Brendan of DNA
New member
הרכבת לדימונה
הרכבת לדימונה
הרכבת לדימונה
גם אני הורדתי...הרכבת לדימונה
מאיפה אתם מביאים את זההרכבת לדימונה
הכתובת בעודעה!מאיפה אתם מביאים את זה![]()
![]()
יותר נכוןהכתובת בעודעה!
בס"ד http://portal.mot.gov.il/default.asp
מי יכול לספר על מערך איסי \קרנועיםהרכבת לדימונה
האם יש למישהו תמונות מדימונה?הרכבת לדימונה
בעקבות אסון הרכבת באירן האם יכולהרכבת לדימונה
היום הייתי בדימונה ולכל אורך הקובעקבות אסון הרכבת באירן האם יכול
מעריב
אל תדאג איש-אש !! הרגע חזרתי מהיום הייתי בדימונה ולכל אורך הקו
יש המון שלטים של שדרוג המסילה כמו כן ניתן לראות שאכן מבוצעות עבודות אינטנסיביות לאורך הקו מאחר ולאורכו פזורים אלפי אדני רכבת חדשים לפני הרכבה או ישנים שפורקו כמוכן ישנו קטע מסויים בו קיימת פעילות ערה של צמ"ה. לצערי לא הייתה בידי מצלמה או זמן בכדי להתעכב שם.
אני לא כועס....אל תדאג איש-אש !! הרגע חזרתי מ
מ...דימונה. כל השלטים בדרך צולמו, התחנה בבניה צולמה, צוות המוסך צולם על הקטרים בצילומים קבוצתיים, שתיתי 6 קפה שחור אצל מיסטר אבי כפח - סגן מנהל המוסך ואצל מר מכלוף אלבז - מנהל התחנה !!! EVERYTHING IS UNDER CONTROL ובשבוע הבא התמונות פה !!! בטח אתה זועם עלי שלא התקשרתי בדרך אך מטרת הנסיעה היתה למעשה ביקור פרטי בדימונה.
אין כמוך אדון אש !!!אני לא כועס....
אני שומר את הכעסים שלי לסיבות אמיתיות![]()
אולי עכשיו תעלה הכתבההרכבת לדימונה
שט"פ בין רכבת לבין .התירותהרכבת לדימונה
שר התיירות מעודד תיירות?שט"פ בין רכבת לבין .התירות
הלינק מתוך
איזה יופיהרכבת לדימונה
בכלל כל שדרוג הקו הזה בזבוז כסףהרכבת לדימונה
מסכים איתך.בכלל כל שדרוג הקו הזה בזבוז כסף
מיותר לחלוטין......... זמן הנסיעה מב"ש לדימונה צפוי להיות ארוך מאוד....כ40 דקות.... איפה הכדאיות וההגיון? איזה שדרוג נעשה בקו הזה? ברכב נסיעה מהיציאה מב"ש עד לכניסה לדימונה זה קצת פחות מחצי שעה.... באיזה מהירות הרכבת אמורה לנסוע אחרי השדרוג? 80 קמ"ש?!?! זה מרחק שרכבת מהירה צריכה לעשות ב15-20 דקות ולא 40 דקות.... בכלל התחנת רכבת שמוקמת בדימונה נמצאת בקצה העיר באזור תעשיה.... איפה הכדאיות של תושב דימונה לקחת מונית עד לתחנת רכבת ומשם נסיעה של 40 דקות עד לב"ש ומשם עוד שעה וחצי לערך ברכבת או באוטובוס נכון להיום.... איפה ההגיון? למה ברכבת ישראל צופים שמישהו ינסע בקו הזה בכלל? למה שאדון דימונאי לא יגיע לתחנה המרכזית שנמצאת במרכז העיר, יקח מונית שירות או אוטובוס אגד ב10-12 ש"ח, יגיע לב"ש תוך חצי שעה ומשם יקח רכבת\אוטובוס לת"א? ליברמן, השקעתם כסף, עשיתם תוכניות, הקמתם תחנה חדשה....למה לא למשוך את הקו עוד קילומטר לתוך העיר ולהפוך את הרכבת לאטרקטיבית? מה שמוקם עכשיו עם כל הכבוד לממשלת ישראל נועד בכדי לסתום לתושבי דימונה את הפה ובשביל שיוכלו להגיד להם, "הנה פתחנו לכם תחנת רכבת" עושים צחוק מעבודה.
אני לא יודע אם זה יהיה "זמני"מסכים איתך.
יותר מישור דיברו על הקו הזה, ובסוף עושים אותו בקצה העיר בזמן ארוך. מה לעשות שבארץ לעשות את חצי העבודה זה כבר יותר מדי... או כמו שאיש אש כתב בעבר על גבי הפורום הזה בעבר: בישראל הפשוט הוא המסובך. כמה שזה נכון, עוד קצת רצון והשקעה הכל היה נראה אחרת, ותושבי דימונה היו מקבלים את מה שבאמת מגיע להם. אבל, בואו נקווה שזה יהיה "זמני" לעוד כמה שנים לכל היותר, ושאז, הם יקבלו שידרוג לקו.
מסכים בהחלט לכל מילה !בכלל כל שדרוג הקו הזה בזבוז כסף
מיותר לחלוטין......... זמן הנסיעה מב"ש לדימונה צפוי להיות ארוך מאוד....כ40 דקות.... איפה הכדאיות וההגיון? איזה שדרוג נעשה בקו הזה? ברכב נסיעה מהיציאה מב"ש עד לכניסה לדימונה זה קצת פחות מחצי שעה.... באיזה מהירות הרכבת אמורה לנסוע אחרי השדרוג? 80 קמ"ש?!?! זה מרחק שרכבת מהירה צריכה לעשות ב15-20 דקות ולא 40 דקות.... בכלל התחנת רכבת שמוקמת בדימונה נמצאת בקצה העיר באזור תעשיה.... איפה הכדאיות של תושב דימונה לקחת מונית עד לתחנת רכבת ומשם נסיעה של 40 דקות עד לב"ש ומשם עוד שעה וחצי לערך ברכבת או באוטובוס נכון להיום.... איפה ההגיון? למה ברכבת ישראל צופים שמישהו ינסע בקו הזה בכלל? למה שאדון דימונאי לא יגיע לתחנה המרכזית שנמצאת במרכז העיר, יקח מונית שירות או אוטובוס אגד ב10-12 ש"ח, יגיע לב"ש תוך חצי שעה ומשם יקח רכבת\אוטובוס לת"א? ליברמן, השקעתם כסף, עשיתם תוכניות, הקמתם תחנה חדשה....למה לא למשוך את הקו עוד קילומטר לתוך העיר ולהפוך את הרכבת לאטרקטיבית? מה שמוקם עכשיו עם כל הכבוד לממשלת ישראל נועד בכדי לסתום לתושבי דימונה את הפה ובשביל שיוכלו להגיד להם, "הנה פתחנו לכם תחנת רכבת" עושים צחוק מעבודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.