נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
מאות בכירים לשעבר במכתב לטראמפ: "טרור המתנחלים הרסני, תמנע אסון"
הנזק למדינה נגרם על ידי הטרוריסטים היהודים , לא בגלל התלונות נגדם.מאות בכירים לשעבר במכתב לטראמפ: "טרור המתנחלים הרסני, תמנע אסון"
אם מדובר בטרוריסטים עליהם מתלוננם במשטרה ובשב"כ לא באמריקה!!!הנזק למדינה נגרם על ידי הטרוריסטים היהודים , לא בגלל התלונות נגדם.
במקרה שלנו הממשלה והמשטרה מגינים על הטרוריסטים האלה ושר הביטחון מחזק אותם .אם מדובר בטרוריסטים עליהם מתלוננם במשטרה ובשב"כ לא באמריקה!!!
תגובתי לא מיועדת לבוטים איראניים.הנזק למדינה נגרם על ידי הטרוריסטים היהודים , לא בגלל התלונות נגדם.
זה לא הופך את תגובתך למשהו שמחובר למציאות.תגובתי לא מיועדת לבוטים איראניים.
מחובר לכל יהודי שלא עבר שטיפת מוח.זה לא הופך את תגובתך למשהו שמחובר למציאות.
זאת הנקודה העיקרית בסיפור הזה ש'כולם' מתעלמים ממנה. הדיונים מתקיימים בשאלה אם נכון שהקבוצה הזאת תפנה לגורם חיצוני, נשיא ארצות הברית במקרה הזה, בבקשה/דרישה/טענה שייפעל נגד יהודים-ישראלים על איזה משהו שעשו או אמרו ורחמנא ליצלן לא מוצא חן בעיני הקבוצה.מחובר לכל יהודי שלא עבר שטיפת מוח.
והמציאות : ראשי ההתישבות טוענים שהטרור היהודי פוגע בהתישבות ובמדינה.מחובר לכל יהודי שלא עבר שטיפת מוח.
לא נמאס לך לשקר? נא צרף מקור שמראה זאת ...והמציאות : ראשי ההתישבות טוענים שהטרור היהודי פוגע בהתישבות ובמדינה.
ואם אביא לך , האם תודי שאת קשקשנית על?לא נמאס לך לשקר? נא צרף מקור שמראה זאת ...
אם לסבתא היו גלגלים ...ואם אביא לך , האם תודי שאת קשקשנית על?
איזה עונש תשיתי על עצמך אם אביא ?אם לסבתא היו גלגלים ...
בקיצקץ, אין לך!
אם לסבתא היו גלגלים ...איזה עונש תשיתי על עצמך אם אביא ?
סתם חבורת שקרנים לא רלוונטית. הבעיה שבוגדים כאלה השפיעו לאורך השנים לרעה על עמדות הממשל האמריקאי כלפי ישראל, עד כדי פגיעה ממשית במדינה. אמנם הממשל הנוכחי פחות אהבל מקודמיו מבחינה זו, אבל בכל זאת יתכן שהדברים מחלחלים. אין אלא להוקיע את החולירות ואולי, אני עדיין מתלבט עם עצמי בענין, להנפיק מכתב נגדי שכן מספר את האמת בסוגיה. לא כדי לשכנע מישהו, אבל פשוט כדי ש(כפי שאני נוהג כאן)האמת תופיע לצד השקר, המציאות לצד ההמצאה המונפצת. על-מנת שאף אחד לא יקבל את הרושם שבגלל שמאן דהוא כתב משהו ואחר לא טרח להגיב, דברי הראשון בהכרח נכונים או מדויקים ולכל הפחות גם האמת תימצא לנגד עיניו.מאות בכירים לשעבר במכתב לטראמפ: "טרור המתנחלים הרסני, תמנע אסון"
גיס חמישי, מה?!סתם חבורת שקרנים לא רלוונטית. הבעיה שבוגדים כאלה השפיעו לאורך השנים לרעה על עמדות הממשל האמריקאי כלפי ישראל, עד כדי פגיעה ממשית במדינה. אמנם הממשל הנוכחי פחות אהבל מקודמיו מבחינה זו, אבל בכל זאת יתכן שהדברים מחלחלים. אין אלא להוקיע את החולירות ואולי, אני עדיין מתלבט עם עצמי בענין, להנפיק מכתב נגדי שכן מספר את האמת בסוגיה. לא כדי לשכנע מישהו, אבל פשוט כדי ש(כפי שאני נוהג כאן)האמת תופיע לצד השקר, המציאות לצד ההמצאה המונפצת. על-מנת שאף אחד לא יקבל את הרושם שבגלל שמאן דהוא כתב משהו ואחר לא טרח להגיב, דברי הראשון בהכרח נכונים או מדויקים ולכל הפחות גם האמת תימצא לנגד עיניו.
יעני גוף שבא מבפנים להרסו? לא, לא רואה אותם כך. באים להרוס בהחלט כן. מבפנים? כבר מזמן לא, אם היו פעם.גיס חמישי, מה?!
נו, זכותך לדעה משלך...יעני גוף שבא מבפנים להרסו? לא, לא רואה אותם כך. באים להרוס בהחלט כן. מבפנים? כבר מזמן לא, אם היו פעם.
אם היחסים עם ארה"ב הם נכס וחשוב אז מי שמנסה לסכסך בין ישראל לארה"ב תוקע סכין בגב האומה.גיס חמישי, מה?!
תוקעים סכין בגב האומה ומרטשים?
פחות אהבל מקודמו, אולם לא ידוע, כמה פחות?סתם חבורת שקרנים לא רלוונטית. הבעיה שבוגדים כאלה השפיעו לאורך השנים לרעה על עמדות הממשל האמריקאי כלפי ישראל, עד כדי פגיעה ממשית במדינה. אמנם הממשל הנוכחי פחות אהבל מקודמיו מבחינה זו, אבל בכל זאת יתכן שהדברים מחלחלים.
אכן, שתיקה הרבה פעמים מתפרשת כהסכמה (כהודאה).אין אלא להוקיע את החולירות ואולי, אני עדיין מתלבט עם עצמי בענין, להנפיק מכתב נגדי שכן מספר את האמת בסוגיה. לא כדי לשכנע מישהו, אבל פשוט כדי ש(כפי שאני נוהג כאן)האמת תופיע לצד השקר, המציאות לצד ההמצאה המונפצת. על-מנת שאף אחד לא יקבל את הרושם שבגלל שמאן דהוא כתב משהו ואחר לא טרח להגיב, דברי הראשון בהכרח נכונים או מדויקים ולכל הפחות גם האמת תימצא לנגד עיניו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.