הרכבת, והמוזרויות שלה..

מצב
הנושא נעול.

NewName

New member
הרכבת, והמוזרויות שלה..

הרכבת, והמוזרויות שלה..
נתחיל בת"א. צפיתי בזה כבר 3 פעמים. רכבת פרברים מבנימינה לאשדוד שעוברת בת"א השלום ב16:43. מתקרבים לת"א דרום ומאיטים, בצד ימין מתחילה לנוע ברוורס רכבת ישנה (קרונות יוגוסלביים?). פעם הראשונה הרכבת שהייתי בה החלה לנוע קצת לפני שהשניה עצרה, בפעמים האחרות חיכינו עד שההיא תעצור לחלוטין. אני לא מבין את הטעם בעצירה הזו.. הרכבת שאני נוסע בה נוסעת בכלל במסילה שליד, והן לא נפגשות בשום רגע... למה נעצרים? הרכבת לכפר המוסיקה? מה לדעתכם היה המניע של הרכבת לעשות אותה רכבת מהירה שלא עוצרת ברוב תחנות ביניים? הרי הגיוני שדווקא רכבת כזו תאסוף בכל התחנות...

JayZed

New member
יכול להיות...

הרכבת, והמוזרויות שלה..
נתחיל בת"א. צפיתי בזה כבר 3 פעמים. רכבת פרברים מבנימינה לאשדוד שעוברת בת"א השלום ב16:43. מתקרבים לת"א דרום ומאיטים, בצד ימין מתחילה לנוע ברוורס רכבת ישנה (קרונות יוגוסלביים?). פעם הראשונה הרכבת שהייתי בה החלה לנוע קצת לפני שהשניה עצרה, בפעמים האחרות חיכינו עד שההיא תעצור לחלוטין. אני לא מבין את הטעם בעצירה הזו.. הרכבת שאני נוסע בה נוסעת בכלל במסילה שליד, והן לא נפגשות בשום רגע... למה נעצרים? הרכבת לכפר המוסיקה? מה לדעתכם היה המניע של הרכבת לעשות אותה רכבת מהירה שלא עוצרת ברוב תחנות ביניים? הרי הגיוני שדווקא רכבת כזו תאסוף בכל התחנות...
יכול להיות...
...שיש במקום קרוס-אובר בין המסילות, ולכן כאשר רכבת אחת תכנסת לתחומו האורות (סימפורים) בשתי המסילות מראים "עצור" (אדום) עד שהרכבת יוצאת מהאזור של הקרוס-אובר... אולי... ואולי לא. בכל אופן, אני בטוח שיש לזה סיבה.

fireman

New member
מהירה?!

הרכבת, והמוזרויות שלה..
מהירה?!
הרכבת מחיפה תעצור ב7 תחנות ביניים כמדומני.... יש כבר כתבה גדולה שהכנתי בנושא והיא תעלה בקרוב מאוד כולל מחירים והכל.

NewName

New member
טוב הגזמתי קצת...

מהירה?!
הרכבת מחיפה תעצור ב7 תחנות ביניים כמדומני.... יש כבר כתבה גדולה שהכנתי בנושא והיא תעלה בקרוב מאוד כולל מחירים והכל.
טוב הגזמתי קצת...
אבל עדיין, למה היא לא עוצרת ברחובות ואשדוד? נגיד ובאשדוד אין טעם לעצור כי לאף אחד לא יהיה נוח להגיע מאשדוד לניצנים ברכבת. אבל מה עם רחובות? מה יבנה?

טוארג

New member
לפי מה שהבנתי...

מהירה?!
לפי מה שהבנתי...
יהיו 3 רכבות כל פעם. בהלוך לניצנים תהיה רכבת אחת שתאסוף נוסעים בתחנות של חיפה, רכבת נוספת שתאסוף נוסעים בתחנות שבין בנימינה להרצליה (תחפשו את הפירוט של התחנות כי זה לא בכל התחנות), ורכבת נוספת שתאסוף בת"א מרכז ובלוד. ובחזור יהיו גם כן 3 רכבות, במסלולים ההפוכים משל ההלוך. בכל אופן, לי יש כרטיסים למשינה (2.8 - ליל אהבה) ככה שאני יוכל להגיד לכם יותר טוב ביום שני עוד שבועיים.

levikon

New member
וואלה?! גם לי! אבל אני מגיע ברכב

לפי מה שהבנתי...
יהיו 3 רכבות כל פעם. בהלוך לניצנים תהיה רכבת אחת שתאסוף נוסעים בתחנות של חיפה, רכבת נוספת שתאסוף נוסעים בתחנות שבין בנימינה להרצליה (תחפשו את הפירוט של התחנות כי זה לא בכל התחנות), ורכבת נוספת שתאסוף בת"א מרכז ובלוד. ובחזור יהיו גם כן 3 רכבות, במסלולים ההפוכים משל ההלוך. בכל אופן, לי יש כרטיסים למשינה (2.8 - ליל אהבה) ככה שאני יוכל להגיד לכם יותר טוב ביום שני עוד שבועיים.
מאשדוד. חשבתי על אופניים דרך ט"ו אבל לא היה לי חשק לדווש בחול...
תבלה!!!

טוארג

New member
לי יש VIP ../images/Emo13.gif

מאשדוד. חשבתי על אופניים דרך ט"ו אבל לא היה לי חשק לדווש בחול...
תבלה!!!
לי יש VIP

גם הכרטיסים שלך הם למשינה? יצאתי לסיבוב בנמל... C YA

idos2

New member
זה לא רק שם

הרכבת, והמוזרויות שלה..
זה לא רק שם
אני נוסע די הרבה ברכבת לרמלה אחרי הצהריים (יוצאת מתל אביב ההגנה ב1539 ומגיעה לרמלה ב1554 או משהו כזה), ולא מעט פעמים היא מאיטה או עוצרת לגמרי קצת לפני תחנת הרכבת בלוד ואז קורה אותו סיפור - עוברת רכבת במסילה השניה. ואם כבר, אז אתמול היה קטע מוזר - בדר"כ הרכבת עוברת בלוד ברציף 3 (שוב, רק עוברת - לא עוצרת), אתמול היא עברה ברציף 1, יש למישהו מושג למה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה