הרכבת "הקלה" בירושליים

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
הרכבת "הקלה" בירושליים

הרכבת "הקלה" בירושליים
כתבה בYnet על הרכבת הקלה בירושליים

orangecalx

New member
גשר הרכבת הקלה בכניסה לירושלים

הרכבת "הקלה" בירושליים
גשר הרכבת הקלה בכניסה לירושלים
מישהו יודע משהו בנוגע לגשר של הרכבת הקלה שתמוכנן להיבנות בכניסה לירושלים ע"י האדריכל הנודע קלטרבה??? הוא גם תכנן את הגשר המתוכנן להולכי-רגל בפתח תקווה בין ביילינסון לקניון - תמונות אפשר למצוא באתר של האדריכל. הגשר בירושלים משום מה לא מופיע שם. למישהו יש מידע על המיקום והעיצוב של הגשר?

omer landau

New member
אשה נדרסה על יד רכבת../images/Emo10.gif../images/Emo70.gif

הרכבת "הקלה" בירושליים
אשה נדרסה על יד רכבת

אשה נהרגה מפגיעת רכבת כשחצתה את הפסים בחדרה אשה כבת 50 נהרגה אחר הצהרים מפגיעת רכבת בעת שחצתה את הפסים ברחוב אהרונסון בחדרה. צוות מד"א שהגיע למקום קבע את מותה. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה

david80

Active member
../images/Emo46.gifעד מתי???

אשה נדרסה על יד רכבת

אשה נהרגה מפגיעת רכבת כשחצתה את הפסים בחדרה אשה כבת 50 נהרגה אחר הצהרים מפגיעת רכבת בעת שחצתה את הפסים ברחוב אהרונסון בחדרה. צוות מד"א שהגיע למקום קבע את מותה. המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה
עד מתי???

ארזS

New member
עוד הפעם ? מה יהיה ?

אשה נדרסה על יד רכבת

עוד הפעם ? מה יהיה ?
למה הם מתאבדים האנשים האלה ? וגם אם האשה המסכנה לא התכוונה להתאבד, הרי שחציית פסי רכבת ללא בדיקה וללא נקיטת אמצעי זהירות משולה בעיני למעשה התאבדות.

ה דרומי

New member
אתן דוגמה קטנה לפעמים אני מקצר

עוד הפעם ? מה יהיה ?
למה הם מתאבדים האנשים האלה ? וגם אם האשה המסכנה לא התכוונה להתאבד, הרי שחציית פסי רכבת ללא בדיקה וללא נקיטת אמצעי זהירות משולה בעיני למעשה התאבדות.
את הדרך כאשר אני נמצא אם ה
בלוד דרך שכונת הרכבת ומגיע לקטע שמסילות חוצות את הכביש כמובן שיש מחסום ורמזורים אבל תפילה קטנה ב
לא מזיקה בזמן חצית המסילות שרק לא ירד עכשיו המחסום כאשר אני חוצה .

כל מה שתיארתם

את הדרך כאשר אני נמצא אם ה
בלוד דרך שכונת הרכבת ומגיע לקטע שמסילות חוצות את הכביש כמובן שיש מחסום ורמזורים אבל תפילה קטנה ב
לא מזיקה בזמן חצית המסילות שרק לא ירד עכשיו המחסום כאשר אני חוצה .
כל מה שתיארתם
היא תוצאה של חוסר תודעה רכבתית השוררת בארץ אצל חלק גדול מהאוכלוסיה, בגלל ההזנחה ההיסטורית שגרמה כמעט להיעלמותה. שמישהו יתן את הדין גם על זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה