הרשימה הלא מלאה של קליפים המשלבים

Gil shaDy

New member
הרשימה הלא מלאה של קליפים המשלבים

היפ-הופ ישראלי... אני יודע שהבטחתי לשים את זה מזמן מזמן פשוט לא היה זמן, אבל בינתיים נוספו עוד ועוד קליפים והגעתי לכמות לא מבוטלת של 126 קליפים של מוזיקה ישראלית שחורה!!! אז רק לפני שאני מתחיל כמה הערות קטנטנות: 1.הרשימה נראית די גדולה אבל היא ממש לא מלאה... בשביל זה אני מפרסם אותה כאן, שתעזרו לי להשלים את החסר או להעיר על טעויות כלשהן אם יש ואני לא מוצא לנכון שיש...אחרי התוספות וההערות שלכם אני ארכיב את הרשימה מחדש... 2. אולי יהיו כאן שמות של אנשים שלא ממש נראים לכם היפ-הופ, ובכן התייחסתי במקרה הזה לז'אנר המוזסיקלי ולא לשם... 3. שמתי גם קליפים אינטרנטיים שהיו או שעדיין יש, אני רואה בהם קליפים לכל דבר. כמו כן, שמתי גם קליפים של צחוקים וכאלה, שמשודרים ב24 לא מעט, בעיקר בלילה, אבל הסיגנון שלהם הוא היפ-הופ... 4.חלק מהקליפים מוכנים וטרם יצאו, אך יצאו בקרוב(אני מקווה) 5.תיהנו! הרשימה: שב"ק מיוזיק: 1)אימפריה 2)מכופף הבננות 3)תתקעו בחצוצרה(מארחים את פישי הגדול) 4)אל תגידו לי 5)יהיה פיצוץ 6)רק תגידי לי 7)מוקי-מדברים על שלום 8)ש"ס,פישי ושב"ק מויזיק-אש בנשמה(מתוך "9 שעות ושיר") משפחת תאקט: 9)חי מיום ליום(מארחים את מומי לוי) 10)הפרד ומשול(מארחים את סיוון) 11)תקווה(מארחים את גלית דהן וסיוון) 12)ילד רחוב(מארחים את רוי) 13)שר אל והצל-את אותי שופטת 14)שי 360 וגיא בוסקילז-טינאניי הדג נחש: 15)לא מוותר 16)המכונה של הגרוב 17)מספרים 18)לא פראיירים 19)לזוז 20)גבי ודבי 21)זה לא אני 22)שירת הסטיקר 23)הכאפה המצלצלת יאגא: 24)נימי, יאגא-יו וכלא 6-בא לה(מתוך "9 שעות ושיר") 25)כלא 6-בוא(מארחים את סיוון) 26)כלא 6-אין מסיבה 27)כלא 6-המשחק 28)אבות המזון-נכון 29)עדי דגן-אתה תקנא לי בויאקה: 30)מסיבויאקה 31)טרנטה חלוצי החלל: 32)'סתכל לתוך עיני(מארחים את תאמר נאפר) 33)קראטה(נוסע מערבה) יותם שכטר: 34)גרוב 35)דוגמנית צמרת DAM/תאמר נאפר: 36)נולדנו להמשיך חיים(עם להקת גאיה) 37)פושעים חפים מפשע(מארחים את אביב גפן) 38)כאן נולדתי הישראלים: 39)תזיזי ת'ישבן 40)המורה 41)ריקוד השורטי ביגי מומי לוי: 42)שטח ההפקר(מארח את סאבלימינל) 43)שמש אדומה(מארח את גלי עטרי) 44)זוז מצד לצד(מארח את שלוש לראש) מרסדס בנד: 45)המרסדס 46)בואי ונביא לך ת'Fאנק צ'ינו פרודקשיין: 47)טראח יום שישי 48)בואו נשנה את המצב ג'אמוס: 49)שים ת'ראש בצד 50)תננעי שוטי הנבואה: 51)מה קרה לך 52)ידיעה סגול 59: 53)סיבה למות(בשיתוף עם להקת סרטן השד) 54)מה אני צריך לעשות איז הופ: 55)שיר השכונה 56)באתי לא בזמן

Gil shaDy

New member
חלק ב':

שונים ושונות: 57)פושטק וקרוקודנדי-ראפר צעיר בשטח 58)היומן ביטבוקס-HIDE 59)ריף ראף-המדריך השלם להצלחה 60)הדרקונים-הבלתי נסלח 61)MC שירי-מתי תחייכי(מארחת את גלית דהן) 62)MC שירי, אברי גלעד ורינת גבאי-דברים שכדאי לדעת 63)קנדוג קדס-השמירה אינה עוברת 64)סיי לה וי-בורחת מהכל 65)B B בלאק ביזנס-ילד סוג ב' 66)ג'רמי קול חבש בשיתוף פרוייקט "יוצרים עם קשת"-אמונה 67)אוקסי טורבו-טלפון 68)סינג סונג סון-קרה יקרה 69)דודו טסה-הלילה לא 70)צ'ה-לא תיקנו אותי בכסף 71)מוש בן ארי-עד אלי 72)פיזדה פמילי-SAVE AS 73)מאיה ממן וסיינטיפיק-כשנהיה ביחד 74)MC מנצור והגב-אל תלחי 75)FANSET-IN A WAY 76)פישי הגדול ומירב לוין-תקוות 77)POLAR PAIR-RODIN SMARTER 78)הבליינים-השוביניסט 79)הרביעיה הפותחת-רוצים עוד 80)סילברדון-סלמה יה סלמה 81)קאשי-בואי ניקח דברים 82)טיפקס-איזה עולם *בימוי-לירון תאני* 83)אלמן מארח את מיטל ויקום-להיות מי שאני 84)ברק כהן מארח את צ'ולו ופישי הגדול- בסך הכל עולם נחמד 85)רגב-חבל שחור 86)לתת-מוקי,מאיה בוסקילה ובועז שרעבי קליפים אינטרנטיים: 87)מומי לוי-אוויר(לייב במועדון הייניקן הבימה) 88)הדג נחש וקורין אלאל-עד העונג הבא 89)קוואמי-איך קוראים לי(לייב בG-SPOT) צחוקים: 90)בנות פסייה-לא עובדת בשביל אף אחד 91)גיל ססובר וכדורסלני ישראל-THT'S THE WAY I LIKE IT

Gil shaDy

New member
חלק ג':

לייבים: משפחת תאקט: 92)סאבלימינל והצל-לי זה לא יקרה(לייב אצל דודו טופז) 93)תיסלם-האשם תמיד(מארחים את סאבלימינל והצל) 94)סאבלימינל, הצל וגידי גוב-אין עוד יום(לייב ב"תמוז 2,000") שב"ק מיוזיק: 95)תיסלם-מעשנים ביחד(מארחים את מוקי) 96)שב"ק ס'-תנו לי דרך(לייב מתוך המופע "עבודה עברית") 97)שב"ק ס'-המדינה בלהבות(לייב מתוך "הקופסא") 98)שב"ק ס'-הבלדה על פלומפי 99)מוקי-יושב מול הנייר 100)מוקי-מדברים על שלום(לייב בטקס פרסי אקו"ם 2003) שונים ושונות: 101)חיילי הנקמה- אחת מאלף(לייב בתוכנית "טיאר ברשת) לייבים בערוץ 24: בתוכנית "הבמה המרכזית": 102)סגול 59-מה אני צריך לעשות 103)סגול 59-יום יפה 104)חלוצי החלל-קסם שחור 105)חלוצי החלל-איזה תחת 106)הדג נחש-קמתי 107)הדג נחש-אף אחד 108)הדג נחש-רציתי שתדע(אלוהים שלי) 109)חיילי הנקמה ורינת בר-אחת מאלף 110)חיילי הנקמה ושר אל-מסיבה 111)פישי הגדול ומירו-חוכמת רחוב 112)MC שירי-נסיכת המיקרופון 113)MC שירי-קשה להיות בת 114)MC שירי-סופר MC(מארחת את טאז) 115)DAM-MIM MIM 116)DAM-ל.ו.ד 117)מסיקה-תני לי אהבה 118)מסיקה-מציאות מדומה 119)כלא 6-פצצת זמן 120)כלא 6-דיבור חדש 121)FUNSET-IN A WAY בתוכנית "כיסאות מוזיקליים": 122)הדג נחש-מספרים בתוכנית "המבוקשים": 123)משפחת תאקט-תאקט אולסטרז 124)קאשי-לך עם זה(מארח את אברהם טל) 125)מוש בן ארי-את 126)הישראלים-ילדה וכאן אתם נכנסים לתמונה... עיזרו להשלים את הרשימה ונראה כמה קליפים באמת יש במוזיקה השחורה הישראלית!!!

da^Lord

New member
אפשר להוסיף? הזכרת לי

עם גיל ססובר את הקומדי צחוק-שם חם ויפת. היה להם קליפ ממש יפה והשיר מגניב, ועוד בהתחשב בזה שזאת בסך הכל פארודיה בתוכנית צחוקים. אה ויש גם קליפ ל - האשם תמיד-יאיר ניצני.

ק ר ח

New member
גיל שיי-די

תותח אתה! כבוד! רשימה בת בת בת בת זונה! ובשביל להוסיף קליפ נגיד לך הקליפ של PIZDA שהיה פעם,בערוץ 9 הרבה,ובמקרה היום גם ראיתי אותו,אבל אין לי מושג איך קוראים לו ויש עוד קליפ=שנזה(שן זהב) מארח את שטיחמוס-"אני לא סוחר סמים 2004" ד"א גיל אחי,אם אתה זוכר את עקיבא הוא קיבל התקף לב,ברצינות...

Gil shaDy

New member
האשם תמיד

הגירסא המקורית או השיר שהם עשו בהאנגאר עם סאב והצל?

da^Lord

New member
המקורי

מלפני איזה 10 שנים או יותר.. זה בעצם מה שעשו בשביל התכנית של רבקה מיכאלי, וזה הפך לקליפ.. זאת היתה רמת הקליפים בארץ באותה תקופה במילא

CyberP

New member
במבוקשים עוד

הנדסה מילולית ותורו - מייצרים עוד להיט (ככה זה נקרא?).

Gil shaDy

New member
השיר יצא כסינגל?

כי אם לא אני לא חושב שהוא יתנגן כקליפ אחרי התוכנית המקורית, וזה לא הופך אותו לקליפ לצערי... הכנסתי לרשימה רק שירים שראיתי שערוץ 24 משדר גם בלי קשר לתוכנית המקורית...

SensaiToro

New member
מעבר לזה שזה לא יצא כסינגל

צריך שתעמוד מאחורייך חברת הפקה או אמרגן שיפעילו לחץ כדי שהקליפ יחזור על עצמו גם אחרי התכנית לנו אין אחת או אחד כזה. אז השיר לא ישודר בתור קליפ

lony21

New member
הכוכב השלישי ואייל נרדיה-רק אותך

הגיע למקום שני או ראשון במבוקשים שיר חביב

Gil shaDy

New member
76) שיר מהאלבום של מירב לוין

קליפ מזעזע... 84)שיר שהקליפ שלו היה בבכורה ב24 ביום חמישי שהיה... לא שזה עניין אף אחד, שיר עם מילים לא משו אבל רידים בסט וקולות רקע מגניבים רצח של צ'ול... הקליפ מבחינת עלילה מגניב כזה ברק כהן הזה הולך עם צ'ול ופיש לבאסטה(סליחה-דוכן,המבין יבין) של דיסקים באלנבי ומנסה למכור את הדיסק שלו למוכר דיסק עם עטיפה מגניבה כזאת דגל אפריקה ואריה... זהו ואז הם שרים שיר באולפן איכות צילום ירודה כרגיל...

double M

New member
אמממ...

שבק-נופל וקם הדגנחש-המכונה של התות הפרברים רפיוג'יז-מסיבת כיכר פאנסט-יש איזה שניים שלושה קליפים איזהופ-יש לי מסיבה

bigm2

New member
זה רק אני או ש....

בחלק ג' יש ה-מ-ו-ן דברים שעוד לא יצאו?או שהם פשוט ישנים מדי....מישו יכול לרשום את הקליפים השעוד לא יצאו מחלק ג'?

Gil shaDy

New member
לייבים=הופעות חיות

לכל הקליפים שרשמתי בג' יש קליפים בהופעות חיות...

bigm2

New member
אוקיי סליחה טעות שלי....

דיברתי על חלק ב'....**בשאלה על הקליפים החדשים**

למעלה