הרייטינג שאמרו בעמוד הקודם - שטות

dht160

New member
הרייטינג שאמרו בעמוד הקודם - שטות

אני ממש המום. מישוה שאל בעמוד הוקדם על הרייטינג של הסדרה וענו לו אנשים שטויות מגוחחות. אני עוקב כבר שנים אחרי טלבאות רייטינג ואתם ( מי שענה( לא במין בסדר הגודל של הנתונים שהוא אמר. בחים לא יהיה ביום שישי בצהריים ועוד בשידור חוזר רייטינג של 19%. זה סופר פיגור זה כמו הרייטינג של התכונית הכי מובילות בטאץ ( חדשות , וכו..). אחר כך כתב מישהו 12% וצריך להבהיר את העיינן. הרייטינג הממוצא של הסדרה כרגע הוא 7.5% והפ'פיק' היומי מגיע לפעמים ל 10%. אם הייה לזה 19% הייתם שומעים על זה בענק. שערוץ 3 יגיע לכזה דבר אי פעם אתם תראו כותרות גדולות בעיתון, ברשת .. ועוד מישהו שאומר שהוא מההפקה אמר את זה. זה גורם לי לא להאמין שהוא באמת. אלה מתחזה. ( לא שלפני זה לא האמנתי) גיא

נשמע לי הגיוני מה שאתה חושב../images/Emo70.gif

זה באמת הרבה מידי לערוץ3 19% ואם זה היה זה היה בכותרת גדולה בעיתון. וחוץ מזה 19% מתאים לערוץ 22 לא ל-3........ זה הרבה מידי תחשבו......

lunaluna

New member
תאמינו למה שאתם רוצים

לי נמאס מחוסר האמון בפורום הזה. מי שהאמין לי קיבל את ההוכחה שלו.

dht160

New member
אן דבר כזה 19% ביום שישי בצהרייםו

ועוד בשידור חוזר ועוד בערוץ נישה. אתה שקרן !!!! פלצני. גם אם אתה מההפקה או משהו לפחות תודה שאן לך מושג בעינין הרייטינג ותבדוק מה שאתה אומר. יהיה 19% רייטינג בערוץ 2 ביום שישי בצהרים זה אם יהי ארוע בסדר גודל של נפילת אזריאלי.( חס וחלילה) גיא

dht160

New member
ואני יגיד לך עוד משהו

רק בשיא של הסדרות האלה ( לגעת ולחיי) ממש בתיים - שלוש הפרקים האחרונים הייה התקרבות ל 13

אתה תתפלא לדעת ש....

המון אנשים מעדיפים לראות את "משחק החיים" במקום החדשות........ ואם הם בוחרים לראות בחדשות אז הם רואים שידורים חוזרים ואתה תתפלא גם אבל יש אנשים שמעדיפים לראות את כל הרצף ביום שישי!!!! אוף!!! הצלחת לעצבן אותי!!!!!!!
אבל עכשיו נרגעתי...

אה... ושכחתי....

אבל לידיעתך הטבלאות רייטינג שמתפרסמות בעיתון הם רק לערוצים מסחריים כמו ערוצים:11,22,10... ולא לכבלים...

dht160

New member
חחחחחחחחחח

או באמת. יש אנשים שמעדיפים נכון. אז הם רואים חדשות במועד אחד. זה הסיבה שיש כזאת עלייה למבט. חוץ מזה הנתונים של הכלבים כן נבדקים אבל הם לא מתפרסמים כי הכבלים לא משלמים עליהם ולא חברים בוועדה של טלא גל. מי שמשלם על הנתונים ( ערוצים וכאלה) כן מקבל. קחי עוד הוכחה. לפני איזה שובעים במדור הריטינג של פנאי פלוס אמרו בדיוק אותו הדבר. רייטינג ממוצע של 7 והשיא (פיק בפשה מקצוית) מדגדג לפעמים את המספר הדו סיפרתי. את יודעת מזה 19% . ועוד תחשבי ש 400 אלף בתים בישראל לש מקבלים את הדרה כי הם בכבלים. זה הנתון שמוכיח סופית ( למי שיש קצת מוזג כמובן ולא עיוור וואמר אחרת בגלל שהוא מאוהב בסדרה) יבין גיא

dht160

New member
תיקון: 400 אלף בתים לא מקבלים את

הסדרה בגלל שהם בלויין

לידיעתך יש לי מושג....

לידיעתך אני סיימתי ללמוד תקשורת ואני חושבת שיש לי יותר מושג ממך... אז אל תעביר ביקורת על אנשים אחרים לפני שאתה יודע דברים עליהם... ואם כ"כ לא מוצא חן בעיניך מה שאנשים כותבים פה בפורום אז... נחש מה? אתה לא חייב להיות כאן.... אף אחד לא מכריח אותך!!!

למעלה