה היום, עשיתי את זה כ"כ צעירה ובניגוד לדעתם של כולם. והיןם אומרים לי "אמרנו לך" וזה הכי מעצבן והכי כואב כיוון שאין לי מה חהגיד להם... חשבתי שאחרי החתונה יהיה י סוף סוף קצת נחת בחיים. הספיקו שנות ילדותי הקשות, ומסתבר שאני חיה אותם בד ז´ה וו... רק שהיום האב החורג "הנורא" הוא אתה... אני לא אקרע את חוזה הגירושים הפעם. זה סופי. יודעת כמה קשה יהיה לי אבחל אני אתגבר, כי אפילו אתה יודע כמה חזקה אני וכמה קשה לשבור אותי גם שנממש גרוע... מבחינתי זה נגמר. הדבר היחיד שיקשר ביננו בעתיד הם רק הילדים. לצערי בגללך איבדתי את האמון בגברים. אולי אני אומרת את זה מנקודת זמן כאובה במיוחד אבל יבהיה לי מאוד קשה לתת אמון שוב פכעם. כל מה שאני רוצה הוא להיות חופשיה. אף פעם לא הייתי חופשיה מבית הורי עברתי לחיות איתך. באמת שלא הספקתי לחיות רק את החופש אני רוצה ולהרגיש שוב צעירה ובת 27 ולא בת 80, שכל החיים אחריה....

תתפרצי,

את כרגע בתוך זה כל כך.. שכל דבר שאני אנסה לומר לא ממש יקלט רק פה יושבת מקשיבה לך.. תצרחי תבעטי תוציאי זה כואב כן! ועוד איך ועוד כמה שכן. עוד יבואו ימים אחרים עם הבנות אחרות

tairon

New member
עצבות פה זה המקום...

תתפרצי תוציאי הכל מתוכך... תשחררי החוצה קיוטר שישב בפנים ואיים להטביע... יש לך את כל הזכות שבעולם לכעוס... ולהרגיש ככה אבל מעל להכל ואחרי הכל יש לך מחוייבות לעצמך לילדים שאני בטוח שיש להם אימא נפלאה שדואגת ומעניקה.. עכשיו תענקי לעצמך כלום לא אבוד.. כן איבדת שנים על אהבה שלא החזירה לך חזרה... ועשתה בתוכך צלקת .. אבל לא כל הגברים הם כאלו!!! ותעניקי לעצמך את החופש להנות מהחיים את עברת משו לא קל שגרם לך בבת אחת להתבגר אבל את בת 27 וכל החיים לפניך... מאמין שבכוח הרצון את יכולה להתרומם ולהחזיר לעצמך חזרה מי שאת רק יותר מפוקחת ויותר מלומדת.. חיבוק גדול שולח מכן אליך

שלדר

New member
הינה עשית זאת,,,נהדר עשית.../images/Emo140.gif

וכעת, כששיחררת את זה, לכי עד הסוף. אל תירתעי בדרך, בגילך, החופש הוא אוצר. יכול להיות שהוא {בן הזוג}היה אחלה, אבל מה שקובע זה האושר,, אם אין אושר,אין חברות, למה למשוך? ויפה שעה אחת קודם. וכעת, קפצת למים,,שחי, חיי.

אלייך העצובה

אוףףףף, איך התחיל אני חייב לאמר לך קשה אבל ראי זאת בחיובי זה שאת בעצבות, או זה שאינך מאמינה יותר בגברים סליחה אבל את מדברת שטויות נכון מותר לך לכעוס מותר לך להוציא החוצה אבל לא להדבק לכך אינך מודעת אולי למה עצבות עלולה להוביל אותך אנא ממך צאי מהעצבות אני מבין לליבך את הכעס ואת התיסכול אבל אם תמשיכי כך זה לא יוביל לכלום ואולי חלילה בפגיע שלא מרצונך כמובן בילדים, שאין טוב מזה ציינת שאת חזקה וההוא לא ישבור אותך לא נראה לי שכך הוא המצב ויש לי מספר בקשות ממך שאפילו מבקש ממך מאוד אגב תתנחמי בכך שההוא הביא איתך ילדים ראשית אם תסכימי איתי במכתב זה עשי כך והזמן יוכיח לטובה לאחר שאת קוראת את תגובתי תחליטי לעצמך שזהו מרגע זה אני אשנה את דרכי, לכי לילדייך חיבקי אותם חזק ותומרי להם אמא תהי חזקה ואחרת במחשבות, לכי למספרה פנקי את עצמך תתלבשי יפה לפי סגנונך תסתכלי במראה ותגידי לעצמך יש לי אותי ואת חיי ויש לי את ילדיי ואת זה אני לא ההרוס ותצאי לך לטייל לבד או עם ילדייך תכירי לך בחור וללא סקס בהתחלה העיקר שירצה לשמוע אותך ולעזור לך בעידוד אף על פי שאולי קשה אבל תשתדלי לשכוח ולא לדבר הרבה על הנושא הכואב הזה פשוט הי ונגמר ותתחילי מחדש את אולי לא מודעת למה העצבות יכולה להוביל וחבל את כולה בת 27 כל החיים לפנייך אל תפסלי גברים אך בהחלט לבדוק טוב ואני גם מבקש תחליפי לך את הכינוי הזה "עצבות" מה דעתך על "השמחה"? אני מאוד מקווה שכך תעשי הייתי מספר לך סיפורים על עצבות ואולי זה יעזור לך אך אפשר לוותר על כך ותאמיני לי טוב לא יצא מזה, רק להיות בשמחה ותחשבי על טוב ויה לך טוב אני מקווה שניסיתי לעזור ולו במעט תמשיכי להיות בפורום הזה ולשוחח עם אנשים אך בשמחה מאחל לך הצלחה וברכה לך "השמחה והיקרה"

theRainbow

New member
בוקר טוב עצבות.. קומי וצאי...../images/Emo124.gif

הגעת לנקודה שניראה שאת יודעת בתוכך מה הדרך,את יודעת שהגיע הזמן לפרק את החבילה הזו,ועם כל הכאב והפחד,את עדיין צעירה כל כך ויש בך כוחות נפש וכוח רצון שיוכלו להעמיד אותך חזרה על הרגליים ועל קרקע בטוחה וחמה יותר. את היום עם ניסיון והבנות על החיים שלא היו קודם,אני קוראת לזה שכר לימוד ולעיתים אני משלמים שכר לימוד גבוה אבל לומדים..!!! צאי לך החוצה,אל החופש שלך,אל תוותרי לעצמך למען סיבות ותירוצים שונים. אני רוצה לצרף לך שיר מקסים שליווה אותי בימים הקשים שלי שכתב שלום חנוך ושרה דפנה ערמוני. הציפור והכלוב מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה הציפור הקטנה יכולה לעוף אבל מה זה קרה,היא לא בטוחה מה שם מחכה לה בעצם בחוץ אם תמצא מזונה או צמרת נוחה אם אורבות סכנות...ואימת הבדידות.. וממה תתקיים,האם יש בכוחה?! מה זה חופש?! מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל,ותקוה היא תקוה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה אולי גם אנחנו שכחנו לעוף בורחים מהאור אל חסות חשיכה ונוקפים הימים זמן כמו רוח נושב לפעמים זה עולה אבל מה זה חשוב לכל היותר היותר מפרפר לו הלב וחוזר אל סיפור הציפור והכלוב מה זה חופש ? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל ותקוה היא תקוה המיפור הקטנה התרגלה לכלובה. ניראה לי שאין שיר או מילים נכונות יותר לתאר את מה שאת מרגישה כרגע.. קחי איתך את המסר ועופי לך לחופשי.... שולחת לך חיבוק של אור ואהבה שתחזק אותך בדרכך.. theRainbow...

חיה 35

New member
כתבת את כל המילים שיש לי בלב.....

אני קוראת ואני בוכה אני מזילה דמעה ואני קוראת ובדיוק שאלתי את רוח הים עד מתי הכאבים? והיא אמרה עד סוף ימינו!! למה למה זה מגיע לנו? עצבות אל תרגישי בת 80 אני בת 35 וגם במצב חרא כמוךךךךךךך אבל תמיד אומרת לא אתן לו לשבור אותי לא אתן לו לנצח. תרימי את הראש תני לו להרגיש בן 100 את יודעת למה הוא מתנהג אליך ככה? כי את גדולה עליו! כי הוא לא יודע איך להתמודד איתך! אין לך מושג כמה שאני מזדהה איתך. אבל תדעי כלל: "עברנו את פרעה נעבור גם את זה" אם ניפול אין אף אחד שיטפל במלאכים שלנו! מזדהה איתך מעומק הלב

irist

New member
לעצבות, וגם לחיה35...

זה לא פשוט (אני מביטה על הכל ממרחק השנים) וזה לא קל בכלל זה עצוב מאוד כשמגלים שזה הגיע לידי כך לדרך ללא מוצא הדרך שלא רצינו להגיע עדיהַ אך הנה אנו כאן אכן, לא רק המלאכים חשובים גם אנו חשובות, ולא מגיע לנו כל הכאב שכעת מתפרץ הוא משהו שייקהה עם השנים מה שייוותר שם זה התמודדות ענקית עם החיים ורק שתדעו, עצבות וגם חיה גם אם ניפול נקום חזרה כי אין חזקות מאיתנו אין... זה משהו שבדרך הטבע אדם מקבל את הכוחות להתמודדות כאשר הוא נדרש לכך רק תביטו לאופק ותקוו תמיד לטוב...
iris

למעלה