כי רק בזכות החשש מהמעצר, חרדים מעטים כן באים להתגייס. ואם להשאיר את זה למצפון (שלא קיים) של החרדים אז אף חרדי לא יבוא לשרת.כעת אני שואל, איך המעצרים של החרדים קשור לזה?
חרדים מעטים התגייסו לאט לאט לפני שהבגץ והיועמ"שית שלכם התחילו את כל הבלאגןכי רק בזכות החשש מהמעצר, חרדים מעטים כן באים להתגייס. ואם להשאיר את זה למצפון (שלא קיים) של החרדים אז אף חרדי לא יבוא לשרת.
האמת שהייתה עליה מתמדת בשיעור החרדים המתגייסים לאורך השנים. זה נעשה בשקט, מאחורי הקלעים, בלי רעש וכותרות. דא עקא, כל אימת שהמדינה מנסה לכפות משהו בכוח, העליה הזאת נעצרת. זה קרה ב2013-4 לאחר שלפיד הצליח להעביר איזה חוק שכל עניינו כותרות יפות אבל לא גייס אף לא חרדי אחד (מעבר למכסה שהתקיימה ממילא) וזה קורה בתקופה הזאת. אין כל חדש תחת השמש.חרדים מעטים התגייסו לאט לאט לפני שהבגץ והיועמ"שית שלכם התחילו את כל הבלאגן
חרדים הם הסרטן שיכריע את המדינה...אך הסרטן מת עם מות מארחו...כעת אני שואל, איך המעצרים של החרדים קשור לזה?
עליך ושכמותך כבר אמרו חז"לחרדים הם הסרטן שיכריע את המדינה...אך הסרטן מת עם מות מארחו...
אתה מותח אותנו בהעמידך פני אידיוט, או שאתה באמת כזה?כעת אני שואל, איך המעצרים של החרדים קשור לזה?
הוא לא מאמין שמעט החרדים שמתגייסים מעדיפים להתגייס מאשר ללכת בכלא, הוא חושב שכל החרדים הולכים לכלא בגאווה ואין אף חרדי שבבחירה בין הצבא לכלא מוכן לבחור בצבא.אתה מותח אותנו בהעמידך פני אידיוט, או שאתה באמת כזה?
עצירת החרדים היא על-פי הוראה של היועמ"ש. זה לא משהו שהצבא מעונין בו בכלל או יזם בעצמו.כעת אני שואל, איך המעצרים של החרדים קשור לזה?
הדרא קושיא לדוכתאעצירת החרדים היא על-פי הוראה של היועמ"ש. זה לא משהו שהצבא מעונין בו בכלל או יזם בעצמו.
למה הצבא עוצר עריקים שלא קשורים למגזר החרדי?הדרא קושיא לדוכתא
מה עניינו של הצבא בחוק לעצירת המעצרים שקפץ הרמטכ"ל וילל שהצבא יקרוס בגללו אם הוא כלל לא ביקש את המעצרים.
כעת אני שואל, איך המעצרים של החרדים קשור לזה?
הוא לא שאל על קשר בין "מספר המתגייסים למערך המילואים", אלא על מעצר החרדים למערך המילואים. משהו אחר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן (בניגוד לפנטזיות בערוצי התרעלה, בעולם המציאות אף חרדי שנעצר לא מתגייס בשל כך).![]()
![]()
![]()
![]()
מעניין
אתה מסוגל למצוא קשר בין לימוד תורה להתנהגותו של דונלד טראמפ
אבל לא מסוגל למצוא קשר בין מספר המתגייסים
למערך המילואים .
מוזר ומכעיס לחלוטין.
התחושה שלי שאתה פשוט יושב לך במרומי האולימפוס המדומיין שלך צוחק עלינו ומזלזל בנו.
אולי ממשטרת ישראל.אם חסר כוח אדם למילואים, מאיפה כל האנשים שיתעסקו עם מעצר החרדים?
אולי ממשטרת ישראל.
פשוט. זורקים רב לכלא ומודיעים לחסידיו שהוא ישוחרר רק אם כולם ילכו לצבא.אבל אומרים שחסרים שוטרים. אז מאיפה למשטרה יש כוח אדם לטפל בנושא הזה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.