הרפאנגינה אשמח להמלצות מה ניתן לעשות בנדון?
פ פולספגן New member 31/8/10 #3 כלום, שזה בערך מה שקודמותי הציעה ../images/Emo8.gif המחלה היא לא נעימה אך עוברת לבד תוך שבוע עד 10 ימים עם או בלי הומיאופתיה.
כלום, שזה בערך מה שקודמותי הציעה ../images/Emo8.gif המחלה היא לא נעימה אך עוברת לבד תוך שבוע עד 10 ימים עם או בלי הומיאופתיה.
C cומcו New member 31/8/10 #4 זה מה שהרופא המליץ לי לעשות (כלום) לא למרוח את כל התכשירים שמורחים בפארמים השונים. אשמח לעצות טבעיות, כמו חלב עיזים.
זה מה שהרופא המליץ לי לעשות (כלום) לא למרוח את כל התכשירים שמורחים בפארמים השונים. אשמח לעצות טבעיות, כמו חלב עיזים.
ע עדינה77 New member 31/8/10 #5 זה מאד מציק לילד? יש שלוקחים חלב עיזים ישר מהעטין ויש משקים שמוכנים לתת זאת. בסוג'וק - אפשר לעשות עיסוי או צבע במקום ביד שמשקף את חלל הפה. בהצלחה ותרגישו טוב
זה מאד מציק לילד? יש שלוקחים חלב עיזים ישר מהעטין ויש משקים שמוכנים לתת זאת. בסוג'וק - אפשר לעשות עיסוי או צבע במקום ביד שמשקף את חלל הפה. בהצלחה ותרגישו טוב
פ פולספגן New member 1/9/10 #6 האם הילד לוקח מוצץ? אם כן, תגבירי את השימוש בו בזמן המחלה. עכשיו, אכתוב משהו שבטח יסכלו אותי , תני לו לאכול גלידה, כי קשה לו לאכול וגלידה זה קר ורך ויישפר את הרגשתו.
האם הילד לוקח מוצץ? אם כן, תגבירי את השימוש בו בזמן המחלה. עכשיו, אכתוב משהו שבטח יסכלו אותי , תני לו לאכול גלידה, כי קשה לו לאכול וגלידה זה קר ורך ויישפר את הרגשתו.